2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

başlık görücüye çıkacaklar diye ama o konu haricinde herşey var bu başlık altında:))))ben de 2010 da görücüye çıkıyorum kısmetse:))

başlık görücüye çıkacaklar diye ama o konu haricinde herşey var bu başlık altında:))))ben de 2010 da görücüye çıkıyorum kısmetse:))

yok nan ıftıra ne atıyonkaydirigubbakcemile3 h geldın a.s.

ay benden rahatı yok ha evde kös kös oturuyom hıc bı iş yapmadım annemler daha gelmedıler uzakta kesıyolar kurbanı yarında gezerım artık bolbol

hoşbuldum:))yok vala iftira neyim deil:)))şöle baktım acaba bayram dolayısıyla mı muhabet böle sonra rastgele başlardan sayflara baktım meğer en başından beri görücü hariç her türlü muhabet dönüo..cık cık cık hiç yakıştıramadım:)))) :mymeka:

Kizlaar herkese iyi bayramlar Şeniz
anca geldim isten :1rolleyes: bu yüzden gec yaziyorum.
hepinizi öpüyorum
mutlu mesut bi bayram gecirmenizi diliyorum canlarim :1hug:

neyi elestiriyorsunuz anliyamadim ?

laelaelaelaelae

kızlar BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUNa.s.

Benim aşkım yanımda değil bi yanım buruk o yüzden..senağlama
İnş. sizlerin bayramı çook güzel geçer

alla alla ben neden bılmıyom şimdik süreklı görucu dersek kızlarımız jeyar kılıklı olmasın dıe azcık sohbette edıyok arada sımdık sen jeyar karı ne dersın al işte bu:jeyyar: anladın ınş
zekı kıza benzıyon kesın anladın :lepi:

Kizlaar herkese iyi bayramlar Şeniz
anca geldim isten :1rolleyes: bu yüzden gec yaziyorum.
hepinizi öpüyorum
mutlu mesut bi bayram gecirmenizi diliyorum canlarim :1hug:

ee anlat çakal yolda gördun mu bır yakuşuklu ama bugun herkesın cok işi var senın işler bayramın 2. 3. günü açılır:jeyyar:

hepınızın bayramı mubarek olsun kızlar
aılenızle ve sevdıklerınızle guzel bır bayram gecırmenız dılegıyle...a.s.

eftalya msjın süper nan saol cnm arkdasım
sultan neyse sende yorgunsundur dınlen az sonra devam edersın işlerın açılır merak etme senıde asla krız vurmaz ha bılesın :jeyyar:

Hepinize iyi bayramlarr kıslarrrrrrrrrr...
GÜzel mutlu huzurlu bir bayram gecirmeniz dilegiyle inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…