- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
yemiyorum zaten kıss sporda yapıyom :dilcikar:cokacimcoook yemicez anacım napıcaz yoksam şööle bi süzüp snr mırmır etçek kaynanalar:dilcikar: bide bnmki zayıf ay iycee uyumsuz oluyoz:asigim:
aaaayyyyyy kaynana milleti değil mi, zayıf olsan da amma sıskaymış güçsüzmüş derler :dilcikar:
dılencı cnm resımdekı sen mısın :ecrin_bebek:
hoşbuldk uğur böcüğü ne güzel işte minyonsun
velved neler yapıyon egzersiz olarak ya bana da yaptrkaydirigubbakcemile
herkese güzel bi gün olsuna.s.
evet canımgamyoncuiremsu
ayy resme bakınca aklıma teyzem geldi benziyon be sen :1hug:
inan andırdın resimden sositososito
dur link verem cnm sende çalış cok faydalı bunlarr :1closedeyes:
valla heryanım sızlıyo kaydirigubbakcemile3
benim kilo daha cok kalca ve basende oldugu için oraya yönelik calısıyom:1rolleyes:
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/6202-kalca-egzersizleri.html#post35254
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/6202-kalca-egzersizleri-2.html#post2548754
işte bunları yapıyom ekstrada yaptıgım bişilerde var cnm bunlardan basla sen a.s.
sona bana dön artıralım a.s
kolay gelsin........ Şeniz
resımde cok normal gorunuyon laa söle şu kılonu yahu cok merak ettım haa
ı tatıller kızlar ptsı görusuruz ben cıkcam bırazdan
sağlıklı beslen cnm normale donceksın allah yardımcın olsun kılo bıcok hastalğın habercısı ınş sağlıklı zayflarsın bu arada kılonu demek zorunda deılsın cnm şaka yaptım
ay teyzende güzel demmekkisırnaşık şey
sağolasın canım ilgin için hemen inceliycema.s.
yaa boyum 170 ondan şişmandan çok iriyarı duruyorum.birde yüzüm ufak durur görünüşe aldanma-tatlicadiarzu- az daha zayıflıyımde o zaman söliyim yaaa
inşallah bakalım haziranda tanışçaz o zaman kadar biraz versem süper olacak cnm:Saruboceq:
görüşürüz pazartesiyerimseniben
selam kizlar naberrrrrrrrrrrr
bugun ailecek, bide kizkardesimin sözlüsünün ailesiyle, yüzük bakmaya gittik, nisan yüzügü
ve aldikkkkkk
cok süperler, icine isimler falan daha yazdirilcak, ve kardesiminki tüm sari altin olucak filan diye ancak haftaya cuma alabilcez:1rolleyes:, sonra resimlerini koyarim buraya :jeyyar: delikafadulden
pahaliydi ama yinede degerŞeniz
ayy canımm baktım valla süper inşallah hep böle mutlu eder senia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?