Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi hafta sonra ben sözleniyommmm :))
sagol canim benimm:dance::dance: Hayırlısı olsun cnm allah tamamına erdirsin a.s.a.s.a.s.
HAYIRLI OLSUN HEMŞO ÇOK SEVİNDİM.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN DE GEL ARTIK ANTALYAYA İŞ BİLE BULURUM SANA GELİR GELMEZhihoyyyt DÜĞÜN NE ZAMAN HAYIRLISIYLA?
oha lan noluyor
ay noluyor anlamadim
kiz niye anlatmiyon
noldu cabih söle
ay heycan basti durun
sanki doguruyom suna bakin yaa :roflol::roflol:
sözleniyom bacim sözleniyom
ben ve sözlenmek cok uzakti birbirine bu kelimeler dimi :çok üzgünüm:
sagol canim benimm
Gülüm benimmmmm sagoll Şeniz seneye yazin düsünüyoruz sende geleceksin söz mü Şeniz isimde hazirmis ohhhh kebap hihoyyyt
bahsettiğin eğer düğünse koşa koşa gelirimyok eğer almanyaya çağırıyorsan nasıl geliyim oralara beeennnsenağlama
mutluluk recetem sen ne gıyersen gıy yakısır zaten stres yapma tatlım guzel heyecanlar bunlar
ayy bırden benımde eskı gunlerım canlandı gozumde o gunun tadını ıyı cıkarmak lazım cunku gerıye sadece anılar kalıyo demıslerdıde sımdıkı aklım olsa hııc stres yapmazdım ama ınsanın elınde olmuyo ıste
Sagol gafcim, insallah Allahim herkesin gönlüne göre verir hihoyyyt:Saruboceq:Ayyyy habere bak ya süperrrr kaydirigubbakcemile2 Allah tamamına erdirsin gözün aydın canımmmm sositososito
ah canım benımde annem oleydı gelcklerı aksam bıle vermıcem senı dıyodu
ama onlar gelınce bısey demedı bıraz surat yapsada
ben senı vermıcektım buyumu yaptılar bana ben vermıcektım ama nasıl oldu verdım dıyıp durdu yaakötükedihüso
merak etme o gun gelınce bı sorun cıkarmıyacktr baban emınım tatlım Allah yardım edıyo cunku bı sekılde:teselli:
cok sevindim cnm Allah tamamına erdirsina.s.
hayırlı ugurlu olsun inş :1hug:
darısı başımıza:Saruboceq:
ahhhhhh ahhhhhh bendede olcakmı bu dediklerin eftalyam canımsositososito
agzından bal damlıyo sanki bide ben desem kızlar işte oldu verdilerrr bizde sözlendik :lepi:
inş o günlerde gelirde görürüz hayırlısıyla:Saruboceq:
sagol canimm Şeniz dualarim sizlerle her zaman, siz bana her zaman icin moral verdiniz, iyi dileklerde bulundunuz, hakkinizi ödeyemem gercekten. Cok yapmacik gelecek belki size ama tam böyle pes etmek üzereyken burdaki arkadaslarin sayesinde bir derin nefes alip sabrettim.. iyi ki varsiniz hepinize tesekkür ederim, hersey gönlünüzce olsun canlarim Şeniz
Canım benim gelecek o günlerde herşeyin tadını çıkara çıkara yaşa a.s.ahhhhhh ahhhhhh bendede olcakmı bu dediklerin eftalyam canımsositososito
agzından bal damlıyo sanki bide ben desem kızlar işte oldu verdilerrr bizde sözlendik :lepi:
inş o günlerde gelirde görürüz hayırlısıyla:Saruboceq: