Hukukçu arkadaşlarım bakabilir misiniz, some kv problems (UZUN KONU)

Dersler bitti, meşguliyetsiz mi kaldınız?
Gencecik bir insanın enerjisini eşinizin anneannesi için harcaması büyük kayıp. Eşinize söyleyin ailesiyle ilgili size bir şey anlatmasın, sizde telefonunda mesajlarına falan bakmayın.
Onları gündeminizen çıkarmak sizin elinizde çünkü aktif bir rolleri yok hayatınızda.
Yok valla boş kalmadım :D eşimle sık sık gezeriz, kendimi de meşgul ederim evle ilgilenirim, oyun oynarım, egzersiz yaparım, kitap okurum, 1 tane de sınavım kaldı ama aklıma gelip duruyor malesef :( bir şey yapmadım diye kendime sinirleniyorum çünkü başka birisi bunları söyleyemezdi bana, izin vermezdim.
Ben sormadıkça pek söylemiyor ben de öyle sık sık sorup boğmuyorum, işten geliyor keyfimiz kaçmasın diyorum, kendimi de yatıştırmaya çalışıyorum ama ben de insanım ki. Elbet takılıyor kafam. İlerleyen zamanlarda yine bunların tekrarlanacağını düşünüyorum bunalıyorum öyle.

Dava mava amatör işler bunlar. Profesyonel ol, kocanı parmağında oynat
bir sinirle konu açtım ama yatışmaya başladım açıkçası doğru söylüyorsunuz🙈 zaten en büyük ceza aynı şehirde bile oğlunu görememek, sık sık konuşamamak çekinmek oluyor sanırım bu ona yeterli gelir 😀

oğlum altın sensin zaten
Kusura bakmayın ama bunu diyen kadına cahil denir gülünür geçilir,

Yani dava açsanız uzaklaştırma kararı çıkarsa aynı şey olacak. Size yazmaz sizi aramazlar ama eşinize bağlantıda kalmaya devam ederler. Cahil insanları mağdur göstermek ne işinize yarayacak? Eşiniz aferin iyi ki yaptın mı diyecek? Görüşmezsin konuşmazsın olur biter, dava mava ne abartıyorsun diyecek. Size laf söyletmiyormuş, tam tersi onlara ağzına geleni sayıyormuş. Davalık olursanız onları yalnız mı bırakacak?

Yalnız adam görüşmek istemese bile siz zorlamışsınız, mesafe koymak istemiş git görüş bak dedem öldü diyip manevi baskı yapmışsınız. Aldığınız kediyi bile ara göster demişsiniz, yani siz de bu kadınları bu kadar aile içinize dahil etmişsiniz. Durduk yere mağduriyet yaratırsanız sonu belli olmaz. Bence eşiniz adil davranıyor, sizi kolluyor ve gerektiği zaman ağızlarını kapatıyor. Bunu hiç bir mahkeme sağlayamaz.

Hukuk sistemini KV ve gelin problemi ile meşgul etmeyi doğru bulmuyorum 😆 size edilmiş bir hakaret varsa görüşmeyin olsun bitsin.

Altınlar konusunda çok haklısınız annane kim ki eşinize ve size ait altınları saklıyor. Ama vererek hatayı siz yapmışsınız

Eşin arkanda duruyorsa haklıyı haksızı görüp ona göre tavır alıyorsa bundan fazlasını istemeniz sorun olacaktır. Annenin nasihatini tut. Mesafe hayat kurtarır...

Eşiniz zaten sizin yanınızda. Bu kadarını yaparsanız ters tepebilir. Sonuçta annesi. Hiç umursamayın normal yaşantınıza devam edin.

Zamanında kayinvalideniz de kendi kaynanasına yapmış demek ki karma devam ediyor. Yalnız dikkat edin sizin oğlunuz da size aynısını yapmasın çünkü pek Bi fark göremedim aranızda. Kadının dogurdu ile arasına girmeyin eşiniz zaten gerekeni yapmış biraz geride durun ama surda yazana bile tahammül edemeyip beddua eden birisi olarak sizde iyi niyetli gelmediniz bana. Yok babam döverdi yok kenara çekerdim saçma sapan medeniyetsiz görgüsüz hareketler tavırlar. Kendini bu şekilde ifade eden bir gelin için tek diyebileceğim anneler anlar kimin ne mal olduğunu sizde anne olunca anlarsınız.

Haksızlığa uğramış olabilirsiniz de babam onları bilmem ne yapardı ben bilmem ne yapardım, ölmeleri dışında çaresi yok mu demeniz normal mi sizce
karşılıklı iletişim yokken ne kadar güzel yazmışsınız, iletişime girince birden içinizden başka birisi çıktı resmen şiddet eğilimlisiniz, eşinizin ailesi ile de böyle iletişim kuruyorsanız
gelinen durumu sadece eşinizin ailesine yıkmak olmaz kusura bakmayın.

Tatlım herkesin evliliğinde eşinin ailesiyle muhakkak en az 1 kere kavga dövüşü olmuştur. Ben 6 senelik evliyim eşimi son 2 yıldır bizim bir aile olduğumuza ikna edebildim düşün :) Sen eşin konusunda şanslısın en azından. İlişkini kopar onlarla eşinin annesi sonuçta ne kadar kötü de olsa o görüşür sen gitmezsin. Mesafeni koy arama,konuşma,ziyaret etme. Eşine de açıkça söyle ki o zaten farkında anladığım kadarıyla. Dava açıp napacaksın? Bu sefer eşini kaybedeceksin. Uğraşmana değmez. Yaşınız genç yeni evlisiniz gereksiz insanların gereksiz tripleriyle güzelim evliliğinizin huzurunu kaçırmayın. Bak demişler eşinde sana onlarla ilgili bişey anlatmasın bir süre sonra öyle insanların varlığını bile unutacaksın inan bana :)

Back
X