Feride :)))) Bu taş bana mı yoksa kuuu :))9 Napim anacım tüm Temmuz analarının ismi zorrr :)
hemen hemen yani şimdi herkes üzerime atlamasın
Maşallah kızın da çok tatlıymış sen de.
az girdiğim dönemlere denk gelmiş galiba, yada kafam tam yerinde değilken de gördüklerimi unutuyorum.Zaten unutma sorunum var,napsam ya doktora gidince sölim :)
üff feride ya ben böle toplu yapamıyorum tek tek yüklicem ama hangi boyutlarda yüklüyodum unuttumen az ben kaldım nası en çok foto bende oluyo:))
çok güzel bir gündü bence de. Durucuk ve merveciği ve annelerini tanıyordum zaten. Sibeli ve iremi tanıdığıma çok memnun oldum. Melise çok hareketli derdim irem onu gölgede bıraktı. Keşke annesini azıcık rahat bıraksaydı da sohbet olanağı bulsaydık. Bu arada başına gelen tatsız olaya üzüldüm bir pipet için izin almak mı gerekliymiş.
Feridecim eşine bir kez daha teşekkür et tatlım bizi çok rahatlattı sağolsun. Feridecim melisi gerçekten istiyorsan vereyim ciddi sanmamıştım seni :))
fotoğrafları çok beğendim teşekkürler arkadaşlar makinemi boşaltıp şarj ettim ama çıkarken unutmuşum neyseki sizlerinki varmış. Ben de resim yokki ayşegülüm
Canım trafik çok rahhatı pazar buluşmak avantaj oldu gerçöekten çok uzun yol ama trafiksiz olunca 40 dk. sürdü. Melis uyudu alışverişimi de yaptım onu arabada bıraktım başına güvenlik diktim :) yarın için yemeğimi de koydum geldim geç bile kalmışım :)
ayyy dinlerken ben yoruldum cnm.. nasıl koşturuyosun .. çalışan anne olmak pek zor.. benim yemeğim hazırdı o konuda çok rahattım walla..
sibel bebişler durmayınca hepimiz aynı oluyoruz seni anlıyorum bazen benim kızım da aynı oluyo .. bugün benim şansım eşimin de yanımda olmasıydı..
ferdacım sevindim trafik yokmuş ama ona rağmen 40 dk. sürmüş seni buralara sürükledik canım hakkını helal et biz hep yakınlardayız.
ooo alışveriş yapıcam diyodun yapmışsın tebrik ederim valla.
ay sen makineni unutmuştun dimi unutmuşum ben onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?