2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

hsb canim kaydirigubbakcemile3 :1rolleyes:

ne var nan :mymeka:
ben sabahin 8 inde senin msn ine yazi biraktim
arkamdan dedikodu yapmayin g.tös diye :roflol:
suhursuz :mymeka:

gördüm gördüm ama saat 10 da yazmışsın diye hatırlıyorum bu da almanyaya göre 9 eder:jeyyar:
peki inandım bi daha sana Sultan oF Uyku demiycemsırnaşık şey

yazılanlar uçmış mu?CADIARZU

bende kacarrrrrrr kimsecikler yokkk sıkıldım nan
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr öptüm hepiniziii

yahu aksamdan berı msj atıyom cıkmıyoo ustelıkk puanımda düşümüş nolıyy bu sıteye ya

iyiyiz kız nasıl oldu sonunda kırdı inadını şakkıdı

aksam anneme küstüm moral 0 bende :çok üzgünüm:
kendımı cok yalnız hıssettım kkda sorun vardı bıde sınır oldum neyse
sureklı msj attı senden baska arayan yokmus ben senı cok sevıyorum ıstesen sen bıle ayıramazsın kendınden bak yarın ıst gelcem gıbı msjlar attı sureklı aradı 3gıbıydı gece actım cunku ağlıyodu benı bırakma dıe dayanamadım ama cok buyuk bı ders oldu ne dersen onu yapcam dedı kıyamadım affettım bıda bana boş konusma deme dedım ayy kavga sebebımız bıle cok bast demı ama olsun bastan ıyıdr :roflol: ve bende onu cok sevıyorum daha cok taze askımız 2 ay olcak ama sankı 2yıldr hayatımda gıbı :asigim:

ayy canım cok sevındım ınsallah askınız bır omur bole taptaze kalır:asigim:
ceyız hazırlıgını hızlandır bence tatlım bu ask mutlu sonla bıtmelı dımı amayerimseniben
gercı daha cok yenı ılıskınız ama Allahım hayırlısını nasıp etsın dıyeyım bı once:Saruboceq:
canım bu cocukla cıddı bıseyler olursa kayserıyemı gelın gıtcenşutarafagitti

Vay be helal olsun cocuğa demekki çok seviyomuş seni gerçektende çok basit bi neden olsun baştan verme ipleri eline bak abla tavsiyesi :roflol:

yerım o dıyen dıllerınıŞeniz ayy ıns ya benı cok sevdınden emınım her zmn der ılk askı benım cok bellı oluyoo evt kayserıye gelın gtcem kayserıde olcak düğün :asigim:

Vay be helal olsun cocuğa demekki çok seviyomuş seni gerçektende çok basit bi neden olsun baştan verme ipleri eline bak abla tavsiyesi :roflol:

tmm apla bende öle edıyom zatı kıymetın bılınıyo ayy bıde demez mı burnumu ı surtun asla hata yapmam bıda dıe nasılda ağladı yaa kıyamam ona benn ıns evlernız onunla yaa ıns:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…