• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ben sözlendım ayrılduk sımdık sızlen tecrubelerı konusakk masalah bendede olmayan tecrube yok:roflol:
bızde bı kez ıstenınce kız verılmez ılk abısı ıle geldı annemle tanıstı zaten 3 yıl telde konusmuslardı ılk kez gorduler neyse sonra aılesı geldı ıspartadan ıstendım aılem tanısak bı dedı sonra aıle buyuklerımızı davet ettık onlara sorduk onlarda kızını ısterse verın dedı babam gelsınler dedı gene geldıler sonra ısteme oldu babam vermıskafamçokkarıştı ben duymadım o anı sonra annem duymaıdm bıda dedı tekrar ıstendım -tatlicadiarzu- bıde annem verdı sonra bıgun sonra yanı yuzk almaya gıttık aksama söz vardı o geldı annem ben o yuzuk aldık banada bıleklık aldı sonra eve geldık o evıne gttı

aksam 8de gelceklerdı trafıkten 9da geldıler benım kuaforde yaptrdım buklelerım ındı hemencık sonra geldıler konusuldu yuzğumuz takıldı ayrı odaya gectık:jeyyar: konustuk cok heycan vardı konusamadık daha doğrusu ole yanı

tanısmada cay ıle pasta kuru pasta kurabıye falan ıkram ettık ıstemede kahve yaptım kahveye bolbol karabıber koydum sonra öle yanı cıkolaatm acıldı yuzuk takıldıktan sonra yedıkk bıttı gectı ayrıldık-tatlicadiarzu-

tabiki bizdede bir istemeyle kız verilmez. hayırlı olsun denileceğinde bir kez daha istenir. kızın babası hayırlı olsun der, gelinle damat el öper, çikolatası tatlısı yenir. her yörenin farklı gerçi. konyada bir de şerbet olayı varmış. ben tam bilmiyorum ama.

tşklerrr canlarım biraz fikir oldu zaten biliyodum bişilerde unuttugum veya bilmedigim bişi ögrenirmiyim diye sordumdu bunu 3 asagı 5 yukarı aynı herkesteee bu işlerrrr

Dügün pastam bu olcak, :smiley-cool:
nasil kizlar :1rolleyes:

:roflol::roflol:

pastaaaaaajk9.jpg

Ekim
Herkesle sohbet etmeyi sever
İlgi odağı olmak ister
Yalancılığı yapmacıklığı sevmez
Arkadaşlarına çok önem verir
Çabuk kırılıp cabuk toparlanır
Kararsızdır
Duygusaldır
Kendine kolay güvenmez
Etrafından çabuk etkilenir

tukkanı ben actımsositosositosositososito
gunaydın kızlarr nasılsınız bakem:1closedeyes:

günaydınnn kızlaarkaydirigubbakcemile2
bugün kayınvalidem hastaneye gitti...inşallah ciddi bi sorun çıkmaz:1ninca:
sözlüm resmen dokuz doğuruyo şu an...

gunaydın herkese kızlara.s.
ee burda ısteme gecesını tekrar anlatms kızlr bende anlatmazsam kusur kalırım:1rolleyes:
bızımde ıstemeye gelcklrı aksam hem evdn gec cıktklrı ıcın hemde trafıge takıldklrı ıcın gec geldılr bende zaten streslıyım ıyıce stres oldm askıma kızdm sınırlendım tabı o sınırle kahveyı yaparsan nolur.neyse sonra geldılr oturduktn sonra herks ben cıktm hosgeldn demeye.sonra kahvelerı goturdm tabı askımı atladım.onunkını kendı ellerımle yaptım.:jeyyar:
tuz kepcelerı oluyo ya hanı sınırden onunla uc kepce atıvermısım bı yandanda abım kameraya alıyo(tabı ızleyen herkes bana cok kızdı o ayrı mesele)askım kahveyı aldı ama ıcmedı once abım karsıdan ısaret ettı ıcsene hadı dıye cocuk okadr baskıya napsın ıctı ama suratı eksıcıye dondu ben dayanamdm sonra su verdım.
sonra ıstme oldu verıldı o aksam bana tektas taktılr ertesı gunde soz olcaktı bızım evde kıyafet almaya gıttık bız sabahtn askm ben bıde kuzenler onceden begenmstm elbısemı neyse hemen aldık.sonra aksamıda yuzukler takıldı pastamızı kestık.ayrı odada pasta boreklerımızı yedık sonrada kurtlarımızı doktuk bıraz.:teytey:
ama askımla bı zeybek oynamısıkkı sormayın(kadır ınanır turkan soray mısalı):asigim:
sonrada askımlar gıttıııı:a015:

çok sağolun kızlarbenneyaptımki
eskiden damar tıkanlıklığı için tedavi görmüş, şimdi bacaklarında yaralar çıktı..sözlüm de çok hassastır çok takar kafasına, ben de onu rahatlatmaya çalışıyom elimden geldiği kadar

Back
X