• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

velvedım o gunler oyle cabuk gelıyokı anlatamam
tabı gelene kadarda cılesı heyecanı ayrı bır dert
ben heyecandan uyuyamzdm gecelerı stresten karnıma agrılar gırerdı
canımcım senıde gelın etcez ınsallah burdada gobek atcaz hepberaber merak etme hayatm:teytey::teytey::teytey:

gelene kadar kii olaylar durumlarrr beni öyle cok yordu kii cnm daha simdiden :çok üzgünüm:
ben sıkıntıdan uyuyamıyorum düşünmekten aglamaktan senağlama
inş cnm o günler gelsinde hep beraber oynayalım :1hug:

gelene kadar kii olaylar durumlarrr beni öyle cok yordu kii cnm daha simdiden :çok üzgünüm:
ben sıkıntıdan uyuyamıyorum düşünmekten aglamaktan senağlama
inş cnm o günler gelsinde hep beraber oynayalım :1hug:

...................................... :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Ah canım benim sıkma canını ya herşey zamanı gelince oluyo sen üzüldüğünle kalıyosun inan bana bende çok ağladım hastalık sahibi oldum bu yüzden senağlama zamanı gelince herşey oldu ama akıllandınmı diyosan hayır şimdide düğün için sinir ve stres içindeyim :çok üzgünüm:

bende sanırım öyle olcam cnm :çok üzgünüm:
hep sinir stres ne buyaaaaaaa:a015:
bıraksınlarda sevdigimizle mutlu mesut olalım:asigim:

bi hafta sonra ben sözleniyommmm :))

bismillah. kız benim niye haberim yok:oklava: o kadar sevindim ki bilemezsin Allah tamamına erdirsin. bugünlerde aldığım tek iyi haber bu. ve hiç merak etme baban melek kesilecek aynı benimki gibi.
sagol canimm Şeniz dualarim sizlerle her zaman, siz bana her zaman icin moral verdiniz, iyi dileklerde bulundunuz, hakkinizi ödeyemem gercekten. Cok yapmacik gelecek belki size ama tam böyle pes etmek üzereyken burdaki arkadaslarin sayesinde bir derin nefes alip sabrettim.. iyi ki varsiniz hepinize tesekkür ederim, hersey gönlünüzce olsun canlarim Şeniz

hayır hayır yapmacık gelmez aynen bende o topicteki arkadaşlarımdan çok destek almıştım. bayramın ilk günü seninle dertleşmiştik :teselli: çoğu gitti azı kaldı inan herşey çok güzel olacak. sen zaten hep bizimleydin deneyimlisin heyecanın onlar geldiğinde sona erecek. canım reçetem yaa valla çok sevindimkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

Ah canım benim sıkma canını ya herşey zamanı gelince oluyo sen üzüldüğünle kalıyosun inan bana bende çok ağladım hastalık sahibi oldum bu yüzden senağlama zamanı gelince herşey oldu ama akıllandınmı diyosan hayır şimdide düğün için sinir ve stres içindeyim :çok üzgünüm:

bende sanırım öyle olcam cnm :çok üzgünüm:
hep sinir stres ne buyaaaaaaa:a015:
bıraksınlarda sevdigimizle mutlu mesut olalım:asigim:

sakin hanımlar sakin
en güzel zamanlarınız,tadını çıkarın
telaşı yok mu bu dönemin,olmaz mı,hatta her dakika ayrı cinslik çıkar
bir daha bu tatlı telaşları yaşayamıyoruz,dibine kadar yaşayın derim

bizim en mutlu olcamız zamanlar bunlar yaaa dimii:teselli:
bize bakkk aglıyo üzgün tövbe tövbe:roflol:

bismillah. kız benim niye haberim yok:oklava: o kadar sevindim ki bilemezsin Allah tamamına erdirsin. bugünlerde aldığım tek iyi haber bu. ve hiç merak etme baban melek kesilecek aynı benimki gibi.

hayır hayır yapmacık gelmez aynen bende o topicteki arkadaşlarımdan çok destek almıştım. bayramın ilk günü seninle dertleşmiştik :teselli: çoğu gitti azı kaldı inan herşey çok güzel olacak. sen zaten hep bizimleydin deneyimlisin heyecanın onlar geldiğinde sona erecek. canım reçetem yaa valla çok sevindimkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

yoktun ki :çok üzgünüm: yoksa ilk senle paylasmak isterdim canim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dua ediyorum, hersey güzel gecsin diye, artik bende mutlu olmak istiyorum senağlama

seni cok seviyorum ben kahvekoligim, cok cok cok Şeniz

sende üzülmüyorsun artik, hersey güzel olacak tamam mi :teselli:

yoktun ki :çok üzgünüm: yoksa ilk senle paylasmak isterdim canim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dua ediyorum, hersey güzel gecsin diye, artik bende mutlu olmak istiyorum senağlama

sende üzülmüyorsun artik, hersey güzel olacak tamam mi :teselli:

ya beni ?
ya beniiii ?? kötükedihüso kötükedihüso

yoktun ki :çok üzgünüm: yoksa ilk senle paylasmak isterdim canim :çok üzgünüm:

sende üzülmüyorsun artik, hersey güzel olacak tamam mi B]

canımm bende seni çok seviyorum, sultanı da tabi yerimseniben
kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı, o zamn mutlu olcamkaydirigubbakcemile5

yaparim ben öle :dilcikar:
ne unutacam lan
unutamammmmmmm kaydirigubbakcemile4
biz ücü bi aradayiz :roflol:

üçün biri de geldiiiiikaydirigubbakcemile3

canımm bende seni çok seviyorum, sultanı da tabi yerimseniben
kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı, o zamn mutlu olcamkaydirigubbakcemile5

üçün biri de geldiiiiikaydirigubbakcemile3
hosgeldiii kaydirigubbakcemile3

kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı:teytey::teytey:

Back
X