selam kıslarrrrrrrrrr...
böcügüm hg yawrı nirdesin sana yapılanı okudum biliyom heee
hacer bacım sende hg aramıza
ayyy geldim cnm yaa ama geç oldu biras :) sen de sözlenmiş bulunuyosun ben bunları yazarken.. nasıl geçti inşallah çok güzel bi gece geçirmişindir benim gibi.. ben atlattım bitti ohhhh rahatladım valla he dünya varmışşşşş :))) zaten pek bişey yapmadım bi tek kahve dağıttım çikolata dağıttım yüzük takıldı.. o kadar bizde gelin bişey yapmazmış çay börek çörekleri diğer gençler dağıttı hep rahattı bnm için bayaa.. damatı bnm yanıma oturttular yüzükten sonra bolbol onla konuştuk çok güzeldiii :))))hihoyyyt
hayırlı olsun canım Allah tamamnıa erdrsinGünaydın kızlar ben sözlendimm :)))) hatta hoca nikahımız bile yapıldııı
Günaydın kızlar ben sözlendimm :)))) hatta hoca nikahımız bile yapıldııı
:1shok: bız sözlenınce kıymadılar çünkü resmı nıkahsız yasak kanun bıle cıktı ama tanıdık olanlar yaşadıkaydirigubbakcemile3
bizde büyükler istedi canım .. aslında bende istemedim yanii nikah olmadan evli oluyosun :) tuhaf bir hissss... ama odu iştee hayırlısııı
ayfa h geldına.s. ne ballısın sen ölekaydirigubbakcemile3 yokyok anam ben evde kalmadım daha yaşım 21,75 sakın benden kucuk olma yolarım senı
Kızlarrr bende aranıza katılıyorum bu cumartesi ilk adımı atacağız inşallahhihoyyytaşkımcımın annesi annemle tanışmak için gelecek çok heyecanlıyım ondan sonrada ailecek gelecekler tanışma faslı falan olacak hadi bakalım hayırlısı diyorum hiç tahmin etmediğim bi anda gelişiyor olaylar ben yaza falan bekliyordum çünkü:teytey::sm_cool:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:dance:laelaelaelaelae:icecream::asigim:mutluluğumu sizde anlıyorsunuzdur halimden çok heyecanlıyım çooooook
hoşgördük böcük hanımsırnaşık şeysırnaşık şeyhihiiiiiiiiii şimdi ne desem tamam benimkide 21,80 diyelimm o zamanda senden küçük olayım barii valla o gün ne yapacağım bilmiyorum kızlar ben kayınvalide adayıma ilk telefon görüşmemde 3 kere nasılsın diye sormuş insanım herhalde yüzyüze gelince üstüne çaylar mı dökerim elini öpecem diye ayağından mı öpmeye başlarım bilemiyorum:dance::dance:
evde mi kaldım ben :uhm:
herkes sözlenio :dilcikar:
aşkım ben aşkım beeeeeeeeeey gör gör de ders çıkar biraz :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?