2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ya evet biz mayis gibi ayrilmistik
6 ay gecti aradan
ama aylardir aklima gelmeyen numarasi
dün aksam namazindan sonra aklima geldi
gizli numaradan aradim
baktim o cikti
az dinledim kapattim
gecede rüyamda gördüm onu
bi ariyim bakalim.. napiyomus konusiyim
bende sucsuz degildim sonucta ayrilirken..

sağol eftalyacım iyiyim şükür ben
evet tatlım nişanlıyım bende bir ay felan oldu yani....

ama hayatında şu an biri var demi yanlış hatırlamıyorsam canım
bende onunla bitti sandım

yok canım yeni bi haber değildi, kaçırdım sanma. benim görücülerim bayramda gelmişlerdi. yerimseniben

inş doğru olanı yaparsın canım benim. Allah hayırlısını versin. sen masum olsan şaşardım zaten:dilcikar:

velvedcim sende söz nişan varmı yoksa nişanlımısın canım....

yok cnm ne gezer biz kendi aramızda sözlüyüzsositososito
aileler biliyo sevdigimizi konustugumuzu ama daha isteme söz aşamasına gecemedik:çok üzgünüm:
biz bekliyoz bakalım nereye kadar bekliceksek:a015:
abisi evlencekk sona biz anlıcan:asigim:

kıslarr ama bilemem ki beni siz yinede 2009 a yazın..belki 2008 de olabilir ama

kıslarr ama bilemem ki beni siz yinede 2009 a yazın..belki 2008 de olabilir ama:roflol::roflol:
ama napim hadi hmen gelirde derse nişan yapak...ayy inşallah herkese öle desin sevgilisi :roflol:

cnm sen görücüye bayramda çıkmışmıydın ne.....yanlışmı hatırlıyorum acaba ya..aklım karıştı..desene bana..eee hatun güzel olunca gelen çok oluyor diye..

yok bircikiz´cigim görücüye filan cikmadim ben yanlis hatirliyosun :)
bu arada eski sevgilimi aradim
beni duyunca cok sasirdi ama sevindigi söylenemez
baska sevgilisi varmis zaten
erkeklerde hic bos durmuyor..

gunaydın taze gelın adaylarıa.s. ben geldııı
sultan hayrlısı öleymıs keske aramasaydın hıc erkekler nankör bee bırak gtsın aman yerimseniben

anladım canım inşallah hayırlısıyla bir gün olur zorluk olmadan...:1hug:

yok bircikiz´cigim görücüye filan cikmadim ben yanlis hatirliyosun :)
bu arada eski sevgilimi aradim
beni duyunca cok sasirdi ama sevindigi söylenemez
baska sevgilisi varmis zaten
erkeklerde hic bos durmuyor..

canım aramasaydın keske ama olsun yınede ıcınde onunla ılgılı bı umıt dogmaz artık hem senden hoslanan konustugun bırıde var dıye bılıyorm ben.
bosver sultancım erkektır bu bos durmaz zatenyerimseniben

ohh be takvımımı yaptım tarıhı haftalara vurunca ılerden gıdıyodu sımdık tam oldu ayy cok taze bı askımız var yaa 2 ay bıle olmamıs ama sankı onla yıllardr beraberım:asigim:

Allah nazarlardan saklasın canım
ne takvımı bu anlayamadım ben:uhm:

gun sayıyo canım ıster ask gununu say ıster kılo takıp cızelgesı yap yapmak ıstersen evlılık hazrlığı(yanı bu lınkte gene) varya orda en ustte doğru olması lazım evlılık takvımı yazıo ordan yapabılırsın:1hug:

meraba kızlar
2 ay demek uğur böcüğü ALLAH bozmasın inşallah canım...

amın canım ıns:Saruboceq:
benım hıc kısa ılıskım olmadı bırı ıle 2 yıl sonra bırı ıle 3yıl cıktım sözlendık ayrıldık ıstemeyerek neyse sımdık buda tazecık:asigim: ıns uzun surer ve evlenırız
o ıkı yıl olan benı ıstedı ama aılem kucukum dıe vermedı bende evlenmek ıstemdım sonra ayrıldım ya ben sözlumden gelem ısteyem dedı ama soğmustum ondan kabul etmedım ama herzmn bı laf varya herseyde hayrlısı olsun ben uzulmedım pekkŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…