2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

canım Allah tamamına erdirsin maşallah.
benim sözümde de aynı şeyler yaşanmıştı:roflol: yüzükten sora sözlümlen bööle kedi gibi yanyana oturup dedikodu falan da yapmıştık bizsırnaşık şey ben bi çikolataya bi de kahveye kalktım yerimden, millet sağolsun koşturdu deli gibin

benide 2009 yazında isticekler inşallah Allah kısmet ederse.

bakalım neler olcekkkaydirigubbakcemile5

ooo bu topiğe uğrayalı amma çok sözlenen olmuş :1shok:

Biri bana sözlenenleri ve hala sözlenemeyenleri saysın
başttaa yesilgosluMELEKsenağlama

gunaydın güzellerım benım
ohh be ıyıkı işbaşı oldu yoksa evde katıl olcaktım
kahvekolık cnm oho bıldın kardeş deıl bunlar çekememezlık söz konusu evın en cok sevılenı benım babam annem cok sevdıkce benı kıskanıyolar yapcak bısey yok netın kablosunu topladım koydum odama en kısa suredede laptop alcam ıns sızden uzak olmak ıstemem helekı askımda uzakta zatısenağlama
ısaure hayrlı olsun cnm Şenizdarısı tüm bekarlara

gunaydın kızlar ay buraya ugramayalı neler olmus bole:1shok:
4gun nasıl gectı anlamadım askımla.
yorgunluktan uykusuzluktan olsemde keske bı dort gun daha bırlıkte olabılseydık bu kacıncı ayrılıgımız bılmıyorum ama alısamadım bı turlu yıne ıcımde aynı acı aynı huzun var:çok üzgünüm:
neyse Allah tum sevenlerı kavustursun ınsallh

ısaura ve edda hayırlı olsun canım cok sevındım ıkınızın adına ayrıntıları beklıyoruz canm:jeyyar:
aramıza yenı katılan arkadaslar hepınız hosgeldınıza.s.
mutlulk recetem en guzel en tatlı heyecanlar bunlar canım tadını cıkar Allah mutlulugunuzuda bozmaz ınsallah canım benım
böcüğüm senınde basından uzucu olaylar gecmıs sanırım umarım en kısa zamanda cozulur sorunların arada olur bole cekememezlık

Kızlarrr bende aranıza katılıyorum bu cumartesi ilk adımı atacağız inşallahhihoyyytaşkımcımın annesi annemle tanışmak için gelecek çok heyecanlıyım ondan sonrada ailecek gelecekler tanışma faslı falan olacak hadi bakalım hayırlısı diyorum hiç tahmin etmediğim bi anda gelişiyor olaylar ben yaza falan bekliyordum çünkü:teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:dance:laelaelaelaelae:icecream::asigim:mutluluğumu sizde anlıyorsunuzdur halimden çok heyecanlıyım çooooook

saol eftelyamm... ben ayrılntılara geleyim.. geldiler ben hiç çıkmadım ortayaa... çikolataa büyük bir yapma çiçek almışlar birde benimkide canlı güllerden kocaman bir buket onu benim için ayrı almış.. ben siyah dar bir elbise giydim..
neyse erkekler muhabbete başladılar.. sonra ben girdim yarım saat filan sonra hoşgeldiniz diyip tek tek hepsini öptüm.. sonra içeri geçip kahveleri götürdüm.. o ara kahveleri içerken istediler.. verdi bizimkiler nufus kagıdı verildi kardeşim verdii ona para verildi :) hahaaaa sonraa bizi çağırdılar tek tek elleri öptük sonra bana tek taş taktılar.. sonra bizim odaya geçtik benimkide geldiii zaten arkadaşlarımda vardı muhabebt gırgır şamata...

ayfa h geldına.s. ne ballısın sen ölekaydirigubbakcemile3 yokyok anam ben evde kalmadım daha yaşım 21,75 sakın benden kucuk olma yolarım senı

eftalya saol cnm bu kacncı bılemıyorum ama bende tavrımı koycam ortaya artık 1 kuruş yardım etmıycem eve cunku okadr ettım pazar manav kasap fatura derken bıde yüzüme karşı demezler mı o bıze yardım etmıyo dıe:dilcikar: görsunler bakalım öle bızım evımızde oturmakla olmas kırada otursunlarda görelım hazr evde hazr esyada herkes yaşar hava atar

ayfa h geldına.s. ne ballısın sen ölekaydirigubbakcemile3 yokyok anam ben evde kalmadım daha yaşım 21,75 sakın benden kucuk olma yolarım senı

hoşgördük böcük hanımsırnaşık şeysırnaşık şeyhihiiiiiiiiii şimdi ne desem tamam benimkide 21,80 diyelimm o zamanda senden küçük olayım barii valla o gün ne yapacağım bilmiyorum kızlar ben kayınvalide adayıma ilk telefon görüşmemde 3 kere nasılsın diye sormuş insanım herhalde yüzyüze gelince üstüne çaylar mı dökerim elini öpecem diye ayağından mı öpmeye başlarım bilemiyorum:dance::dance:

canım hoşgeldin hayırlı olsunnn Allah tamamına erdirsin şimdidena.s. kazasız belasız atlatırsın inşalla

nan ben mı safım bugun ne 21,75 dıyom sen 21,80 dıon senden küçük olam dıonda buyuk olmuyon mu öle neyse ben nısan 10da gırcem 22 olcam ve hala bekar olcamsenağlama aman salla gtsın ben o yollardan gectım sıramı saldım sıra hacerdekaydirigubbakcemile3 alıncak okadr cok sey varken bekarlık bu kadar guzelken aman ne gerek var evde kalmama daha var bı 9 yıl kım öle kım kala:roflol:

evde mi kaldım ben :uhm:

herkes sözlenio :dilcikar:

aşkım ben aşkım beeeeeeeeeey gör gör de ders çıkar biraz :mymeka:

bence kesın kaldın yarın esraya cık sana ıstedın gıbı koca bulur %100 garantılı hem ne guzel be bende mı gtsem ne kaydirigubbakcemile3 ne ıstersen o gelıyo
ev araba yat kat gezmek yesıl gözlu kumral say sayabıldın kadar :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…