• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

nan suhursuz :mymeka:
niden ben haricmis niden niden :dilcikar:
gene ne yaptim ben :çok üzgünüm:

ginede hayirli ugurlu ossung bacim, darisida bana ossung uyhhh :smiley-cool:
gonyaliyih senide aluruhhhhh :lepi: :roflol:
iyi hadi bakam nisanlisin artik, bak degerimi bil sabahin 6 sinda girdim sana yaziom,
hinci ise gidecem :a015:
beni sevin özleyin gizlar öptüm :a015:
sen beni ben yokken mirang etmemişsin. reçetem yazmış kahvem nerdeki nasıl geçti ki özledim diye. :dilcikar:

sağol bacım nevonun resimlerini gördüm pek güzel maşallah. darısı başına kurdele yolluyorum almanya'ya bakkaydirigubbakcemile3 özlerisss:1hug:

günaydın kızlarrrrra.s.:1hug:
kahvekolikçim hayırlı olsun canımbenim çooooook sevindim Allah tamamına erdirsin:nazar:
teşekkürler hayatım, seninkini de Rabbim tamamına erdirsin inşallah. hayırlısıyla şu düğün telaşlarını da atlatsak bi.

hacerim şimdiden doğum günün kutlu olsun Şeniz

sen beni ben yokken mirang etmemişsin. reçetem yazmış kahvem nerdeki nasıl geçti ki özledim diye. :dilcikar:

sağol bacım nevonun resimlerini gördüm pek güzel maşallah. darısı başına kurdele yolluyorum almanya'ya bakkaydirigubbakcemile3 özlerisss:1hug:

teşekkürler hayatım, seninkini de Rabbim tamamına erdirsin inşallah. hayırlısıyla şu düğün telaşlarını da atlatsak bi.

hacerim şimdiden doğum günün kutlu olsun Şeniz

nan suhursuz mirang etmemismiyim ?:mymeka: vallak ettim yazdim oralara biyere, esenede sordum emme hangi sayfada galdi bilmayom gali :a015:

savol kurdalemi isterim yutazam oni :1rolleyes: delikafadulden

nan suhursuz mirang etmemismiyim ?:mymeka: vallak ettim yazdim oralara biyere, esenede sordum emme hangi sayfada galdi bilmayom gali :a015:

savol kurdalemi isterim yutazam oni :1rolleyes: delikafadulden

takılıyorum kız. bu arada esen kim suhursuz?
en etkili yöntem kurdeleyi kısacık alıp (çabuk evlenmek için) nişan pastasının içine koyup yemekmiş. ciddi diyom bak, ben yemiştim bi ara hatta yazmıştım burayadelikafadulden

takılıyorum kız. bu arada esen kim suhursuz?
en etkili yöntem kurdeleyi kısacık alıp (çabuk evlenmek için) nişan pastasının içine koyup yemekmiş. ciddi diyom bak, ben yemiştim bi ara hatta yazmıştım burayadelikafadulden

mauahahahahahah:roflol::roflol:
simdide ben basladim görüyonnu,
esen emine iyi gidioz bakalim
ama ben hastayim grip oldum, kafam basmiy, normal :çok üzgünüm:
gerci receteninde kafasi hic basmiy ondada normal :1rolleyes: :1rolleyes:

SELAM kıslarrrrrrrrrrr.....
Günümüz hayırlı,ibadet ve dualarımız kabul olsun inş
HAYIRLI CUMALAR...

nisan sonu yada mayıs inşallah canım haftaya salonların durumuna göre belli olcak.gamyoncuiremsu
hayırlısı olsun inş cnmŞeniz
uyy cok yoğunum yaa çok :delphin:
zaten aylıkta alamıyom sınırlerım ıyıce bozuldu

üzülme takma cnm kafaya cok ALLAH saglık versin:Saruboceq:
ödersin borcunuda sen onları düşünüp stres yapıyon sanırım:teselli:

hayr ya hayallerım vardı takstım ayın 17sınde ozmn avans alırım ama maç var sonra yarın b.köyden nevresım alcam ohoo ceyıs alcaktım ama du bakım belkı yatar bankaya maılı yollaıdm yatırması için bakalım ahh

Back
X