- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Herkese hayırlı cumalar:lepi:
Rabbim gönlümüze göre versin tüm dularımızı kabul etsin inş :Saruboceq:
nan ben sana msj attım gtmemıs nerdeydın sen dedım gölgem gactın sandım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese hayırlı cumalar:lepi:
Rabbim gönlümüze göre versin tüm dularımızı kabul etsin inş :Saruboceq:
ewet ewet bende warım büyük bir ihtimal söz we düğün 2009da olurr olsun artık kurudum kaldım beklemekten
Hayirli cumalar hatin gizlar
yok mutlulukrecetem daha sözlenmedi, sanirim bu hafta bisiler olcak gibi insallah
kahvekoligim hayatim bidenem nerdesin ya özledim seni ?
ayy bızede resım yollar gayrıı
sultan nan hasta mısn nen var gerçı kötuye bışey olmas ıyıde allah korur :roflol:
ee baska ne var ne yok
o anlatmayacak bize sözünü mözünü. iyi ki bi geğiriyo dedik :dilcikar:
burdayım tatlım öyle yaşayıp giidyoruz işte:a015:
o anlatmayacak bize sözünü mözünü. iyi ki bi geğiriyo dedik :dilcikar:
burdayım tatlım öyle yaşayıp giidyoruz işte:a015:
yok biz ona direk nisan yapcaz :1hug:![]()
nan bakın benım kalplerın oraya hııh
nan ben sana msj attım gtmemıs nerdeydın sen dedım gölgem gactın sandım![]()
Kahvekolikcim senden ne haber söz işi ne oldu tarih bellimi :1hug:
Merhaba Canlarim ( iki kisi haric; isimlerini vermeme gerek yok onlar kendilerini gaye iyi biliyorlar :1closedeyes:)
Ölüyorum geberiyorum hastayim ve yarin söz olacak kismetse.. Burda bu gün hava durumu felaket o yüzden erteleme durumu olabilir öbür haftaya. nasil bir firtina kopuyor, nasil bi rüzgar var anlatamam size.. kar'da yagacakmis aksama.. e uzaktan gelecekler yollar kötü ise annem dedi öbür haftaya yapariz..Bu aksam'i bekliyoruz iste bizde simdi..Kar felan cok yagacak mi diye..Illa bu hafta söz olacak diye bide allah göstermesin bisi misi olur vijdan azabindan ölürüm senağlama
Cuuuk oturmuş valla :roflol:
kacmadım daha kıss kacmaya niyetimde yokkk :roflol::roflol:
benim 7 aralıkta nişanım var inşaallah canım. ama hayal kurmuyorum her an her şey olabiliyo çünkü:1no2:
saol cnm bencedekaydirigubbakcemile3
mutlulukrecetm uzulme cnm ya ıns haftaya olur ama duzelır havada daha fasla beklemzsın bakalımm
nan kahve demek 7 aralık ve şafak karanlıkkk:roflol: uyy benımde 30 şubat:dilcikar:
Az kalmış arife günü mübarek gün a.s hayırlısıyla gelir inşallah göz açıp kapayıncaya kadar yerimseniben başka bi aksilik yok dimi