Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oglum çok uslu aynı zamandada olgun agır sessiz ve akıllı o kadar kolay bir bebekdi ki iki buçuk yıl nasıl geçti anlamadım burcunun özelligi galiba aranızda terazi bebeklerinin anneleri çocugunuzun davranış özelliklerini yazarsanız çok mutlu olurum![]()
maşallah sizler büyütmüşünüz biz 2010 terazisiyiz benim oğlanda pek uslu acıkırsa uykusu gelirse hastaysa ağlar yoksa pek sesi çıkmaz.
yanlız çok az gülüyo oda dudağının kenarıyla hep böle mi olcak acaba....
![]()
öncelikle oğlunuza kocaman bir maşşallah
benim kızım da 2008 doğumlu ve terazi burcu akıllıdır söz dinler ama çok da kolay bir bebek değildi.Şuanda ne çenesi durur 5dk. ne de kendisi
zaman su gibi akıyor tabi ama ben kızıma hep derim dengesizlikleri vardır bir anda basbasbağırır sonra bakmışsın neşesi yarindedir.bu da terazi burcunun bir özelliği sanırım![]()
Benim yeğenim 2008 ekimli ve terazi.. ama sizin söylediğinizin aksine çok yaramaz ve bi okadar da akıllı tabi... 2 dk yerinde durmaz.. oyuncaklarını asla paylaşmaz.. kızımla arası 10 ay.. kızımı 5 dk severse 6.dk ittirir,elindekini alır,ağlatır vs vs..
Maşallah siz çok şanslıymışsınız..![]()
merhaba,
benim oğlumda 2009 ekim doğumlu yani terazi burcu ve güzel bi tesadüf ki bende terazi burcuyum
bu yüzden ilerde iyi mi anlaşırız yoksa çatışırmıyız bilemiyorum:97:
oğlum genelde uysaldır,hemen herşeye ağlamaz,ama hep yanında olayım ister,oyuncaklarıyla oynamasa dahi hep gözünün önünde durmasını ister.
bazen gülerken ufak bişeye ağlarken,
bazen de ağlarken hemen gülebilirbuda burcun bi özelliği sanırım....
benim kızımda 2010 ekim doğumlu terazi burcu ve çok uyumlu bi bebk çok güler yüzlü tanımadığı insanlara bile hiç olmassa tebessüm eder evimiz onun kahkahalarıyla doluyo onun haricinde çok uyumlu sakin dengeli bi bebek kolik olduğunda bile çook ağlamadı genelde konusur yada gler sadece çok acıkırsa ağlar onun haricinde ağlamaz umarım hep öyle gider tek kötü yanımı denir bilmem benim hoşuma giidiyo gerçi göz teması istiyo sürekli yalnızlığa dayanamayo ve tabiki ilgisizliğe sürekli göz teması kurmak zorundayız ve tabiki ortam kalabalıksa tüm ilgi üzerinde olsun istiyo zorla alıyo sen vermessen ilgiyi ve el ele tutuşmaya bayo bi bebeği görünce zorla elini tutuyo uyurken ve uykuya hazırlanırken elele tutuşmamız gerekiyo biilmem ben bebeğimden çok memnunum umarım ikinci bebeğimde terazi olur hatta yükselenide aynı olsun ve mümkünse erkek olsun