• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

off off bı derımodtan mont beğendım gastede yarı fıyatına dedı sordum 400ytlcik dedıler alamam yanı nolcek ama aldrcam bı enayı var bakalım o alırım :roflol:

Kızlarr günaydınnn nerelerdesinizdelikafadulden
Erkek arkadaşımın annesi bugün gelecekti ama olmadı yarına kaldı off ya nasıl stres oldum anlatamam ne güzel bugün geçip gidecekti.Ya aşkımcım annesini aşağıdan almamı istiyor zile bastıkları zaman yukarı tek başına çıkmasın diyor ben şimdi hoşgeldiniz diye elini aşğıda mı öpeceğim yoksa eve girince mi hoşgeldiniz diye sarılıp öpeceğim bi akıl verin kızlar yaaa ne yapmam lazımmmkafamçokkarıştı

ohh az kalmış senın nan nerde bızde o şans 30da anca bulcam kocayı herhal:delphin:

velved öp nan benı cabuk:mymeka:

kız cadıı acele etme beee daha gençsin güzelsin gençliğinin baharındasın ama sen bu hızla gidersen yakında bulursun birini 30una kalmazsınşakkıdıkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelaekalırsanda bekle biraz daha oğlum olursa oğluma alcam seni sözzzlülülülülülü

kız cadıı acele etme beee daha gençsin güzelsin gençliğinin baharındasın ama sen bu hızla gidersen yakında bulursun birini 30una kalmazsınşakkıdıkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelaekalırsanda bekle biraz daha oğlum olursa oğluma alcam seni sözzzlülülülülülü

gunaydın kızlar tam sıze bıseyler yazdım ama patron geldı hemencık kactımkaydirigubbakcemile
velved evt cok ucuz hemen alcam yanı ruyamda anca dıyebılırım:delphin:benım herıf almış kendıne900ytl mont :1shok: banada al dedım bakım ınş alırdelikafadulden
hcr nerelerdesın sen cadıloss-tatlicadiarzu-

olur cnm oğlununuda beklerım alışkanlık oldu bu bekleme bende ama bılıyomkı evlılık hıc beklemedın anda gelır:jeyyar: ayrıca aşağı ınınce öp sonra yukardada öp eskımezya dudkların:dilcikar:

Hihiiiiiii kız böcük kayınvalidemle telefonda ilk konuştuğumdada 3 kere nasılsınız demiştim heyecandan şimdi iki kerede öpersem diyecek bu kız çatlak herşeyi çifter çifter yapıyor:uhm:

Hihiiiiiii kız böcük kayınvalidemle telefonda ilk konuştuğumdada 3 kere nasılsınız demiştim heyecandan şimdi iki kerede öpersem diyecek bu kız çatlak herşeyi çifter çifter yapıyor:uhm:

ayy ozmn öpme-tatlicadiarzu-
bak aşağı ın h geldınız de burdan dıe yol gosterde yukarı cıkınca montunu al ve elınden öp şakkıdı

Dimi yaaa en iyisi öyle yapmak bakalım teşekkür ederim canım cevapların içinŞeniz pazartesi günü anlatırım herbişeyleri evdeki modem bozuldu hafta sonu nete giremeyeceğim malesef

Dimi yaaa en iyisi öyle yapmak bakalım teşekkür ederim canım cevapların içinŞeniz pazartesi günü anlatırım herbişeyleri evdeki modem bozuldu hafta sonu nete giremeyeceğim malesef

la maynak karı neden ruh halın sıcak-tatlicadiarzu- delu ıstdasın bıde yağmur var ve hava sıcak deıl sen heycandan kafayı sıyrdın herhal:roflol:
bende gırmem cunku pc yok ama netım var kendıme takcam belkı pc olmadan net calışır bnım enerjımdendelikafadulden

slm kıslarrrrrrrr.......
böcügüm ayfa yaa iyi yol göstermişin Şeniz
sen o montu unut bence ama aşkın inş alır dur bakalım kıss

slm kıslarrrrrrrr.......
böcügüm ayfa yaa iyi yol göstermişin Şeniz
sen o montu unut bence ama aşkın inş alır dur bakalım kıss
alsana ahh ahh nerde suan işsız kendılerı 1500ytl kredı kartı gelmış faızlı bılmem napcek:delphin: iş bulamazsa bız zor evlenırıksenağlama

Böcük öyle herşeye herkese hızır gibi yetişiyor maşallahşakkıdı

saol balım:utangac: ama kıymet bılen yok

Günaydin kizlar nabersiniz :CüvCüv:

ben iyim ya 2 günün yorgunlugunu atmaya calisiyorum, oram buram agriyyyyy :roflol:

dün de cocukluk arkadasim geldiydi türkiyeden onla bulustum, cok güzeldi :sm_cool:

evlenip antalyaya yerlesmisti oda yazin :1rolleyes:

Günaydin kizlar nabersiniz :CüvCüv:

ben iyim ya 2 günün yorgunlugunu atmaya calisiyorum, oram buram agriyyyyy :roflol:

dün de cocukluk arkadasim geldiydi türkiyeden onla bulustum, cok güzeldi :sm_cool:

evlenip antalyaya yerlesmisti oda yazin :1rolleyes:

oram buran nıresı olıyy ben bılmemde bana yolu bı tarıf etsen:1closedeyes:

Back
X