• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ıyı laa bak normale donmuş
sen anormal olunca kalp normal olamazdı zatı
neysem sımdık dıpçık gıbsınn demı

eylul bısey deıl cnm
hedıye olarak çıçek göturmen daha ıyı bence
hcr gecmıs olsun nen var hayatım

Canım benim bişim yok. 2007/11. ayda annem ve babam trafik kazası geçirdiler. Melek annemi kaybettim :( babamda çok şükür kurtuldu ameliyat oldu. O nedenle gelmişlerdi.
Bu şekilde olmasaydı keşke tanışmalar:(

Canım benim bişim yok. 2007/11. ayda annem ve babam trafik kazası geçirdiler. Melek annemi kaybettim :( babamda çok şükür kurtuldu ameliyat oldu. O nedenle gelmişlerdi.

senağlama:teselli::teselli: ayy cnm benım mekanı cennet olsun melek annenın
ıns senın ıcın en hayrlısı olur ayy bebem ıns hersey cok guzel olur bundan sonraŞeniz

ınş
laa baslası benım program yemek.. onlıne ızlıyom ohhh aksam babam ızletmıyo ama:(
sız naparsınz gızlar

selam gizlar naparsiniz neydersiniz, ne yir ne icersiniz bakam :D

recetem at kendini camdan at, senin psikolojin düzelmez

benimki teklemiyor düm tek tekliyor maşallah, ritim bozukluğu devam ediyor, doktor normale döndün diyor hey Allahımm :oklava:

canımın içi geçmiş olsun ege tıpta meral hoca var, ona bi görünsen. süper biridir.

nesli58 hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. demek sen velvedin görümcesisin ha, hımmm. reelden tanşıyosunuz yani.

canımın içi geçmiş olsun ege tıpta meral hoca var, ona bi görünsen. süper biridir.

nesli58 hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. demek sen velvedin görümcesisin ha, hımmm. reelden tanşıyosunuz yani.

canım bu hafta ailemin yanına geldim ondan gidemedim egeye. sabah çok erken gitmem lazım randevu almam için. bu hafta gidebilirim belki, ya da haftaya. ama iyi oldu isim söylediğin teşekkürler a.s.

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

çok duygulandım kız senağlama
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun melek annenin senağlama

eylülcüm allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.

hacercim cok cok gecmis olsun, tez zamanda sagligina kavusursun insallah.

recetem ne aglan giz gene :)

eylül Allah rahmet eylesin cnm annenin mekanı cennet olsun inş:Saruboceq:
bencede giderken bir cicek cikolata götür :1rolleyes:
hacerim cok sevindim ritminin düzelmesine yerimseniben
Allah bütün hastalara sifa versin inşa.s.
sultan bugün iyi yorgun degil galiba azcık yazmıs bari Şeniz

Back
X