Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen beni ben yokken mirang etmemişsin. reçetem yazmış kahvem nerdeki nasıl geçti ki özledim diye. :dilcikar:nan suhursuz :mymeka:
niden ben haricmis niden niden :dilcikar:
gene ne yaptim ben :çok üzgünüm:
ginede hayirli ugurlu ossung bacim, darisida bana ossung uyhhh :smiley-cool:
gonyaliyih senide aluruhhhhh :lepi: :roflol:
iyi hadi bakam nisanlisin artik, bak degerimi bil sabahin 6 sinda girdim sana yaziom,
hinci ise gidecem :a015:
beni sevin özleyin gizlar öptüm :a015:
teşekkürler hayatım, seninkini de Rabbim tamamına erdirsin inşallah. hayırlısıyla şu düğün telaşlarını da atlatsak bi.günaydın kızlarrrrra.s.:1hug:
kahvekolikçim hayırlı olsun canımbenim çooooook sevindim Allah tamamına erdirsin![]()
sen beni ben yokken mirang etmemişsin. reçetem yazmış kahvem nerdeki nasıl geçti ki özledim diye. :dilcikar:
sağol bacım nevonun resimlerini gördüm pek güzel maşallah. darısı başına kurdele yolluyorum almanya'ya bakkaydirigubbakcemile3 özlerisss:1hug:
teşekkürler hayatım, seninkini de Rabbim tamamına erdirsin inşallah. hayırlısıyla şu düğün telaşlarını da atlatsak bi.
hacerim şimdiden doğum günün kutlu olsun Şeniz
nan suhursuz mirang etmemismiyim ?:mymeka: vallak ettim yazdim oralara biyere, esenede sordum emme hangi sayfada galdi bilmayom gali :a015:
savol kurdalemi isterim yutazam oni :1rolleyes: delikafadulden
takılıyorum kız. bu arada esen kim suhursuz?
en etkili yöntem kurdeleyi kısacık alıp (çabuk evlenmek için) nişan pastasının içine koyup yemekmiş. ciddi diyom bak, ben yemiştim bi ara hatta yazmıştım burayadelikafadulden
mauahahahahahah:roflol::roflol:
simdide ben basladim görüyonnu,
esen emine iyi gidioz bakalim
ama ben hastayim grip oldum, kafam basmiy, normal :çok üzgünüm:
gerci receteninde kafasi hic basmiy ondada normal :1rolleyes: :1rolleyes:
:roflol: :roflol: :roflol:
geçmiş olsun canım benim kendine dikkat et.
oleyy izin aldım annişkomdannnnnnn :dance:
hayırlısıyla şu düğün telaşlarını da atlatsak bi.
ohhh sevindim senin adına hacerimkaydirigubbakcemile5
kumsalda otur simdik rahat rahat aşkınla delikafadulden
ne zaman inş kısmetse dügün kahvem :1rolleyes:
hayırlısı olsun inş cnmŞeniz
nisan sonu yada mayıs inşallah canım haftaya salonların durumuna göre belli olcak.gamyoncuiremsu
uyy cok yoğunum yaa çok
zaten aylıkta alamıyom sınırlerım ıyıce bozuldu