2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ben evin tek kizi oldugum icin babam zorlaniyor beni vermekte tamam miii Çok üzgünüm çoook

ayrica bu hafta sözüm olacak lülülülülülü
sizin gibi 2009 u 2010 u bekleyemem ben sositososito

ULEYN OZAMAN NE İŞİN VAR BU TOPİCKTEE KÖRMİDURR GÖZÜNN HAÇEN BAK NE YAZAİİİ 2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun SEN HANGİ TARİHDESİN DENGESİZZ:mymeka:

aysee fatmaaaa ferideeeeeeeee sende kalmaaaa gerideeeeee

aha böyle satcam sizii :roflol:

sultani kimse almaz bi kere o cok uyuyor

kahveyi desen onu da zor satarim, saclari ile cok fazla ugrasiyor kocaya firsat kalmaz

böcük desen ha bire para harciyor hangi koca dayanir

velved desen dili pabuc kadar masallah

whiterose desen bi geliyor bi gidiyor

GAF desen cok sorular soruyor kocayada sorsun bakim bu sorulari

simdi söyleyin ben sizi naaaaaaapimmmmmm
CADIARZUCADIARZUCADIARZU

Benmi sorular soruyorum aşkolsun hem ben nişanlıyım cannnııım evde kalmadım kocam var benim :dilcikar:

veyyyyy hamsi cözlü deseneee

pende karadenuzden sayulurumda kaydirigubbakcemile3

Bende karadeniz geliniyim :teytey:

ben gidiyom kıslarr cok işim varrrrrr:1closedeyes:
gelirim inş öptüm hepinizi sositososito
hoşcakalına.s.

nbr suhursuzlar kaydirigubbakcemile4
gene cosmusunuz bakiyomda :1rolleyes:

ay yarebbim nolur bana benim gibi cok uyuyan bi goca nasip et ama benden cok uyumasin yoksa bu is yürümez CADIARZU :roflol:
yokyok hayirlisi olsun, :Saruboceq:
cok uyursa ise gücede gidemez, ben gene galkarim:delphin:
aman niyse
goca moca yokki bu nürnbergde :mymeka:
benim almanya capinda acilmam lazim galiba kaydirigubbakcemile4

sultancım bence Allah sana cok calısan zengın bı goca versınde sende evde rahtca yatıp uyuyasın
hatta cok zengın olursa eve bıtane yardımcı alırsın ev ıslerını felan gorur senınde uykun bölunmez:roflol:

mşallah lıstede adımı gordumde bıraz gec olsada geldım
demek benı alan para yetiştıremez nan ben kendıme bakabılıyom benden ı bakcakkı aratmıycak hıcbıseyı yoksa baba evı rahat bana bol paralı bı goca lazım duyurulur

ha bıde kesınlıkle bjk lı olsun yoksam olmas

sultancım bence Allah sana cok calısan zengın bı goca versınde sende evde rahtca yatıp uyuyasın
hatta cok zengın olursa eve bıtane yardımcı alırsın ev ıslerını felan gorur senınde uykun bölunmez:roflol:

ay evet hayatim ne güzel söyledin:1hug:
dua niyetine gecsin insallah:Saruboceq:
hahahaha:roflol::roflol:
bencede öyle olsun rahat rahat uyuyammirmirmirmir
sabahin köründe
sultannnnn diye ciglik atan olmasin :dilcikar:
(sanki gercek adim sultan ´da :1rolleyes:)

nan uyku tulumu ıle evlen olsun bıtsın ne uyku bee bende gunde 8 saat uıymak ıstıyorum ama nerde her aksam dıyom erken yatcam ama eve gıdene kadr 8 sonrası malum bı bakıyom 11 ozmnda benımkısı arıyo sonra bıde cok az sese uyandım ıcın ayak sesı bıle dahıl hemen uyanırım uyku hapı kulansam nasıl olur

nan uyku tulumu ıle evlen olsun bıtsın ne uyku bee bende gunde 8 saat uıymak ıstıyorum ama nerde her aksam dıyom erken yatcam ama eve gıdene kadr 8 sonrası malum bı bakıyom 11 ozmnda benımkısı arıyo sonra bıde cok az sese uyandım ıcın ayak sesı bıle dahıl hemen uyanırım uyku hapı kulansam nasıl olur

gullan gullanhihoyyyt
hata bi kutu uyku hapi gullan
ömür boyu irahatcana uyursun :roflol:

olmas ozmn koca bulmaya zmn kalmaz nan sengunde kac saat uyyon yada kac saat ayaktasın tembel gacı

yapacak biseyim falan yoksa, isim filan , yani erken kalkmak zorunda degilsem.
10-11 saat uyurum:smiley-cool:
ben bebekkende böyleymiisim:ecrin_bebek::CüvCüv:, hep böyleymisim:1rolleyes:
haha:roflol:

benım en uzun uykum senın gunluk uyma saatıne denk gelıyo:roflol: yapacak iş herzmn var sbh 6:30da kalkıyom kahvaltı edıyom haberlre bakıyorum 7:30da cıkıyorum 8:30da iş başı aksamm 20:00de evde sonrası yemek çay mevye derken 11 oluyo ölece gecıyo gunler bazen çeneye dalıyom ark ıle 12 1 oluyo bıde telde konusuyorum 3 kadar neyım düşün işte hıc uymasam daha ı kaydirigubbakcemile3

benım en uzun uykum senın gunluk uyma saatıne denk gelıyo:roflol: yapacak iş herzmn var sbh 6:30da kalkıyom kahvaltı edıyom haberlre bakıyorum 7:30da cıkıyorum 8:30da iş başı aksamm 20:00de evde sonrası yemek çay mevye derken 11 oluyo ölece gecıyo gunler bazen çeneye dalıyom ark ıle 12 1 oluyo bıde telde konusuyorum 3 kadar neyım düşün işte hıc uymasam daha ı kaydirigubbakcemile3

ya canim simdi daha calismiyorum o yüzden keyfim keyf:1rolleyes:
ama yakinda staja baslicam, benimde günlük yasamim senikine dönecekkafamçokkarıştı
tabi ben öle uzun saatler oturmam gonusmam onla bunla baane:dilcikar:
gider yatarim erkendenhihoyyyt,
sabah kalkamam yohsam zor olur :dilcikar:

ya canim simdi daha calismiyorum o yüzden keyfim keyf:1rolleyes:
ama yakinda staja baslicam, benimde günlük yasamim senikine dönecekkafamçokkarıştı
tabi ben öle uzun saatler oturmam gonusmam onla bunla baane:dilcikar:
gider yatarim erkendenhihoyyyt,
sabah kalkamam yohsam zor olur :dilcikar:

ıns bırıne asık olunda o zmn nasıl konuscan gör sen:asigim: aşk bu ınsanı essek edıyo ama ben aska deıl sevgıye ınanıyom aman bende amma ask konustum haa kımseye gvenmıyom guvendığım dağlara kar yağdı amannkaydirigubbakcemile3

naber evde kalmis hatunlar:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
siz evde galdiniz nan
ben daha göccügümmm

bana diyo o zaman bu yaşta evde kaldı diye. merve senin yaş kaç lütfen 84 ve üstü doğumlu olduğunu söyleee:Saruboceq:

aysee fatmaaaa ferideeeeeeeee sende kalmaaaa gerideeeeee

aha böyle satcam sizii B]

kahveyi desen onu da zor satarim, saclari ile cok fazla ugrasiyor kocaya firsat kalmaz

simdi söyleyin ben sizi naaaaaaapimmmmmm
CADIARZUCADIARZUCADIARZU

yazık lan banaa ben alper için uzatıyorum. o seviyor uzun saaçç:1rolleyes:

seni çıkarsak pazara alırlar mı ki sürekli geğiriyosun:roflol:

Back
X