• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

slm kızlar a.s.
hcr35 hg canım
nasıl gecıyo bayram kızlarr
ay benım bayramım asıl yarın baslıyo askım bu aksam yola cıkıyo
yarın burda Allahın ıznıylehihoyyyt

Canım benim ne güzel :1hug:

Beni de dün erkek arkadaşımın annesi aradı, ayy nasıl utandım kadını benim aramam lazımdı, o büyük olarak aradı. Anneme söyledim, arama sen ağırdan sat kendini dedi :jeyyar:

bak sen kaydirigubbakcemile3 ben vallah ilk gün arayamadim.. amca mi desem baba mi desem diye bi türlü karar verememistim, dolayisi ile bayramin ilk günü de böyle bitti kaydirigubbakcemile3
Bide calistim, gec geldim, dedim artik yarin kesin aramam lazim.
Dün de aradim konustuk, adam nasil sevindi, hani gülümseyerek konustugunu anladim:utangac:
Sonra gece askimla konusurken bana anlatti, halasi ve dayisi varmis babasinin yaninda benim aradigimda, askima babanin gögüsü bi kabardi bi mutlu oldu ki demisler.
Cok mutlu oldum mutlu olmasina, cok iyi bir adam gercekten :utangac:

mrb kızlar ben geldımkaydirigubbakcemile4 bakıyomda herkes cok mutlu hep böle olun ınş bende bugun ne gıydın topıcıne resmımı koydum bı bakarsınız artıkın:utangac:

slm kıslarrrrrrrrrrrrr ben geldim
sen devam kilo almaya böcügüm 50 ollll yaradı aşş yaradı

selam kizlar napiyosunuz,
valla ben yorgunum.kafamçokkarıştı
1 bucuk saat uyudum yine demin,mirmirmirmir
yoruluyom ve uykusuz kaliyorum.:bbo:

ayrica dün degil evelki gün, bizim üst katimizda bitane kadin intihar etmis, atmis kendini valla :bbo: ölmüs
oluyo iste arada böyle seylerfisfisfis

ayrica dün degil evelki gün, bizim üst katimizda bitane kadin intihar etmis, atmis kendini valla ölmüs

:1shok::1shok::1shok:ne güzel de diyor: "oluyor iste arada böyle seyler":1shok::1shok::1shok:

ayrica dün degil evelki gün, bizim üst katimizda bitane kadin intihar etmis, atmis kendini valla :bbo: ölmüs
çok üzücü yaaa:1shok::1ninca:

sultan bende yenı bı yakışıklıdan bahsetceksın sandıydım allah rahmet eylesın:Saruboceq:
hcr cok saol cnm yaradı valla bakalım sonra patates çuvalı olmayımdakaydirigubbakcemile3
ayy bende ıkı cadı kız yığenımle sbhtan berı gıysı oyunu oynatıyom fenalık geldı hakafamçokkarıştı

arada oluyomu:1shok: alışık gibi konuşuon kız.
çok zor ve acı bi durum yani.

eeee bacım çalışmak kolay değil yorulursun tabi. Allah kolaylık versin.

Öyle kizlar tabiki üzücü ama napalim oluyor onlarin sonucta akli dengesi yerinde deigl benneyaptımki

off valla yoruluyorum ha , ama degiyor be valla kizlar severek gidip geliyorum, allah bozmasin güzel anlasiyorum simdilik nerdeyse ordaki herkesle :1rolleyes: :nazar:

dush umuda aldim ohhh rahatladim :smiley-cool:, of oram buram agriiiiiiiii :roflol::roflol:

GeL bacum ben masaj yapayım sana
219055vmzcj2vuwn.gif

Back
X