• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008ekim anneleri çocugu terazi burcu olanlar

sebmrey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
369
0
46
38
İstanbul
oglum çok uslu aynı zamandada olgun agır sessiz ve akıllı o kadar kolay bir bebekdi ki iki buçuk yıl nasıl geçti anlamadım burcunun özelligi galiba aranızda terazi bebeklerinin anneleri çocugunuzun davranış özelliklerini yazarsanız çok mutlu olurum:emir_bebek:

oglum çok uslu aynı zamandada olgun agır sessiz ve akıllı o kadar kolay bir bebekdi ki iki buçuk yıl nasıl geçti anlamadım burcunun özelligi galiba aranızda terazi bebeklerinin anneleri çocugunuzun davranış özelliklerini yazarsanız çok mutlu olurum:emir_bebek:

öncelikle oğlunuza kocaman bir maşşallah:nazar:
benim kızım da 2008 doğumlu ve terazi burcu akıllıdır söz dinler ama çok da kolay bir bebek değildi.Şuanda ne çenesi durur 5dk. ne de kendisi:38:
zaman su gibi akıyor tabi ama ben kızıma hep derim dengesizlikleri vardır bir anda basbasbağırır sonra bakmışsın neşesi yarindedir.bu da terazi burcunun bir özelliği sanırım:52:

:nazar::nazar::nazar:maşallah sizler büyütmüşünüz biz 2010 terazisiyiz benim oğlanda pek uslu acıkırsa uykusu gelirse hastaysa ağlar yoksa pek sesi çıkmaz.:nazar::nazar:yanlız çok az gülüyo oda dudağının kenarıyla hep böle mi olcak acaba....:59:

Benim yeğenim 2008 ekimli ve terazi.. ama sizin söylediğinizin aksine çok yaramaz ve bi okadar da akıllı tabi... 2 dk yerinde durmaz.. oyuncaklarını asla paylaşmaz.. kızımla arası 10 ay.. kızımı 5 dk severse 6.dk ittirir,elindekini alır,ağlatır vs vs..

Maşallah siz çok şanslıymışsınız.. :nazar:

:nazar::nazar::nazar:maşallah sizler büyütmüşünüz biz 2010 terazisiyiz benim oğlanda pek uslu acıkırsa uykusu gelirse hastaysa ağlar yoksa pek sesi çıkmaz.:nazar::nazar:yanlız çok az gülüyo oda dudağının kenarıyla hep böle mi olcak acaba....:59:

:nazar:bebeginiz beş aylık filan sanırım aynı benim oglumda öyle idi sadece bakıyodu minicik güldümü dünyalar bizim oluyodu zamanla güler hale geldi tabiki ama hala çok uslu ve okadar olgun ki herşeyi anlıyo benle birebir sohbet ediyo birşeye hayır dedimmi tamam anne deyip beni öpüp yerine oturuyo çok mutlu bir anneyim:nazar:birdaha çocuk yapmaya karar verdigimde terzi burcuna denk getirmeye çalışıcam :1:bakalım şansıma ne olur

öncelikle oğlunuza kocaman bir maşşallah:nazar:
benim kızım da 2008 doğumlu ve terazi burcu akıllıdır söz dinler ama çok da kolay bir bebek değildi.Şuanda ne çenesi durur 5dk. ne de kendisi:38:
zaman su gibi akıyor tabi ama ben kızıma hep derim dengesizlikleri vardır bir anda basbasbağırır sonra bakmışsın neşesi yarindedir.bu da terazi burcunun bir özelliği sanırım:52:

nede olsa çocuk bir yerde benim oglumun ki hem burç özelligi hem karakter özelligi galiba ikisi birleşince böyle birşey çıktı ortaya şansıma paylaşımınız için teşekkür ederim size evladınızlaa uzun saglıklı seneler dilerim

Benim yeğenim 2008 ekimli ve terazi.. ama sizin söylediğinizin aksine çok yaramaz ve bi okadar da akıllı tabi... 2 dk yerinde durmaz.. oyuncaklarını asla paylaşmaz.. kızımla arası 10 ay.. kızımı 5 dk severse 6.dk ittirir,elindekini alır,ağlatır vs vs..

Maşallah siz çok şanslıymışsınız.. :nazar:

benim ogluşumun özelligi benim için şans tabi ama bence biz anneler olarak en büyük şansımız saglıklı evlat dünyaya getirmek yaramaz olsa fark etmezdi benim için önce saglıkk paylaşıminız için çok teşekkürler allah evladınızı size bagışlasın

benim kızımda 2010 ekim doğumlu terazi burcu ve çok uyumlu bi bebk çok güler yüzlü tanımadığı insanlara bile hiç olmassa tebessüm eder evimiz onun kahkahalarıyla doluyo onun haricinde çok uyumlu sakin dengeli bi bebek kolik olduğunda bile çook ağlamadı genelde konusur yada gler sadece çok acıkırsa ağlar onun haricinde ağlamaz umarım hep öyle gider tek kötü yanımı denir bilmem benim hoşuma giidiyo gerçi göz teması istiyo sürekli yalnızlığa dayanamayo ve tabiki ilgisizliğe sürekli göz teması kurmak zorundayız ve tabiki ortam kalabalıksa tüm ilgi üzerinde olsun istiyo zorla alıyo sen vermessen ilgiyi ve el ele tutuşmaya bayo bi bebeği görünce zorla elini tutuyo uyurken ve uykuya hazırlanırken elele tutuşmamız gerekiyo biilmem ben bebeğimden çok memnunum umarım ikinci bebeğimde terazi olur hatta yükselenide aynı olsun ve mümkünse erkek olsun

merhaba,

benim oğlumda 2009 ekim doğumlu yani terazi burcu ve güzel bi tesadüf ki bende terazi burcuyum:16:
bu yüzden ilerde iyi mi anlaşırız yoksa çatışırmıyız bilemiyorum:97:

oğlum genelde uysaldır,hemen herşeye ağlamaz,ama hep yanında olayım ister,oyuncaklarıyla oynamasa dahi hep gözünün önünde durmasını ister.:55:
bazen gülerken ufak bişeye ağlarken,
bazen de ağlarken hemen gülebilir:1: buda burcun bi özelliği sanırım....

merhaba,

benim oğlumda 2009 ekim doğumlu yani terazi burcu ve güzel bi tesadüf ki bende terazi burcuyum:16:
bu yüzden ilerde iyi mi anlaşırız yoksa çatışırmıyız bilemiyorum:97:

oğlum genelde uysaldır,hemen herşeye ağlamaz,ama hep yanında olayım ister,oyuncaklarıyla oynamasa dahi hep gözünün önünde durmasını ister.:55:
bazen gülerken ufak bişeye ağlarken,
bazen de ağlarken hemen gülebilir:1: buda burcun bi özelliği sanırım....

paylaşımınız için teşekkür ederim aynı benim oglumda öyle bana o kadar düşkün ki evde her an benim yanımda yramz olsa da o benim herseyim ama iyi ki böyle çok uyumlu bir çocuk inşallah bu kolay büyüdügü için ikincide zorlanmam

benim kızımda 2010 ekim doğumlu terazi burcu ve çok uyumlu bi bebk çok güler yüzlü tanımadığı insanlara bile hiç olmassa tebessüm eder evimiz onun kahkahalarıyla doluyo onun haricinde çok uyumlu sakin dengeli bi bebek kolik olduğunda bile çook ağlamadı genelde konusur yada gler sadece çok acıkırsa ağlar onun haricinde ağlamaz umarım hep öyle gider tek kötü yanımı denir bilmem benim hoşuma giidiyo gerçi göz teması istiyo sürekli yalnızlığa dayanamayo ve tabiki ilgisizliğe sürekli göz teması kurmak zorundayız ve tabiki ortam kalabalıksa tüm ilgi üzerinde olsun istiyo zorla alıyo sen vermessen ilgiyi ve el ele tutuşmaya bayo bi bebeği görünce zorla elini tutuyo uyurken ve uykuya hazırlanırken elele tutuşmamız gerekiyo biilmem ben bebeğimden çok memnunum umarım ikinci bebeğimde terazi olur hatta yükselenide aynı olsun ve mümkünse erkek olsun

kızınıza kocaman maşallah yazınızı okuyunca kendi oglumun bebeklik günleri ni gördüm kolik ne bilmedim bile aşılarda bile ufacık viyaklardı tamam çok akıllı bir bebekti su anda bana çok baglı bir bebek iyiki oglum olmus

benım oglumda 2010 ekim dogumlu
ılk 3 ay cok zor gectı kolık oldugumuz ıcın hep aglardı çok guleryuzlu oglum herkese guler sadece acıkınca uykusu gelınce aglıyor bıde hep onun yanında olmamı ıstıyor odadan cıkınca baslıyor aglamaya yanlızlıgı sevmıyor elle yuzle oynamasını cok sevıyor:))) bıde tabı saç yolma :))) sıkıntıya gelemıyor mıncıklanmak cok hosuna gıdıyor bana cok düşkün bu çok hosuma gıdıyorrrrrr

Back
X