• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

aman ya sorma, sevmiyorum hiç o kadını:oklava:

edda sen şu yazlık meselesini yazan kız mıydın doğru mu hatırladım?
hani benim olacaksın diye yazlığa arabayı süren ve seni korkutan?

evet ama canım kötü anlaşılmasın ben her defasında ayrılalım dediğim için öyle yapmıştı ozamanda ayrılmıştım güyam aklınca ben bu şekilde onu bırakamıycaktım... :(

evet ama canım kötü anlaşılmasın ben her defasında ayrılalım dediğim için öyle yapmıştı ozamanda ayrılmıştım güyam aklınca ben bu şekilde onu bırakamıycaktım... :(

bende okudumdu o konuyu
sana bişe olcak basına kötü bişe gelcek diye
herkesin ödü koptuydu
sonadan gelip haber ettindi

canım erkeklerın cogu boyle heralde yanı senın ve arkadaslarında anlatıgı gıbı
benım nısanlımda sınırlenınce kendıne zarar verıyo duvarı yumrukluyo felan
bı gun bızde cok kavga etmıstık bende ınatcıyım bıraz konusmıcam bırak benı dıyorum hayır konusucaz dıye ısrar ettı bende cok ustune gıttım kolumu tuttu bende bırak dedım bırakmadı o sınırle kolumu oyle sıkmıskı morardı bı gun sonra tabı askım sınırı gecınce cok pısman oldu uzuldu canımı acıttıgı ıcın
ınsan sınırlıyken hakım olamıyo kendıne ıstemedıgı seyler yapıyo ama erteleme bence canım cunku gecıcı bıseydır mutlaka

işte canım aynen öyleeeeee.... sinirlenince istemedigi şeyleri yapıyo... ama işte ben korkuyorum ilerde ya ileriye giderse diye :((( o kadar hevesliydimki ama içimde sanki volkan söndü hevesim gitti. ne giyeceğim o gece ne yapacagım hiçbirini düşünemiyoruım.... :(( zaten ben erteleyememem dedidüşün iyi karar ver dedi.. bir daha olmiycak ama ekliyoo sana yalan konuşamam beni eger bu kadr sinirlendirirsen tabiki elimde olmadan aynı tepkileri verdiğimi düşünn ozaman ayrılacam senden demen yanlış diyor.. her insan sinirlenince yapar diyorr...

ve en sonunda patladı dedikii git 50 tane adama sor takıl bakkk bakalım bu kadar sinirlennce kim aynı tepkileri vermiyo diye.... :((( senağlama

nan velved valla ıspanaklı kek hastasyyım nan aklıma getrdın sımdık haa
he yaa yanımda olmasa bılem telde yetıyo nette zati

ay burda bılem onu dusnuyorum asık mıyım neyım :utangac:

eveeettt şimdi anlaşıldı.
kızım sen delirtiyosun ki çocuğu.
senin gibi sevgilim olsa bende öyle olurum.kaydirigubbakcemile3
bende çok korkmuştum başına bişey gelecek diye,
hatta yorumlar yazmıştım da ismini unutmuşum.
bütün kk için heyecanlı bir maceraydı.
bilmeyenler için özetleyeyim kızlar.
eddanın 7 yıllık bir ilişkisi ve ona çok aşık bir sevgilisi var.
edda da çok seviyo çocuğu tabi.
ama bizim kız o kadar kaprisli biri ki,
çocuğa yapmadığı şey, demediği laf kalmıyor.
çocuk da normal bi şekilde etkiye tepki veriyor.
gerçi diyene bak diyeceksin bende öyleyimdir.
geçen gün sevda karababa çıktı tv ye , ani sinirleniyorum
bu yüzden destek aldım diye açıkladı.
sanırım biçoğumuzun bu konuda desteğe ihtiyacı var.
sen şimdi kafanı dinle, kalbini dinle.
bayrama daha 2 hafta var, belki değişir düşüncelerin canım.

nan velved valla ıspanaklı kek hastasyyım nan aklıma getrdın sımdık haa
he yaa yanımda olmasa bılem telde yetıyo nette zati

ay burda bılem onu dusnuyorum asık mıyım neyım :utangac:

buyur gel balım ikram edeyim yesositososito
Afiyet olsun bal şeker et kan can olsun sana ni dimek....:1hug:

kızlarrrr yaa ne oldu biliyomusunuzz ben sevgilimle tartıştım normal bi günde ama tepkisi çok büyük oldu ben onu çok çıldırtmısım buda arabada az daha kaza yapacaktııdireksiyonu bıraktı saga sola vurmaya başladıı... bende sinirden agladım okadar... bu kadar büyük tepki neden veriyor diye.. bugün böyle tepki veren yarın ne yapacak diye... :(((
ve bilenler vardır kurban bayramın 4. günü istemeye gelip sözümüz olacaktı ve ben dün erteleyelim dedim.. mutlu olacagıma dair şüpheliyim dedim korkuyorum dedim... şuan istemiyorum dedimmmm ...
ama inanın kafam allak bullak oldu kızlarrr ben bu adamı 7 sene oldu tanıyorum amaa sinirlenince artık tepkileri çok fazlaaa... biraz içimi dökmek istedim sizeee... napacam bilmiyorum..
kıslarrrr ben geldimkaydirigubbakcemile4
eddacım bence erkek arkadaşında biraz bişeyler birikmiş oda böyle açığa vurmuş hemen bi tartışmayla sözmü ertelenir.7 yılda kararını vermişsindir zatena.s
tek bi davranışla bütün 7 yıl değerlendirilmezki.

tşkler canım iyiyim cok şükürr:sm_cool:
oooo neler yapmadım kii ıspanaklı kek ve irmikli bisküvili pasta a.s
cnm tatlı istedi kıss bugün :roflol:
cok şükürrr rabbimee:Saruboceq:
seni becerikli hatun seniii:jeyyar::jeyyar:

anacım bu karadeniz erkekleri hep aynı demek ki
aynı benimkide öyle o sinirliyken suscan sakinleşcek bu seferde sen bagır :))
naparsan yap seslenmezz haklı haksız sona konusuruz özür dilenir
hep biz idare ediyoz yaa
öyle anam öyle bi karadenizlide bende var:lepi:
maaşallah çok iyi ama sinirlenince tadından yenmiokaydirigubbakcemile3

buyur gel balım ikram edeyim yesositososito
Afiyet olsun bal şeker et kan can olsun sana ni dimek....:1hug:

ahh olur ben sana sıparıs verırımm onları yap haa:1closedeyes: bana kkdan gelen ark bana ılk once lıste yollar bende onlara tabı ne ararsan ısterler yaprak sarması kısır borek çörek pasta bı kerem hıc unutmam okadr uğrastım gelmedıler bende komsuları cağırdım bı guzel yedım onlarıda bıda gelmen dedım bıze:roflol:

sultan senı nasıl ozleıdmm bılemezsın nan gelsene buraŞeniz

ahh olur ben sana sıparıs verırımm onları yap haa:1closedeyes: bana kkdan gelen ark bana ılk once lıste yollar bende onlara tabı ne ararsan ısterler yaprak sarması kısır borek çörek pasta bı kerem hıc unutmam okadr uğrastım gelmedıler bende komsuları cağırdım bı guzel yedım onlarıda bıda gelmen dedım bıze:roflol:

sultan senı nasıl ozleıdmm bılemezsın nan gelsene buraŞeniz
anam bu böcüğede elini veren kolunu kaptırıyookaydirigubbakcemile3
kız buyur ikram edeyim diyo buda liste hazırliyim diyo seni gidi böcük seni ilahi yaaa:roflol::roflol:

anam bu böcüğede elini veren kolunu kaptırıyookaydirigubbakcemile3
kız buyur ikram edeyim diyo buda liste hazırliyim diyo seni gidi böcük seni ilahi yaaa:roflol::roflol:

nan yemedığım seylerı yapsın yorulsun mu boşa sende hıc halden anlamıon:1closedeyes:

Back
X