<div class="bbWrapper">Ohh beeeee topik eski haline donmus. <br />
<br />
Yasemin hanim kim sormamis seni valla oklava geliyor. Kiz ben hepinizi soruyorum ama siz gormuyorsunuz. Cok tesekkur ederim canim. Ayyy ne guzell ya 3. ayda hareket hissediliyormuki?? <br />
<br />
<br />
Mavi denizcim ben zaten bana alindigini anladim. Ama napim o gun cokda yorgundum ve senin yine sitem ettigini gorunce bir kizivereyim dedim:))) Yoksa elbetteki gercekten kizmis degilim. Yaseminede sanada gecmis olsun. Yumurtlama gunum bos gecti demissin, ya belli olmaz biliyormusun belkide yumurtlama gunun degildi o dedigin gun. Ben cuma gunu hamile oldugumu ogrendim. Adetlerim ufak bir kac gunluk oynamalar oluyordu ama duzenliydi. <br />
<br />
Benssenbem ohh beee hadi buda gecti cok sukur. Varya bence sen hemen hamile kalabilirsin bak soyluyorum. Sadece yumurtlama gununden emin oilman gerekiyor, herhalde sen asagi yukari biliyorsundur yumurtlama gununu. Cunku senin adetlerin duzenli. Canim benim, bizim vitaminimizden Tuykiyede yok, ama Turkiyedede bircok bunlari iceren vitaminler var. Mesela GNC diye bir vitamin market var, ordan bakabilirsin, baska cok yerlerdede olmali, yani isim bilmiyorum ama bunlari iceren cok vitamin markasi olmali dur ben internetten bakip sana bulmaya calisayim. <br />
<br />
Lotuss75 canimcim cok tesekkur ederim. Ben adetimin 31. gunu ogrendim ama eminim bundan 4 gun oncede test yapmis olsaydim cikardi cunku adetten 4 gun oncesi tespit edebilen testler mevcut burada ama hic ihtimal vermedigim icin buyuk bir rahatlikla sadece adetimi bekledim yoksa on kere test yapardim:))) Belirtiye gelince, ben hamile oldugumu ogrenmeden onceki gun kendi kendime dedim ki yahu insan hamile olsa anlar herhalde anlardim ama su anda resmen adet agrim var demistim. Yani belim agriyordu birde vajinanin hemen ust kisminin ici, yani ayyyynen benim adet olmadan onceki agrilarim oldu, hicbir farki yoktu. Birde sunu farkettim, yere comelmistim bir is yapiyordum, kalkarken sol kasigima bicak gibi bir agri saplandi bu iki kere oldu. Forumda bunun kendisine oldugunu soyleyen bir hamis arkadasta vardi. O yuzden aklimda kalmis ve bu bana olunca dedim ki amaaan demekki buda hamilelik belirtisi degilmis cunku ben adet olacam bana oldu dedim, daha oncede olmamisti bu bana. Demekki hakikaten hamile iken oluyor. Yani birsey yok anlayabilecegin ben gercekten adet olacagimdan neredeyse emindim, hic ihtimal vermiyordum.<br />
<br />
Kizlar cok tesekkur ederim tekrar hepinize. Rabbim butun isteyen bayanlari ve eslerini bebislerine hayirlisi ile kavustursun.</div>