2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ismi gibi yüzü de öyle güzel ki çok şekkkerrrr zeynep duru ...Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...sizlere bağışlasın...41 kere maşallah...

bende kızımın resmini koymak istiyorum aamma nazar değmesinden korkuyorum...

nilşah ve genciza sizin kızlara da bayıldım....

maşallah tüm bebişlere..

Kızlar tüm bebişlere maşallahhhh... Hepsi de çok ama çok tatlı.. Bu arada dikkat ettim temmuz bebişlerinin çoğununun saçlarının maşallahı var. Benim kızımın ilk saçları dikkat çekiyor. Bakıyorum çoğu bebek de öyle. Bizim saçlar yukarı doğru dik dik uzuyor. Kirpi kızım diye seviyorum kızımı. Saçlarından asi olacağı belli galiba :))) Yandık biz... :bbo: :bbo:

meralcim maşallah seline büyümüş annesi...ya ilk resimde nasıl da sana benziyor bilmem başkaları da benzetecek mi...evet nerdeyse tüm bebişler saçlı maşşaallllah...

maşallah bebiişlere çok şeker maşalahh hepsi...

aman duru hanim nasil gulumsemis oyle masallah pek guzellesmisler masallah nazar degmesin

sude de oyle gercekten hepsi cok tatli masallah
hemde sude kollarini kaldirmis sanki oley falan yapio gibi keyfi yerinde he

meralcim senin kizda nasil buyumus masallah hic birine nazar degmesin insallah allahim korusun onlari kem gozlerden aminnnnnnn

korkunc bi sey gormus gibi bakio suna bakin siz hele:lepi:

bu da oglusumla kizim beraber oglum dondurma yiyor kiz da bakio :asigim::asigim:

canlarım çok tatlı bebeklerınız maşallahhhh hepsıne rabbım yavrularımızı nazarlardan korusunnnn...(amin....)

allahim kem gözlerden korusun .. ma$allah hepsine bittim benn..

meral kuzun ayni senn walla masallah

corumlu len kiza kinami yaktin? bi anlami varmi ? yoksa öylesinemi canim merak ettim.

corumlu len kiza kinami yaktin? bi anlami varmi ? yoksa öylesinemi canim merak ettim.

evet yaktim yani yaktik da pek tutmamis :roflol:
kiz kollarini oynattikca kina dokulmus o da cok az tutmus
annemin komsusunun esi askere gittiydi askerden gelirken asker kinasi miymis neymis ondan getirdi bende yakim dedim
(annemin mahallesinde herkes birbirini tanir turk mahallesi gibi mubarek ankara mahallesi diyoruz oraya :lepi::roflol: ve bende once orda yasadigim icin beni de taniolar bende onlari)
ondan dolayi iste yaktik pek tutmadim azucuk yani hihoyyyt

maşallah bebeklere kızlar..
çorumlu bebeklere sürülen kına tutmaz canım .. 1 yaşından sonra tutarmış aklında olsun

maşallah çorumlu kızına ne güzel yaw 2 bebek sen artık bitirdin ikisininde maşallahı vaar bizde 2. yi ne zaman yapcaz diye düşünüyoz

nilşah senin bebiş de öyle çok şeker nasıl gülmğş öyle

genciza senin kızınada maşallahnne güzel bebişler ya ne çok eklenmiş

KIZLAR BENİM KIZIMA BAKIN.
AYAKLANDI BiLE, HERGÜN ELLERİNDEN TUTUYORUM, O DA ADIM ATIYOR.
YORULUNCA DA GÜLÜYOR ve KENDİNİ AŞAĞI BIRAKIYOR :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…