2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

gunydın bacılar
hayrlı gunler bol kazanclar RABBIM bol ceyıslı paralı gunler nasıp etsınkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

günaydın herkese...
kaydirigubbakcemile3
amin.:Saruboceq:
saolasın uğurböcüğü
herkes iyidir inşallaha.sFONT]

günaydın bacılarımmmmmmm
hayırlı günler diliyorum herkese
amin böcügüm inş :))))))

h geldınız pamuklarım
ayy yanımda kıtabım var sıızn yznden okuyamıyom az cıkamda okuyamm

hani dedimya dün, bana maymununu getirdi üzerine parfümünü sıkmış. işte o maymun bu.:asigim: dün gece tam yattım şöle bi kokliyimde uyuyayım dedim.kokusunu duyayım niye bilmiyorum ama birden yaşlar akmaya başladı.sora öle uyuyakalmışım.hala neden ağladım bilmiyorum.ağlamakta değil.knd kndne yaşlar aktı.
[/IMG]

nisancım güzelmiş maymun :))))))
sultanım hg cok şükür iyiyiz sen nasılsın

Nisan yagmuru benim askimda bana öyle bir maymun hediye etmisti...kokusu var üzerinde.. ama benimkisi maymun degil esek kaydirigubbakcemile3

sipammm artik ne demek istediyse -tatlicadiarzu-

nısanyagmuru maymunun cok sekermiş:ecrin_bebek:
askımda bana ordek almıstı poposuna vurunca vakvaklıyodukaydirigubbakcemile3

şuan bi işi yok.şubatta askere gidecek diye hiç iş bakmıyodu.ama mutlaka alacak bişi bulur.ya annesinin yaptığı yemeklerden getirir bana ya çikolata alır(çikolatasız yaşayamayanlardanımda),yada annesine avondan hediye gelir her satışta onlardan alır gelir,yani mutlaka bi şekilde ufak tefek bişiler yapar.:asigim:

eftalya amma tesellı ettın ha polyanalık var sende
kahvem sen bırak onu ne anasından ne cocuğundan hayr var:roflol: sevenler ayrılmasın bu arada

sultan ekmek yer su ıcer soğan ıle katık ederık sonrada kurufasulye ıle bıguzel gazzz:roflol: anladın sen onı:jeyyar:
nısanyağmırı cok gözelmış nan bende kocaman bı ayu ıstıyomda alan yok

ne guzel canım Allah mutlulugunuzu bozmasın:Saruboceq:
bende subatta asker yari olucam:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…