nerden bildin tanışıyormusunuz:1shok:kahve kolikk şeker!
senin kaynana başı örtülü,hafif kilolu kısa boylumu![]()
klasik konya hatunu işte:)
gurbette evli olanlar evet böyle bi topic açarız yine inşaallah. ama ben yine de uğrarım buraya, kendimi unutturmam. çok tatlı arkadaşlarım oldu burda.ay sorma canım herkes gurbete gidiyoo.
bende nasip olursa evlendikten sonra ailemden bi müddet uzakta kalmak zorunda kalıcam:a015:
olsun rabbim mutluluk versinde napalımm:lepi:
evlendikten sonraki topik konumuzda hazır "Gurbette evli olanlar"kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım karar senin tabi de keşke ertelemeseydin. bende sinirli bi insanımdır mesela. hemen ve şiddetli bir tepki veriririm. hocalarla bile tartıştığım çok olmuştur, ama öfkem çok çabuk geçer saman alevi gibi yani. senin erk.ark.ında böyle mi, yoksa uzun mu sürüyor siniri. 7 senelik ilişkide bi şekilde isare etmişsin bence erteleme. erteledikçe daha kötü oluyor. hayırlı iş beklemeye gelmez derler, hayırlı işin şeytanı da bol olurmuş. acaba ondan mı böyle hissediyorsun?kızlarrrr yaa ne oldu biliyomusunuzz ben sevgilimle tartıştım normal bi günde ama tepkisi çok büyük oldu ben onu çok çıldırtmısım buda arabada az daha kaza yapacaktııdireksiyonu bıraktı saga sola vurmaya başladıı... bende sinirden agladım okadar... bu kadar büyük tepki neden veriyor diye.. bugün böyle tepki veren yarın ne yapacak diye...((
ve bilenler vardır kurban bayramın 4. günü istemeye gelip sözümüz olacaktı ve ben dün erteleyelim dedim.. mutlu olacagıma dair şüpheliyim dedim korkuyorum dedim... şuan istemiyorum dedimmmm ...
ama inanın kafam allak bullak oldu kızlarrr ben bu adamı 7 sene oldu tanıyorum amaa sinirlenince artık tepkileri çok fazlaaa... biraz içimi dökmek istedim sizeee... napacam bilmiyorum..