- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh az kalmış senın nan nerde bızde o şans 30da anca bulcam kocayı herhal
velved öp nan benı cabuk:mymeka:
kız cadıı acele etme beee daha gençsin güzelsin gençliğinin baharındasın ama sen bu hızla gidersen yakında bulursun birini 30una kalmazsınşakkıdıkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelaekalırsanda bekle biraz daha oğlum olursa oğluma alcam seni sözzzlülülülülülü
Hihiiiiiii kız böcük kayınvalidemle telefonda ilk konuştuğumdada 3 kere nasılsınız demiştim heyecandan şimdi iki kerede öpersem diyecek bu kız çatlak herşeyi çifter çifter yapıyor:uhm:
Dimi yaaa en iyisi öyle yapmak bakalım teşekkür ederim canım cevapların içinŞeniz pazartesi günü anlatırım herbişeyleri evdeki modem bozuldu hafta sonu nete giremeyeceğim malesef
Ben sıcak bi hatunum ondan be güzelimm:):):)
alsana ahh ahh nerde suan işsız kendılerı 1500ytl kredı kartı gelmış faızlı bılmem napcekslm kıslarrrrrrrr.......
böcügüm ayfa yaa iyi yol göstermişin Şeniz
sen o montu unut bence ama aşkın inş alır dur bakalım kıss
Böcük öyle herşeye herkese hızır gibi yetişiyor maşallahşakkıdı
alsana ahh ahh nerde suan işsız kendılerı 1500ytl kredı kartı gelmış faızlı bılmem napcekiş bulamazsa bız zor evlenırıksenağlama
saol balımama kıymet bılen yok
ha anladım yanıyyy sen :jeyyar:
Günaydin kizlar nabersiniz :CüvCüv:
ben iyim ya 2 günün yorgunlugunu atmaya calisiyorum, oram buram agriyyyyy :roflol:
dün de cocukluk arkadasim geldiydi türkiyeden onla bulustum, cok güzeldi :sm_cool:
evlenip antalyaya yerlesmisti oda yazin :1rolleyes: