İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran 2008 Şubat İkizler

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.859
29.815
60
Aşk ve ilişkiler: Çalkantılar geride kaldı
Şubat daha sakin ve rahat geçeceğe benziyor; geçen ayın çalkantıları geride artık kaldı. Burcun ilk haftasında doğanlar kendilerini göstermeye ayın ikinci yarısında başlıyor. Hem duygusal hem de esprili olacak, grup etkinliklerine katılarak yeni insanlarla tanışacak ve özgürce gezip tozacaksınız. Kalbi boş olanlar heyecanlı yakınlaşmalar yaşayabilir. 21 Şubat’taki Ay Tutulması sizi ikinci derecede etkilese de artık ailenize ev yaşantınıza daha çok dikkat etmeye başlayacaksınız. Eski hatalarınızı düzeltmek istiyorsanız işe size güven veren ilişkilere emek harcamakla başlayın. 28 Mayıs – 4 Haziran döneminde doğanlar Şubat’ın ilk günlerinde kendilerini çok canlı ve hevesli hissettikleri için ilişkileri de bu havadan olumlu etkilenecek. 8-19 Şubat döneminde biraz daha ince düşünceli olursanız hem siz hem de çevrenizdekiler daha mutlu olur. Bu tarihten sonra arkadaşlıkta ve aşkta pırıl pırıl günler geçireceksiniz. Sıra dışı çizginiz çekiciliğinizi kat kat artıracak. 5-12 Haziran döneminde doğanlar ayın ilk haftasında dikkatli olmalı. Özgür ve hayalci olduğunuz için verdiğiniz sözler lafta kalabilir. Siz iyi niyetli olsanız da yakınlarınızın güven duygusunu sarsmanız mümkün. Ama sadece umut ve hayalle değil gerçekleri de düşünerek hareket ederseniz tüm ilişkilerinize şifa verirsiniz. Bu ay içinizdeki yenilik ve değişim arzusunu bastırmanız da zor olacak. Monotonluktan sıkılanlar, eskiden tahammül ettikleri koşullara artık dayanamayanlar ve özlemlerinin peşinden koşmak isteyenler etrafı şaşırtacak hareketler yapabilir. 13 Haziran’dan itibaren doğanlar zorlu bir ayı geride bırakarak Şubat’a başlıyor. Burcunuzda geri giden Mars sizi diğer konularda olduğu kadar ilişkilerde de etkilemişti. Bu ay üzerinizdeki baskı kalksa da her şey bir anda düzelmeyebilir. Gene de sabretmeyi ve kontrollü olmayı öğrenenler güzel günler geçirecek. Ay ortasında keyifli anlar ve hoş rastlantılar sizi bekliyor.

İş ve Para: Yaratıcı fikirlerle dolusunuz
Şubat’ta burcunuzun gezegeni Merkür geri gitse de siz olumsuz etkilenmiyorsunuz. Gene de bu hesapsızca hareket edin ve her işe balıklama atlayın demek değil. İç sesini dinleyip hayal gücünü kullananlar çok yaratıcı fikirler üretecek. Merkür’ün bu hareketi sırasında başlangıçları erteleyip aklınıza gelen parlak fikirleri uygulamayı ay sonuna bıraksanız Şubat’ı en iyi şekilde değerlendirmiş olursunuz. Burcun ilk haftasında doğanlar Satürn’ün sert etkilerini alıyor. Sabır, disiplin ve düzenden ödün verenleri, sorumluluktan kaçanları ve zamanı verimli kullanmayanları affetmeyen bu gezegen sizi denetlerken sakın kaçamak yapmayın. Venüs ayın 20’sinden itibaren sizi maddi açıdan destekliyor. Ancak ev ve aileyle ilgili masraflar, iş hayatındaki sorumluluklar, resmi görevler, taksitler ve hayatın diğer gerçekleri havayı gölgelendirecek. 21 Şubat’taki Ay tutulması sizi gerçekçi ve planlı olmaya, hataları düzeltmeye, güvenceyi ön plana almaya ve yatırımlarda boyunuzu aşmamaya davet ediyor. 28 Mayıs – 4 Haziran döneminde doğanlar ayın ilk haftasında canlı ve enerjik olacak. Ayın 8’inden itibaren parlak fikirlerle dolup taşacaksınız ama ayağınızın yere basmamasını eleştirenler olabilir. Öğrenciler de kıvrak zekâlarıyla öne çıkacak ama başarı için sabırla çalışmak gerekiyor. İş hayatında yeni projeleri uygulamayı ayın 20’sinden sonraya bırakmanız daha avantajlı olur. Rezervasyonlardaki hataların, ulaşım araçlarının veya teknolojik aksiliklerin sizi etkilememesi için hep yedek planınız hazır olsun. Ayın son haftasında mükemmel bir çıkış yapabilirsiniz. 5-12 Haziran döneminde doğanlar ayın ilk haftasında sadece hayallerle dolu oldukları için randevulara yetişmekte ve görevlerini tamamlamakta güçlük çekebilir. Öğrenciler de disiplin ve düzene ayak uydurmakta zorlanıyor. Ama daha sonra hem iş hayatında hem de okulda veriminiz artacak. Riske girmeyi sevenler gene de çok dikkatli olmalı. Her şeyi planlasanız da sürprizler yaşanabilir. 13 Haziran’dan itibaren doğanlar arzu ettikleri kadar hızlı olamıyor. Gene de engeller, tartışmalar, sürüncemede kalanlar ve rekabet azalmaya başladığı için daha rahatsınız. Ay boyunca işlerinizi yavaşça düzene koyacaksınız. Fakat ay sonunda öfke ve güç savaşlarından uzak durun.

Sağlık ve Düzen: Toparlanmaya başladınız
Burcun ilk haftasında doğanlar Satürn’ün etkisi altında oldukları için ay boyunca sağlığı ciddiye almalı. Her konuda olduğu gibi bu alanda da disiplinli olun. 13 Haziran’dan itibaren doğanlar ise geçen ay kendilerinin veya yakınlarının sağlığı nedeniyle zor günler geçirdilerse şimdi toparlanıp morallerini yükseltecekler. Telaş ve sakarlıktan uzak durmayı da unutmayın.
 
X