2008deki sevgilim

Kiz dikkat et benim kurnaz esimde nisanliyken bana ait hic birsey koymamisti ama lafa gelse benim icim can verir ucurumlardan atlar deyyuz.bigunnn hoopppp bey efendnin eski sevgilisinden msj geliyor x merhaba nasilsin hayat nasil gidiyor birgun sevgilini gordum resinler yok ayrildinizmi yazmis. Hemen aldim elime buyur canim nisanlisiyim bana anlat derdini dedim ne anlaticam be dedi beni engelledi.ben seni yine uyarayim babalara gelme 🤣
Deyyus kelimesinin sözlük anlamından haberdar mısınız? Böyle ağzında sakız anlamını bilmediği küfürlerle ilgi çekmeye çalışan bir tip geldi gözümün önüne. Günlük hayatta da böyle misiniz?

Mune Mune

2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.

Bu kişinin sosyal medyasını buldum. Biraz araştırdım . Bekar gibi görünüyor. Gerçekten beni çok seviyordu.
Benden 3 yaş büyük 35 yaşında .

Ondan çok hoşlanıyorum. Hala çok yakışıklı . Daha da olgunlaşmış .

Şimdi nasıl adım atmalıyım. Daha dorusu adım atmalı mıyım ? 83 doğumlu başak burcu erkeği bu kişi . ben ise oğlak burcuyum

Nedir şansım ?
ben 11 sene öncesi sonrası için kendi eşim hakkında bile yorum yapamam bacım. sana ne diyim. Küçük duruma düşmede.

Deyyus kelimesinin sözlük anlamından haberdar mısınız? Böyle ağzında sakız anlamını bilmediği küfürlerle ilgi çekmeye çalışan bir tip geldi gözümün önüne. Günlük hayatta da böyle misiniz?

Mune Mune
Tatlim yanlizlik sana iyi gelmemis sen en iyisi 2008 de ki sevgiline hemen ulas 😂

Yazmayın tesadüfen karşılaşmayı deneyin . Aaa merhaba Sen X kişimisin deyin . Hatırlamış gibi yapın .Biraz zor olur ama etiket yapıyorsa gittiği yerde karşılaşma olabilir . Yazmak sanki kimse kalmadı da sana döndüm der gibi. Gerçi karşılaşmakta da sohbet pek ileriye gitmeyebilir. Siz en iyisi yeni kişilere yelken açın..

Ekleme talebi gönder
Ne kaybedersin ki önümr cıktın bildirimlerde selam vermek istedim dersin
Yalnız eniştem ablamla ve cocuklarıyla neredeyse hic bir fotografını sosyal mesyada paylasmıyor
Hani olaki evli falanda cıkbilir aklında olsun

2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.

Bu kişinin sosyal medyasını buldum. Biraz araştırdım . Bekar gibi görünüyor. Gerçekten beni çok seviyordu.

Şimdi nasıl adım atmalıyım. Daha dorusu adım atmalı mıyım ? 83 doğumlu başak burcu erkeği bu kişi . ben ise oğlak burcuyum

Nedir şansım ?

Sosyal medyaya güvenme. 2007 de ki sevgilim geçen instagramda takip isteği yollamış baksan adam hala bekar ama bir kaç sene önce evlendiğini zaten duymuştum. Boşandı mı kısmını bilmem tabi ama eskiden ne köy olur ne kasaba

başladınız diyelim can çıkar huy çıkmaz sen başka erkek bulduğunda ne olacak? biraz gururu varsa kabul etmez zaten.

hala 2008 dekı gıbıyse aklınız gıdın yanı aradan 11 yıl geçmiş dile kolay ınsan 11 yıl once sevdığı sonra ayrıldığı bırıne nıye ger donsun kı ınsan mı kalmadı?

aradan kac sene gecmis gonlu kaymistir bile sen mi kalicaksin bosa umut baglama bence

2008'deki sevgilimle şu an evliyim.
Fakat sosyal medyaya birlikte fotoğrafımızı koymaz. Zaten listesinde olan herkes evli olduğunu biliyor, yıllardır yeni fotoğraf paylaşmadı. Ben de istemiyorum açıkçası tüm sülalesi genci yaşlısı beni orada görsün. Bu konuda biraz garipler.
Yani bekar duruyor diye aldanıp bilmeden atılma. İçinde kalacaksa selam verip muhabbet etmeyi deneyebilirsin. Anlattığın şeylere bakılırsa canını çok yakmışsın. Seninle tekrar görüşmek ister mi bilemedim.

Nedir şansım ?
Çok düşük bi ihtimal sevgili olmanız.aradan onca sene geçmiş.sizin gbi o da değişmiştir.o zamanki tanıdığınız adam değildir artık, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.ayrıca eğer başkası için onu bıraktığınızı biliyosa sizden intikam alma ihtimali de var.başaklar kinci olur,eşim başak,tanıdığım bütün başaklar da hep kinci malesef.bence bulaşmayın hiç.

Back
X