2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Kızlar 2 kere yazmışım kusura bakmayın site hata verdi ondan böyle oldu.
Sağol canım darısı başına kaydirigubbakcemile2 gerçektende süper geçti... :asigim:

bakalim ben nezaman dogru insani bulup nisanlanicam falan :çok üzgünüm:
ne bahtsizim yaa :çok üzgünüm:

sengözlerimebaksanabKızlar ben geldim artık nişanlı bi bayanım kaydirigubbakcemile2 cuma akşamı nişanımız yapıldı.Süper bi geceydi 1 dk oturmadım yerime hep oynadım sositososito özel albüm yapıcam bohça resimlerimi haberiniz olsunnn :icecream:

canım hayırlı olsun. kıslarında dediği gibi bekliyoruz resimlerini. Allah tamamına erdirsin, düğün ne zaman?

Canim pastani zaten merak ediyordum, lise yillarimizdan bir fotograf ekledim demistin ve inan ki o kadar güzel olmus ki.. Allahim sizi hic ayirmasin

Kısmet belli olmaz inşallah olur bişeyler hayırlısıysa tabi... Allah gönlüne göre birini versin canım a.s.

saol canim amin
dedigin gibi kader kismet bu isler.. :1hug:
bu arada bohcayi falan cok begendim
pasta cokkk tatliiiii :asigim:
ayna gecelik takiminda süper Şeniz
bide makyaj takimida begendim güle güle kullan canim :1rolleyes:

ayy o pasta ne harıka sey ole valla super olmus cok anlamlı.yerimsenibenbıde bohcalarınada bayıldım canım:1rolleyes: Allah mutlulugunuzu bı omur boyu devam ettırsın ınsallah.:nazar:

:utangac:nanınanııııııı nanııııı kaydirigubbakcemile4 açılın ben geldı çarpmayn kaçın
GAF cok beğendım nan hayrlısı olsun darısı basıma kızlar haftasonu tactan nevresım aldım ıkı dene 4 tanede ozdılek havlu :utangac: ayy bı koca eksık :jeyyar:

:utangac:nanınanııııııı nanııııı kaydirigubbakcemile4 açılın ben geldı çarpmayn kaçın
GAF cok beğendım nan hayrlısı olsun darısı basıma kızlar haftasonu tactan nevresım aldım ıkı dene 4 tanede ozdılek havlu :utangac: ayy bı koca eksık :jeyyar:

gunaydıınnn kız delüü:roflol:nevresımlerını gordum tatlım superler bende fıncan takımıyla havlu aldım.sen alırsında ben alamazmıyım yaa:sm_cool:

gunaydıınnn kız delüü:roflol:nevresımlerını gordum tatlım superler bende fıncan takımıyla havlu aldım.sen alırsında ben alamazmıyım yaa:sm_cool:

alırsn tabı ayy yarın gelıyo nevresımler catlada patla kaydirigubbakcemile3
goca mı bulur bende goca cokta alan yok :roflol: ıstemem suan kendımı ceyıs almaya odakladım gocaneyım düşünmuyom artık evde kalınca ceyısle yatarık :jeyyar:

senınkılerde hayrlı olsun hanı resım yok mu

alırsn tabı ayy yarın gelıyo nevresımler catlada patla kaydirigubbakcemile3
goca mı bulur bende goca cokta alan yok :roflol: ıstemem suan kendımı ceyıs almaya odakladım gocaneyım düşünmuyom artık evde kalınca ceyısle yatarık :jeyyar:

senınkılerde hayrlı olsun hanı resım yok mu
fıncanlarım ceyız bolumunde gıı.ordan bak hele.nasılda orta yerınden catleycenn.kaydirigubbakcemile3hem gocayıda ceyızıde alıp bızdn once gıdıverırsın bellımı olur bunaniknanik

fıncanlarım ceyız bolumunde gıı.ordan bak hele.nasılda orta yerınden catleycenn.kaydirigubbakcemile3hem gocayıda ceyızıde alıp bızdn once gıdıverırsın bellımı olur bunaniknanik

haa bı fıncan gordum nan o senınkı mıydı suan sıte cok yavas bakmaya calıscam gule gule kır emı kaydirigubbakcemile4 koca hazr gı cok var bende bak bırıylede yenı tanıstım 6hafta oldu da bakak hayrlısı :jeyyar: 2009 yazı cok sey değiştcek gıbı :lepi:

Back
X