• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri 2008 Sonbahar - Kış

Tarzım diil ama güzeller. Ama şuda bir gerçek insanlar kıyafetiyle karşılanıp kültürleriyle ağırlanırlar. Benim iş yerime gökkuşağı gibi giyinip gelen satış temsilcileri var hiç kimse kaale almıyor ama bankazılar geldimi öylemi asla. Topuklu aykkabı bile asaleti simgeliyor bir yerde...

Kızlar bu sene ayakkabılar dahi rengarenk olacak.Yeşil Mavi Sar Mor bu sene heryer rengarenk çiçek desenli modeller.Çekinmeden kırmızı ve pembeleri giyeceğiz bu yıl.Rüküşlükte son sınırları zorlayacağız sanırım.Hele bir düşünün kızlar kırmızı bir badinin altına pembe bir pantalon ve mor bir çanta.yeşil renk ayakkabı.ne vahşet olur kanımca.

civciv sarısı moda diye bişey duydum sanki ben

ama ben öyle giyineceğimi hiç sanmıyorum :D hep ağır renkelrden yanayım zamanla değişirsek bilemicem

Kızlar bu sene ayakkabılar dahi rengarenk olacak.Yeşil Mavi Sar Mor bu sene heryer rengarenk çiçek desenli modeller.Çekinmeden kırmızı ve pembeleri giyeceğiz bu yıl.Rüküşlükte son sınırları zorlayacağız sanırım.Hele bir düşünün kızlar kırmızı bir badinin altına pembe bir pantalon ve mor bir çanta.yeşil renk ayakkabı.ne vahşet olur kanımca.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
söylenecek söz bırakmamışsın arkadaşım alemsin valla...:roflol::roflol:

fotocazc2ebgfl1.jpg

Back
X