• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

gunıcen h geldın cnm cok az kalmış uzalık sorun olmas merak etme balım

velved laa geldım ordayım

Artıları ve eksileri ile değerlendiriyorum tabiki..
Bakalım bir gelse belki stres mitres kalmazdelikafadulden
Uzak olduğumuzdan kaynaklanıyor sanırım kavgalarımızkaydirigubbakcemile
Ama bir noktada insan tıkanıyorrrr ister istemez:delphin:
Yinede iyi şeyler düşünümüyorum..
Bakalım zaman ne gösterecek kaydirigubbakcemile4

kesın ondan cnm burda tecrube var yane uzaklık kavga sebebı oluyo gelınce ehrsey duzelır ınş merak etme sen:lepi:
uyy tıhandım cok mutluyum yaa maca bıletımı aldrdım hatta ts macına bıle ayarlıycak arkadaslarım:1rolleyes:

kac gündür konusamadim bacimla cumartesi nisanlandi ya o stresden dolayi giremedi internete senağlama hala da yok ortalikta cok özledim cooooooooook senağlama

hcr sultan gecmıs olsun ağrıyan yerlerınız öpem :jeyyar:
neyınız vardı
kahvemı ozledım a s dıyorum öpuyorum kocaman
velved du laa bı bakım hemen allah koca buldum koca

beni özleyen merak eden herkese teşekkür ediyorum. özellikle reçeteme ve sultan hariç :mymeka:

eveeett ben artık nişanlı bi kızım gacılar hihoyyyt

herşey çok iyi güzel oldu istediğimden daha iyi oldu. nişanlım bi gün önceden geldi işte alışveriş yaptık. kıyafet, çanta, ayakkabı, terlik, makyaj seti, parfüm seti, gecelik takımı, iç çamaşırı, saten pijama vs aldık. kayınvalidem de güzel bi bohça getirmiş içine eşarp, tülbent, seccede, çamaşır, atkı, fular, patik, havlu gibi şeyler koymuş. bizde damada aynen seccade , tesbih, takke, havlu gibi şeyler koymuştuk, alışverişte aynen pijma, çamaşır, çorap, ayakkabı, terlik, takım elbise, traş seti, parfüm seti, diş fırçası ve macunu falan aldık. o gün baya bi yorulmuştuk eve geldik yemek yedik çay içtik sonra damat bey ve arkadaşlarımızla tabu oynamaya çıktık. nişanlım ailemle çok iyi anlaştı çok şükür. neyse ertesi gün oldu arkadaşlarım beni hazırladılar, damat traşa falan gitti işte. ev doldu taştı misafirlerle. hazırlık faslı bitince damatla içeri girdik el öpme faslı yaptık. sehpada çiçek ve çikolatam duruyordu. tekrar bi isteme ve hayırlı olsun faslı yapıldı. sonra yüzüklerimiz takıldı, altınlar takıldı, tekrar bi el öpme faslı oldu. sonra maytaplarla pastamız geldi, beraber kestik ve birbirimize yedirdik, sonra oynadık zıpladık falan. daha sonra fotografçıya resim çektirmeye gittik, sonra gençler konvoyla gezmeye çıktık. eve geldik yemek faslı ve düğün ayrıntıları falan konuşuldu. sonra konyalılar evlerine döndüler. öyle işte.. darısı isteyen herkesin başına o kadar güzeldi ve o kadar heyecanlıydım ki anlatamam. alyansa bakıp bakıp inanamıyorum hala. kaydirigubbakcemile2

oyyyyyyyyyyyyyy kahvemmm çok sevindim senin adına kuzumm Allah tamamına erdirsin inşallah. Şeniz

Kıskandım kıskandım kıskandımm benim de başıma darısııııı :utangac:

kahvemm gozun aydın cnm darısı basıma ınş
cok sevıdnım cnm cokta merak ettım balımı resımlerı nerde pekı tuzlu kahve yaptın mı karabıberlı daha etkılıydı kac altın takıldı

hcr sen kahve gelmese gelmıycektın topıce demı:mymeka:

darısı başına hacercim. böcük kıskanma bi sende bee, ben geldim diye geldi var mı-tatlicadiarzu-

öyle kahve muhabbeti olmadı zaten o kadar insana nasıl kahve yetişirdi. bi gün evvel kahvaltıya geldiğinde normal kahvesini yaptım ben ona, normali baya bi güzelmiş diyo. set alacaktı kapalı olduğum için kolye ve küpe görünmez diye istemedim iki kalın burma iki yüzük bi tektaş taktılar. zaten bunların fiyatı seti de geçti. :jeyyar:

Son düzenleme:
Back
X