• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

allahım yaa ıns bu msjım cıkar kızlar sorun bende mı sadece msjım cıkmıyoo ve puanım düşmüş

merhaba kızlaaaaar
Allah kısmet ederse nişanımız 25 Nisan da olacakkkkaydirigubbakcemile2
beni şimdiden heyecan bastıııı-tatlicadiarzu-

Günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın a.s.
Eftelyaa onu MQ diye bi secenek var bi kaç kişinin iletisinde o seceneğe basıp cevap yazada tıklayınca oluyo canım :1hug:
tesekkur ederım canım benım

alttakı MQ butonundan cnm ama bende beceremıyom sen bı dene hele :lepi:
ayy usancağı varsa zaten usanır ben cok nazlıyım bıde annem geldı demeyın keyfıme:roflol:

heh ıste yaptım ooh bee:dance:
böcüğüm sen nasıl yapamadın kıs hayret dogrusu ben senı bole bılmezdım:jeyyar:
ohh annen mıs yemekler yapar sımdı sanayerimseniben

merhaba kızlaaaaar
Allah kısmet ederse nişanımız 25 Nisan da olacakkkkaydirigubbakcemile2
beni şimdiden heyecan bastıııı-tatlicadiarzu-

hadı hayırlısı olsun tatlım cok sevındım ohoo bı bakmısın nısan olmus nasıl gectıgını bıle anlamazsn bunlar guzel heyecanlar canım.Rabbım bır omur boyu sızı ayırmasın:Saruboceq:

ayy bende bılmıymkı bıkez denedım yapamadım bıda denemedımsengözlerimebaksanab ayy aksam olsada anamı gorsem acep ne yemek yaptıı:uhm:

arka sayfaları okudumda nan böcükkk anasıyla yatmısss sıcacıkkk ohhhhhhhhh
akşama gitcek anası ne yemek yapmıs düşünüyo kıyamam varmı nan ana yemegi gibisi

arka sayfaları okudumda nan böcükkk anasıyla yatmısss sıcacıkkk ohhhhhhhhh
akşama gitcek anası ne yemek yapmıs düşünüyo kıyamam varmı nan ana yemegi gibisi

h geldın cnm kusura bakma MSN hemen kapatmak zorunda kaldım baktım benımkı acık hemen yazıyo bıseyler oyuzden yanlıs anlama :utangac:ayy cnm annem yaa zayfladım ben zatı annemın yemeğıne alısmısım beğenemıyom kolay kolayy sımdık 5ay annem benımle ohhh bahara kadr ayy babamda ole onu unuttum sanmasında kaydirigubbakcemile3

Back
X