allahım beni de bu listeye ekle yarabbim :Saruboceq:
ölürüm ben sana :çok üzgünüm:senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahım beni de bu listeye ekle yarabbim :Saruboceq:
kıss aynını bende dedim o verildi nişanlancak:roflol:
ama genede yazmak istedik olsuna.s.
basta recetem var:lepi:
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ve zevkle okuyorm yazılanları
bende katılmk ıstedm aranıza bende cuma gunu gorucuye cıktım en sonunda cok sorunlardan sonra 4 yılın ardından.Babası hastaymıs dıye gelmedı babasını temsılen amcaları geldi.Herneyse bayramın 4.gününe gun alındı nişan için kendi aramızda olcak Allahın izniyle tabi bi sorun çıkmazsa...Dünde diyorum ben çalışıyorum nişan için alışveiş ne zamn yapılcak ona gore ızın alcam fazla zamanımız yok dıyorum.Bana diyo merat etme alışveiş kalmaz gibisinden lafı ağzıma tıkadı acayip moralım bozuldu.Ne yaptıgını anlamıyorum.Annesıde goruselım ararım dıo.Hadı bıdaha ses soluk kesiliyo.Bundan bişey anlamadım.Ne heyecanımı yasayabılıyorum ne sevincimi.Kusura bakmayın biraz başınızı ağrıttım.Ama ne düşünüceğimi bilmediğimden yazmak istedim.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ve zevkle okuyorm yazılanları
bende katılmk ıstedm aranıza bende cuma gunu gorucuye cıktım en sonunda cok sorunlardan sonra 4 yılın ardından.Babası hastaymıs dıye gelmedı babasını temsılen amcaları geldi.Herneyse bayramın 4.gününe gun alındı nişan için kendi aramızda olcak Allahın izniyle tabi bi sorun çıkmazsa...Dünde diyorum ben çalışıyorum nişan için alışveiş ne zamn yapılcak ona gore ızın alcam fazla zamanımız yok dıyorum.Bana diyo merat etme alışveiş kalmaz gibisinden lafı ağzıma tıkadı acayip moralım bozuldu.Ne yaptıgını anlamıyorum.Annesıde goruselım ararım dıo.Hadı bıdaha ses soluk kesiliyo.Bundan bişey anlamadım.Ne heyecanımı yasayabılıyorum ne sevincimi.Kusura bakmayın biraz başınızı ağrıttım.Ama ne düşünüceğimi bilmediğimden yazmak istedim.
Teşekkür ederim arkadaşım.İlk başta şunu söylemk istiyorum.Burda gerçekten çok güzel bi paylaşım var. İnşallah herşey yolunda gider burdan paylaşmak isterim.Bu akşam konusucam kendısıyle baktım olmuyo haftaya annesınımı arasam konussam ama cok meraklıymıs gıbı olmakta ıstemıyorum.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah herşeyin
Teşekkür ederim arkadaşım.İlk başta şunu söylemk istiyorum.Burda gerçekten çok güzel bi paylaşım var. İnşallah herşey yolunda gider burdan paylaşmak isterim.Bu akşam konusucam kendısıyle baktım olmuyo haftaya annesınımı arasam konussam ama cok meraklıymıs gıbı olmakta ıstemıyorum.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah herşeyin
süper söylemişsin sana sonuna kadar katılıyorum reçetemmm:lepi:Şenizevet canim cok güzel bir paylasim var burda diger arkadaslar gelsin onlarla da tanisirsin cok güzel bir ortam, sevincimizi mutlulugumuzu ve üzüntümüzü hep burada paylasiyoruz.
En dogrusunu yapiyorsun sen, bu aksam dedigin gibi konus ve tepkini koy, sert ol. ez gecilecek bir konu bu degil.. Sunu unutma ki canim hayatinda hic bir keske birakmamaya calis.. mücadeleni ver ne olursa olsun.. ilerde ah keske söyle yapsaydim ah keske nisanim söyle olsaydi, vs vs dememen umuduyla Şeniz
tesekkür ederim gurur kaynagim benim :asigim:süper söylemişsin sana sonuna kadar katılıyorum reçetemmm:lepi:Şeniz
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.İnanılmaz cesaret veriyorsunuz ya.Aslında çok haklısınız.Ama insan onların aramasını bekliyo evet konuscam onunla baktım aynı bıkac gun sonrada annesını arar konusurum.Kafamda soru işaretlerı kalmasındansa boyle yapmak daha mantıklı.
Sizlerle tanışmakta çok güzel bilseydim bu kadar oturup kara kara düşüneceğime burdan paylaşsaymışım bu kadar takmazdım heraldehihoyyyt
oy kiyamam ya:1hug:
eee suc sende röntgencilik yapip bizi izliyorsun :roflol:
hersey iyi olacak insallah canim, heyttt var mi sana yan bakannnnn Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
YAKINDA GÖRÜCÜYE CIKACAK OLANLAR (söz, Nisan dahil)
1.Kahvekolik (nisan)
2.MutlulukRecetem (söz)
Listeyi sürekli güncelleyecegim arkadaslar yeter ki siz bana tarihleri belirtin
ayy dun maca gıttım ben hemıde yalnz cok eğlendım sonundada yendık zatı hıııh
ben varım ama sana yan bakndun bı düğünde kavga vardı mllet sokağa dokulmus saç baş erkek tarafı kız tarafı konusmalar hıc bışı anlamadım ama ne kadr acı ya gelın ıcın yada damat ıcın sorun ne bılmıyom ama bu kadr mutlu bıgunde bu olmaskıyasakkelime
güncelle anacım güncelle
ahh ahh bize var dahakaydirigubbakcemile
heyoo heyoo yendikhihoyyyt
hamsileri yakalamaya az kaldı:lepi:
gel canım gellll biz dinleriz seni burdaaa:teselli:Çok teşekkür ederim arkadaşlar.İnanılmaz cesaret veriyorsunuz ya.Aslında çok haklısınız.Ama insan onların aramasını bekliyo evet konuscam onunla baktım aynı bıkac gun sonrada annesını arar konusurum.Kafamda soru işaretlerı kalmasındansa boyle yapmak daha mantıklı.
Sizlerle tanışmakta çok güzel bilseydim bu kadar oturup kara kara düşüneceğime burdan paylaşsaymışım bu kadar takmazdım heraldehihoyyyt