• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

kahve kolikk şeker!
senin kaynana başı örtülü,hafif kilolu kısa boylumu :D
nerden bildin tanışıyormusunuz:1shok:
klasik konya hatunu işte:)

ay sorma canım herkes gurbete gidiyoo.
bende nasip olursa evlendikten sonra ailemden bi müddet uzakta kalmak zorunda kalıcam:a015:
olsun rabbim mutluluk versinde napalımm:lepi:
evlendikten sonraki topik konumuzda hazır "Gurbette evli olanlar"kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gurbette evli olanlar evet böyle bi topic açarız yine inşaallah. ama ben yine de uğrarım buraya, kendimi unutturmam. çok tatlı arkadaşlarım oldu burda.

kızlarrrr yaa ne oldu biliyomusunuzz ben sevgilimle tartıştım normal bi günde ama tepkisi çok büyük oldu ben onu çok çıldırtmısım buda arabada az daha kaza yapacaktııdireksiyonu bıraktı saga sola vurmaya başladıı... bende sinirden agladım okadar... bu kadar büyük tepki neden veriyor diye.. bugün böyle tepki veren yarın ne yapacak diye... :(((
ve bilenler vardır kurban bayramın 4. günü istemeye gelip sözümüz olacaktı ve ben dün erteleyelim dedim.. mutlu olacagıma dair şüpheliyim dedim korkuyorum dedim... şuan istemiyorum dedimmmm ...
ama inanın kafam allak bullak oldu kızlarrr ben bu adamı 7 sene oldu tanıyorum amaa sinirlenince artık tepkileri çok fazlaaa... biraz içimi dökmek istedim sizeee... napacam bilmiyorum..
canım karar senin tabi de keşke ertelemeseydin. bende sinirli bi insanımdır mesela. hemen ve şiddetli bir tepki veriririm. hocalarla bile tartıştığım çok olmuştur, ama öfkem çok çabuk geçer saman alevi gibi yani. senin erk.ark.ında böyle mi, yoksa uzun mu sürüyor siniri. 7 senelik ilişkide bi şekilde isare etmişsin bence erteleme. erteledikçe daha kötü oluyor. hayırlı iş beklemeye gelmez derler, hayırlı işin şeytanı da bol olurmuş. acaba ondan mı böyle hissediyorsun?

canım karar senin tabi de keşke ertelemeseydin. bende sinirli bi insanımdır mesela. hemen ve şiddetli bir tepki veriririm. hocalarla bile tartıştığım çok olmuştur, ama öfkem çok çabuk geçer saman alevi gibi yani. senin erk.ark.ında böyle mi, yoksa uzun mu sürüyor siniri. 7 senelik ilişkide bi şekilde isare etmişsin bence erteleme. erteledikçe daha kötü oluyor. hayırlı iş beklemeye gelmez derler, hayırlı işin şeytanı da bol olurmuş. acaba ondan mı böyle hissediyorsun?

ya canım sinirlenince bir süre sakinn ama bir anda o noktasına denk gelince felegi şaşıyo sanki.... oraya buraya vuruyo elinde ne varsa fırlatıyoo.. bende korkmaya başladım ... son zamanlar tepkileri çok büyükk..yoksa erteleyince tabiki hoş değil aileler hazırlıklar yapıyo sonuçta... yaa o en büyük tartışmada bile bitti demez ben derim ama dayanamaz dönerimm ona dedimki ben ayrılınca dönüyorum bari sen benden ayrılda kapansın bu konu bende dönemiyim kurtulyim bitsin dedimmm o dagınık kafayla... . senağlama üff hevesim gittii.....

eddacım ben senın daha once actıgın konunu okumustum
tatlım benım sakın soyledıklerıme kırılma son tartısmanızın sebebınıde tam olarak bılmıyorum
ama bıraz fazla kaprıs yapıyosun galıba
yanı ben ole anladım konudanda sevgılınnde asırı tepkısı bunun yansıması olabılırmı acaba
yanı kaprıslerını bıraz azaltsan belkı sevgılının tepkılerıde duzelır ne dersın canım benım

edda bence o bıanlık sınırdır ve gelıp gecıcır kafanın karısmasına gerek yok sozude erteleme bu onda suphe uyandırmasın sonra benden hemen vazgectı demesın bence gelıp gecıcı bıseydır:teselli:

sizdemi bozuksunuz ya bu topicte var bişeyler bugünlerde demek ki:1no2:

oyleydıde neysekı duzeldı canım
arada bır nazar degıyo heralde
kavgasızda yurumuyo be kahvekolıkcım
hayırdır senınde kayınvalıdenlerle sorun var heralde anladıgm kadarıyla

slm kıslarrrrr ben geldim
bugün hamaratlıgım tuttu mutfakta işlerim bitti
şimdi sizlerleyim canlarım

kızlarrrr yaa ne oldu biliyomusunuzz ben sevgilimle tartıştım normal bi günde ama tepkisi çok büyük oldu ben onu çok çıldırtmısım buda arabada az daha kaza yapacaktııdireksiyonu bıraktı saga sola vurmaya başladıı... bende sinirden agladım okadar... bu kadar büyük tepki neden veriyor diye.. bugün böyle tepki veren yarın ne yapacak diye... :(((
ve bilenler vardır kurban bayramın 4. günü istemeye gelip sözümüz olacaktı ve ben dün erteleyelim dedim.. mutlu olacagıma dair şüpheliyim dedim korkuyorum dedim... şuan istemiyorum dedimmmm ...
ama inanın kafam allak bullak oldu kızlarrr ben bu adamı 7 sene oldu tanıyorum amaa sinirlenince artık tepkileri çok fazlaaa... biraz içimi dökmek istedim sizeee... napacam bilmiyorum..

:çok üzgünüm:

aman canım neden olcak kıskanclıktan ıste
kucucuk bısey buyudude buyudu
bende kapadım tlfnu suratına bı gun konusmadık
sonra aradı neyse ozur felan dıledı barıstık cok sukur

Ohh şükür canım olur böyle şeyler barışmışsınız ya ohh a.s.

Son düzenleme:
eddacım ben senın daha once actıgın konunu okumustum
tatlım benım sakın soyledıklerıme kırılma son tartısmanızın sebebınıde tam olarak bılmıyorum
ama bıraz fazla kaprıs yapıyosun galıba
yanı ben ole anladım konudanda sevgılınnde asırı tepkısı bunun yansıması olabılırmı acaba
yanı kaprıslerını bıraz azaltsan belkı sevgılının tepkılerıde duzelır ne dersın canım benım

canımın içi evet kaprislerim yok değil .. dediği gibi bir süre üstüne gittim kızdırdım tamam hayatım uzatma dedi ben hep uzattım ama sonunda patladı.. ama patladıgında sanki bi deli yaaaaaaaaaaaa ... kafayı yemiş bi deli.. cırlıyo bagırıyo oraya buraya vuruyo koluma bile denk geldii... ama o kendinde değil .. sanki çıldırmışş... işte korktum yaa.. iyiyken süper gidiyoruzzz oda iyi bi insan beni alttan alıyo çogu yerde yer geliyo bende onu.. ama işte sinirlenip noktasına gelince çıldırıyooo....

Ah canım benim aynı dertten bendede var benim nişanlımda aynı bir gün aynı şeyleri bizde yaşadık direksiyona vurmaktan elleri kanadı hep bende ağlamaktan şiştim nasıl korktum sana anlatamam bi yere vurucak arabayı diye öyle çok ağlamışımki yüzüme bakınca fark ettim davul gibiydi sonra benim ağladığımı görünce çok üzüldü sarıldı felan barıştıkta insan gerçekten çok korkuyo ama benimki kendine zarar veriyo ağlamama bile dayanamaz. Sende fevri davranma canım bir anlık yapmıştır onu erteleme bence erkekler böyle napalım idare edicez :çok üzgünüm:
.

ama canım bak seninki ağladıgını görünce dayanamamış susmuş.. benimki agladımı gördükçe dahada azdııı.... bagırdı bagırdı sussss sussss beni çıldırttın şimdi susss diye bagırdı sadece....

günaydın canımmmm:1hug:
hepimizin günü güzel geçsin inşallah:dance::dance:
napıon velvedcim nasılsın dünden beri güzelim

tşkler canım iyiyim cok şükürr:sm_cool:
oooo neler yapmadım kii ıspanaklı kek ve irmikli bisküvili pasta a.s
cnm tatlı istedi kıss bugün :roflol:
cok şükürrr rabbimee:Saruboceq:

canım erkeklerın cogu boyle heralde yanı senın ve arkadaslarında anlatıgı gıbı
benım nısanlımda sınırlenınce kendıne zarar verıyo duvarı yumrukluyo felan
bı gun bızde cok kavga etmıstık bende ınatcıyım bıraz konusmıcam bırak benı dıyorum hayır konusucaz dıye ısrar ettı bende cok ustune gıttım kolumu tuttu bende bırak dedım bırakmadı o sınırle kolumu oyle sıkmıskı morardı bı gun sonra tabı askım sınırı gecınce cok pısman oldu uzuldu canımı acıttıgı ıcın
ınsan sınırlıyken hakım olamıyo kendıne ıstemedıgı seyler yapıyo ama erteleme bence canım cunku gecıcı bıseydır mutlaka

oyleydıde neysekı duzeldı canım
arada bır nazar degıyo heralde
kavgasızda yurumuyo be kahvekolıkcım
hayırdır senınde kayınvalıdenlerle sorun var heralde anladıgm kadarıyla

aman ya sorma, sevmiyorum hiç o kadını:oklava:

edda sen şu yazlık meselesini yazan kız mıydın doğru mu hatırladım?
hani benim olacaksın diye yazlığa arabayı süren ve seni korkutan?

Son düzenleme:

benimkide öyle kıss sinirlenince gözü bişe görmüyo :çok üzgünüm:
kızıyooo bagrıyooo :a015:
offf offfffff bu erkeklerrrrr

ama canım bak seninki ağladıgını görünce dayanamamış susmuş.. benimki agladımı gördükçe dahada azdııı.... bagırdı bagırdı sussss sussss beni çıldırttın şimdi susss diye bagırdı sadece....
Biz kızlara düşüyo bazen idare etme görevi napalım :teselli:

Son düzenleme:
Ben genelde o bişeye kızdığı zaman haklıda olsam susarım sakinleşmesini beklerim çünkü cevap verirsem sanki ateşe benzin atmışım gibi oluyor o yüzden susuyorum o zaten haklı olduğumu anlayınca özür diler. Biz kızlara düşüyo bazen idare etme görevi napalım :teselli:

evet canım cok haklısın erkeklerı ıdare etmenın yolu bu galıba
bende baslarda susmuyodm ınat edıyodm baktım daha cok sınırlenıyo
hııc ustune gıtmıyom susuyorm
oda bagırıyo bagırıyo susuyo zaten anlıyo sonra hatasını

Ben genelde o bişeye kızdığı zaman haklıda olsam susarım sakinleşmesini beklerim çünkü cevap verirsem sanki ateşe benzin atmışım gibi oluyor o yüzden susuyorum o zaten haklı olduğumu anlayınca özür diler. Biz kızlara düşüyo bazen idare etme görevi napalım :teselli:

anacım bu karadeniz erkekleri hep aynı demek ki
aynı benimkide öyle o sinirliyken suscan sakinleşcek bu seferde sen bagır :))
naparsan yap seslenmezz haklı haksız sona konusuruz özür dilenir
hep biz idare ediyoz yaa

o kadar şeyi canın nası çekti kız?
sultan olsa ''hamile bu!'' derdi :roflol:

nan hepsini cnm istemedi cnm tatlı istedi sadece kalkıp bunları yaptım
aman bunların hepsi birden yenmez zaten 2 günde anca biter
gerci evde erkek 2 tane olunca yiyolar valla:roflol:

Back
X