mutluluk reçetem hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin inş.:1hug:
bacım kızma:1hug: az okuduydum başka havadis varmı diye
sordum bende sakin ol şekerima.s.
nan mutluluk reçetesınden alıntı yapmıyonda neden kolaya kacıp bundan alıntı yapıp tsk edıyon hee CADIARZU
whiterose, zeynep ve turkiyem cok tesekkür ederim size canlarim benim.
Annemle aramiz (tüh tüh tüh masallah) bu aralar cok iyi, cok anlayisli, benimle konusuyor ilgileniyor.
Babama söyledi pazar günü, artik cok uzadi dedi. Babam tabi bagirdi cagirdi.. ve sinirli bi sekilde gelsinler, verecegim seni dedi.. zaten baska türlü demezdi.. hafta sonu büyükbabamlarla konusacak annem, 2-3 haftaya kadar gelirler sanirim.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kim arayacak onca sayfayi :roflol:
nıye nan baban vermek ıstemedı benım babam daha ılk ısteyene alın alın ben bıktım bundan dedı kaydirigubbakcemile3 hemencık verdı ama ben uyanıklık edıp sonra attım yüzüğü :lepi:
whiterose, zeynep ve turkiyem cok tesekkür ederim size canlarim benim.
Annemle aramiz (tüh tüh tüh masallah) bu aralar cok iyi, cok anlayisli, benimle konusuyor ilgileniyor.
Babama söyledi pazar günü, artik cok uzadi dedi. Babam tabi bagirdi cagirdi.. ve sinirli bi sekilde gelsinler, verecegim seni dedi.. zaten baska türlü demezdi.. hafta sonu büyükbabamlarla konusacak annem, 2-3 haftaya kadar gelirler sanirim.
karistirdin beni ben turkiyem degilim..lafin turkiyemeydi sanirimsen karadenızlı mısn nan uyanıklık etme ben bılmem bana tsk etcen zmn neyım baskasından alıntı etmeden et yoksa kabul etmem yazınada cvp vermem
karistirdin beni ben turkiyem degilim..lafin turkiyemeydi sanirim
:roflol::roflol::roflol::roflol:uğurböceği valahi alemsin.hala gülüyom.:roflol::roflol::roflol:
siyiramadinnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3uyanık senın yüzünden ıresıl olmak uzereydım neysekı sıyırdımm :tomato:
siyiramadinnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr ban gelldiimmmhepinizi öpüyorummmŞeniz
bugün çok mutluyum çünkü aşkımla 1 yılımızı doldurduk:asigim:
onu çok seviyorum ben yaaaaa:asigim:Rabbim nazarlardan korusunnn
Allahım herkese sağlık mutluluk nasip etsin inşallahhhh
sağol kız alemsin yaŞeniz
eftalyacım hayırlı uğurlu olsun tatlım:1hug:
ya bir kişi daha vardı nişanlanacak hatırlayamadım
eftalyayla bir kişi daha vardı ama
vazgeçilmezim senin de hayırlı uğurlu olsun tatlım senin abinmi baban mı istemiyordu galiba öyle hatırladım
neyse olacak ya inşallah...
merhaba kızlaaaaar
18 ekim itibariylee aşkımla sözlendiiikkaydirigubbakcemile2
herşey çoook güzeldi hala etksindeyim
işten fırsat buldukça önce uzuuuun uzun anlatçam
bi de fotolarımı albüme ekleyecem
beni izlemeye devam edinhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?