• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

kıssss sonadan gelip görüyo okuyolarrrrrrr:mymeka:
sen suss delüüü Şeniz

ha bak onu hıç düşünemedım-tatlicadiarzu- ozmn burdan onlara not bırakcam
sultan: ne ettın yakuşıklu buldun mu gı:1closedeyes:

off yaa daha cıkamadım işten:delphin: sen napan seker bızde mınılyam ıle buluşcaz esyaalrımız alcezz ona yardımcı oldum aynı camasr mak beğendık ohh :1closedeyes:

ha bak onu hıç düşünemedım-tatlicadiarzu- ozmn burdan onlara not bırakcam
sultan: ne ettın yakuşıklu buldun mu gı:1closedeyes:

off yaa daha cıkamadım işten:delphin: sen napan seker bızde mınılyam ıle buluşcaz esyaalrımız alcezz ona yardımcı oldum aynı camasr mak beğendık ohh :1closedeyes:

saol cnm iyi olmaya calısıyoma.s.
güle güle kullanın inş mutlulukla esyalarınızı cnm:1hug:

ay kizlar en son sali calistimm, dahada gitmedim ise
pazartesi gidicem yine
is yok bana, cünkü noel tatili verdiler bikac gün,
bu almanlarin noelinin gözünü seveyim, ne güzel 5 gün dinlendim hahaha :)

noluyor ya topigi bosladiniz kizlar :1rolleyes:

neyse bakiyim acilisi ben yapiyim topigimin. delikafadulden
herkese hayirli günlerrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile4

yaaa nerelerdesin sen hemşom görüşmeyeli?neler yaptın bakalım?düğün ne zaman belli oldu mu?ay ne çok soru sordum yaaawwwwwwww

yaaa nerelerdesin sen hemşom görüşmeyeli?neler yaptın bakalım?düğün ne zaman belli oldu mu?ay ne çok soru sordum yaaawwwwwwww

canimmm benimm unuttun bizi gittin.. Canim dügün daha belli olmadi nerde olacagina daha karar veremedik.. Canom kendi memleketinde istiyor, ordaki akrabalari icin ben ise tabiiki antalyada istiyorum..cok konustuk cok tartistik bu konu üzerine ve sanirim iki dügün olacak :( hic istemedigim bir sey :( büyük bir ihtimal agostosda olacak.
Bakalim daha neler cikacak :çok üzgünüm:

sende ne var ne yok canim benim?

Kizlar demin misafir vardi delikafadulden
kizkardesimin sevgilsin annesi geldi
annemle tanismaya:smiley-cool:
oturduk sohbet ettik filan iyi gecti ya :1rolleyes:

canimmm benimm unuttun bizi gittin.. Canim dügün daha belli olmadi nerde olacagina daha karar veremedik.. Canom kendi memleketinde istiyor, ordaki akrabalari icin ben ise tabiiki antalyada istiyorum..cok konustuk cok tartistik bu konu üzerine ve sanirim iki dügün olacak :( hic istemedigim bir sey :( büyük bir ihtimal agostosda olacak.
Bakalim daha neler cikacak :çok üzgünüm:

sende ne var ne yok canim benim?

canım benimde 16 mayıs ta olacak antalyada.2 düğün olacak bizimde maalesef.önce tekirdağda yapılcak 1 hafta önce kadar.herhalde o da 10 mayısta olur

canım benimde 16 mayıs ta olacak antalyada.2 düğün olacak bizimde maalesef.önce tekirdağda yapılcak 1 hafta önce kadar.herhalde o da 10 mayısta olur

az kalmis bitanem ya, surda 5 ay.. su gibi gecer, nasil gecti anlamazsin bile.
nerde yapacaksiniz antalyada? salonda mi yoksa acik bir mekanda mi?

gunaydın kızlar nasılsınız bakım
ben ctesı ceyaz esyalrımı aldım ceyıs resımlerı bölumde

Back
X