Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde Allah izin verirde bir akslik çıkmazsa kurban bayramından hemen sonra istemeye gelecekler söz olacak ondan sonrada en gec şubatta nişan olur diye düşünüyoruz bakalım hayırlısı yani bende aranıza geldim kızlarr
vay vay vay kimleri görüyorum
eddacim hosgeldin sende aramiza :1hug:
demek senide istemeye gelcekler
uzun senelerdir bi erkek arkadasin var sanirim fisfisfis
okumustum bi yazini :1rolleyes:
Benimde Allah izin verirde bir akslik çıkmazsa kurban bayramından hemen sonra istemeye gelecekler söz olacak ondan sonrada en gec şubatta nişan olur diye düşünüyoruz bakalım hayırlısı yani bende aranıza geldim kızlarr
Hoşgeldin canım aramıza iyi haberlerini bekliyoruz :1hug:
Bi aksilik filan cikmaz insallah canim
hayirlisi olsun
güzel güzel anlatirsin burda tamammi
ne giycen falan onlarida merak ederiz biz :) hihi
h.g. efsane sultan:roflol:hahaha efsane geri döndü gizlarrrrrrrrrrrrrr
ban yidik emmeee
cezamiz bitti :)
h.g. efsane sultan:roflol:
ortalıgı alt ust etmısın bakıyomda hadı gecmıs olsuna.s.
h.g. eddacım aramıza.Allah hayırlısını nasıp etsın canım
bende askımı yolcu ettım dun:çok üzgünüm:
ama uzulmeyım yaa nasılsa bayramda burda ınsallah.hihoyyyt
cok guzel bı hafta sonuydu ya asık olmak elele gezmek askıma dokunabılmek kokusunu hissetmek coook guzel:asigim:
gıdıncede nasıl kendımı eksık hıssettım anlatamam Allah kımseyı sevdıgınden ayrı koymasın:Saruboceq:
gunaydınnn gacılarr nasıslınz bakemm
benı gölge gıbı takıp eden velved nerdesın nan sen
Günaydın görevi ben devraldım :roflol: gelmedi henüz velvedciğim
hepinizede bir omur boyu mutluluklar kizlar.ins cooook mutlu olur sevdiklerinize kavusursunuz