• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

:dance::dance: Hayırlısı olsun cnm allah tamamına erdirsin a.s.a.s.a.s.
sagol canim benimm :utangac:

HAYIRLI OLSUN HEMŞO ÇOK SEVİNDİM.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN DE GEL ARTIK ANTALYAYA İŞ BİLE BULURUM SANA GELİR GELMEZhihoyyyt DÜĞÜN NE ZAMAN HAYIRLISIYLA?

Gülüm benimmmmm sagoll Şeniz seneye yazin düsünüyoruz sende geleceksin söz mü Şeniz isimde hazirmis ohhhh kebap hihoyyyt

sanki doguruyom suna bakin yaa :roflol::roflol:

sözleniyom bacim sözleniyom :utangac:

ben ve sözlenmek cok uzakti birbirine bu kelimeler dimi :çok üzgünüm:

he lan doguruyon gibime gelmis :roflol:
hayirli olsun bacim acayip sevindimmmmm :asigim:
hadi hadi güzel günler senide bekliyo :1hug:
nie uzak kelime olsun nan ho$$ik :mymeka:

bahsettiğin eğer düğünse koşa koşa gelirimkaydirigubbakcemile4 yok eğer almanyaya çağırıyorsan nasıl geliyim oralara beeennnsenağlama

gülüm dügün seneye insallah, nisani zaten burda yapacagiz öyle gelecegim ben.. hem senle daha ceyiz alcaz beraber kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sultanimmm canim ne bilim hep aksilikler cikti, artik umudumu yitirmeye baslamistim :çok üzgünüm:

eftalyaaaammm ah bi bilsem ne giyecegimi :uhm: düsünüyorum düsünüyorum, pazartesi bi carsiya gidecegim bakalim bir seyler bulabilecekmiyim.. offf ter basti kaydirigubbakcemile2

mutluluk recetem sen ne gıyersen gıy yakısır zaten stres yapma tatlım guzel heyecanlar bunlar
ayy bırden benımde eskı gunlerım canlandı gozumde o gunun tadını ıyı cıkarmak lazım cunku gerıye sadece anılar kalıyo demıslerdıde sımdıkı aklım olsa hııc stres yapmazdım ama ınsanın elınde olmuyo ıste

mutluluk recetem sen ne gıyersen gıy yakısır zaten stres yapma tatlım guzel heyecanlar bunlar
ayy bırden benımde eskı gunlerım canlandı gozumde o gunun tadını ıyı cıkarmak lazım cunku gerıye sadece anılar kalıyo demıslerdıde sımdıkı aklım olsa hııc stres yapmazdım ama ınsanın elınde olmuyo ıste

haklisin canim aslinda öyle yapmak gerekir, ama benim babamin ne zaman ne yapacagi belli olmaz bu konuda :çok üzgünüm: o yüzden cok tedirgin olacagim herseyden önce.. off su gün gelsede gecse :bbo::bbo::bbo:

ah canım benımde annem oleydı gelcklerı aksam bıle vermıcem senı dıyodu
ama onlar gelınce bısey demedı bıraz surat yapsada
ben senı vermıcektım buyumu yaptılar bana ben vermıcektım ama nasıl oldu verdım dıyıp durdu yaakötükedihüso
merak etme o gun gelınce bı sorun cıkarmıyacktr baban emınım tatlım Allah yardım edıyo cunku bı sekılde:teselli:

Ayyyy habere bak ya süperrrr kaydirigubbakcemile2 Allah tamamına erdirsin gözün aydın canımmmm sositososito
Sagol gafcim, insallah Allahim herkesin gönlüne göre verir hihoyyyt:Saruboceq:

Eftalyamm canim benim, bak bunu bilmiyordum... zaten dedemler felanda olacak, babamin bir sey demesine engel olacaklarini söylediler ama iste bilemezsin.. neyse ya simdi bunlari düsündükce basim agriyor, zaten hastayim :bbo:

hadin biraz kurtlarimizi dökelim hihoyyythihoyyythihoyyyt

ah canım benımde annem oleydı gelcklerı aksam bıle vermıcem senı dıyodu
ama onlar gelınce bısey demedı bıraz surat yapsada
ben senı vermıcektım buyumu yaptılar bana ben vermıcektım ama nasıl oldu verdım dıyıp durdu yaakötükedihüso
merak etme o gun gelınce bı sorun cıkarmıyacktr baban emınım tatlım Allah yardım edıyo cunku bı sekılde:teselli:

ahhhhhh ahhhhhh bendede olcakmı bu dediklerin eftalyam canımsositososito
agzından bal damlıyo sanki bide ben desem kızlar işte oldu verdilerrr bizde sözlendik :lepi:
inş o günlerde gelirde görürüz hayırlısıyla:Saruboceq:

cok sevindim cnm Allah tamamına erdirsina.s.
hayırlı ugurlu olsun inş :1hug:
darısı başımıza:Saruboceq:

sagol canimm Şeniz dualarim sizlerle her zaman, siz bana her zaman icin moral verdiniz, iyi dileklerde bulundunuz, hakkinizi ödeyemem gercekten. Cok yapmacik gelecek belki size ama tam böyle pes etmek üzereyken burdaki arkadaslarin sayesinde bir derin nefes alip sabrettim.. iyi ki varsiniz hepinize tesekkür ederim, hersey gönlünüzce olsun canlarim Şeniz

agzından bal damlıyo sanki bide ben desem kızlar işte oldu verdilerrr bizde sözlendik :lepi:

velvedım o gunler oyle cabuk gelıyokı anlatamam
tabı gelene kadarda cılesı heyecanı ayrı bır dert
ben heyecandan uyuyamzdm gecelerı stresten karnıma agrılar gırerdı
canımcım senıde gelın etcez ınsallah burdada gobek atcaz hepberaber merak etme hayatm:teytey::teytey::teytey:

sagol canimm Şeniz dualarim sizlerle her zaman, siz bana her zaman icin moral verdiniz, iyi dileklerde bulundunuz, hakkinizi ödeyemem gercekten. Cok yapmacik gelecek belki size ama tam böyle pes etmek üzereyken burdaki arkadaslarin sayesinde bir derin nefes alip sabrettim.. iyi ki varsiniz hepinize tesekkür ederim, hersey gönlünüzce olsun canlarim Şeniz

Canım benim ya herkes mutlu olsun sevdiğiyle hepimizin canı gönülden istediği bu gereken cabayı gösteriyo burda herkes gülüyoruz eğleniyoruz üzülüyoruz ama böyle haberleri alıncada mutluluktan uçuyoruz hep beraber :1hug: a.s.

Canım benim gelecek o günlerde herşeyin tadını çıkara çıkara yaşa a.s.

Back
X