Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantıya bayılırım bende kız el üstünde tutarlar seni ablası uzakta ya yaşadın valla :teytey: Bizimkilerinde ikiside erkek kızları yok kızı çok seviyolar o yüzden ben gözdeyim şimdilik yerimseniben
Mantıya bayılırım bende kız el üstünde tutarlar seni ablası uzakta ya yaşadın valla :teytey: Bizimkilerinde ikiside erkek kızları yok kızı çok seviyolar o yüzden ben gözdeyim şimdilik yerimseniben
göndermem mı bacım ayy bende et yemem tam tersı o cok sevıyo mantı ıse olmazsa olmazlarıdn annesı sureklı acıyoo bıde ablası evlendı annesı cok yalnız bı kız bı erkek ya benımkı kaldı tek ablasıda yozgatta öğretmen
kıymetlı olursun ozaman canım sen.bıde ılk gelınsen daha da bı degerlı olurmus
hadı hadı ıyısın masallah aıle cok onemlı vallaa.s
..........................evt ya ohhsositosositosositososito
ablası evlı enıstesı kayserıde tayın ıstycekler bıde annesı benımkını sureklı ev işi yaptrıyo oda askım artık evlenekte kurtulum yaa dıo:roflol:
bizimkilerinde yok kısssss 2 abisi 3 numara benim kii
anası diyo gelinlerimi cok sevcem kızım gibi onlardan yana olcam hepp diyeee
Benimkininde ailesi burda yok amcasıyla kalıyo oda artık evlenmek istiyo evi olsun diye ama ahh şu parasızlık ahhhh senağlama
ben biraz anama yardım edem gelirim
grsrz kıslarrrrrrrrr özle beni böcükkkkkkkkkkkk
hayırdır canım nıye karardı ıcın.bırden benımde evde olasım geldı:çok üzgünüm:içim karardı beeeeee offfffffffffffffff
için neden karardı nan en ıyısı gıt ohh evde olmak vardı ama calısmk en ıyısı ayy bugun yarısmyı kacrmayım hatrlatın emı yemekteyız programını kaydirigubbakcemile5
özlerım olur :ecrin_bebek:
öle bı içim acıdıkı cıkartıp para verısım geldı sana:roflol: ama bendede yokkı 50ytl kalmıs daha aylık15ınde off off parasızlık:roflol:
için neden karardı nan en ıyısı gıt ohh evde olmak vardı ama calısmk en ıyısı ayy bugun yarısmyı kacrmayım hatrlatın emı yemekteyız programını kaydirigubbakcemile5
özlerım olur :ecrin_bebek:
niye olcak beee herkes dertliiii ahhh ohhhhh pofffff cekiyozzzz:çok üzgünüm:
yok bee evde olmakta sıkıyo bazen temizlik yaptım geldim bak şimdi:dance:
her yeri sildim süpürdüm son derece hijyenik :)))):dilcikar:
bende izliyom bak yemekteyizi:sm_cool:
özledinmiiii beniiii:1hug:
temıslık yapmışın temıs olduğunu anlamam ıcn bakmam lazım:dilcikar:
özledım hee hemıde nasıl hasretınde erıdım bıtttım:jeyyar: