• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Kıslarrrrrrr size güzel mutlu bir haberle geldim MÜJDE!!!
Sonunda oldu iş buldum yarın baslıcam inş güzel olurrr
Hersey bundan sona daha güzel olcakkkkk dua edin benim içinn sizleri cokkkkkk seviyorum
aa hadi hayırlı olsun. ne iş? kaydirigubbakcemile3
nereyı acsamm bu msj var ha:roflol: allahım ıns hersey gonlunce olur tatlum benımmm
bu arada sultan hala hasta mı gelmedıkı soram yaa :delphin: geldı gerı cıktı kesın +18 baktı kactı gene:roflol:

yok hasta değil. hastaneye gidicek, pazartesi stajı başlıyor onunda.

ne bılem ruh halı öle dıyo bakalım ayy sımdık sızlerden ayrılcak mıyız yaa bız pekı :(
işte net yoksa :(

kıslar ben geldimmsırnaşık şey
bütün gün okulda net yoktu.hain böcüğün nazarı değdi:dilcikar:daha dün nasıl giriyon sen okuldan böle nete diyodu-tatlicadiarzu-
neyse sıcak yuvama geldim sonunda:lepi:

Kıslarrrrrrr size güzel mutlu bir haberle geldim MÜJDE!!!
Sonunda oldu iş buldum yarın baslıcam inş güzel olurrr
Hersey bundan sona daha güzel olcakkkkk dua edin benim içinn sizleri cokkkkkk seviyorum
canım velvedcim hayırlı uğurlu olsun :dance:çok sevindim senin adına canım:1hug:

bütün gün okulda net yoktu.hain böcüğün nazarı değdi:dilcikar:daha dün nasıl giriyon sen okuldan böle nete diyodu-tatlicadiarzu-

canım velvedcim hayırlı uğurlu olsun :dance:çok sevindim senin adına canım:1hug:
ojgeldin canımcım. alem tere fişş kem gözlere şişş. anlayan anladı:nazar:
velvede gıdıyo kaldınız mı bana :roflol:
belkı net vardr nan ıns yanı
ayvah eyvah napıcaz biz şimdi ya:çok üzgünüm:

Ayy valla çok heyecanlıyım sözlüm bayramdan sonra ailemle ilk kez tanışmaya gelecek....hala inanamıyorum..bi heyecanlıyım off sormayın gitsin...en son 8 ay önvce tanışırken görüşmüştük.herşey ondan sonra başladı..yani aslında hem benimle tam anlamıyla ilkkez hemde ailemle ilkkez tanışmaya gelecek..:asigim::asigim:

Ayy valla çok heyecanlıyım sözlüm bayramdan sonra ailemle ilk kez tanışmaya gelecek....hala inanamıyorum..bi heyecanlıyım off sormayın gitsin...en son 8 ay önvce tanışırken görüşmüştük.herşey ondan sonra başladı..yani aslında hem benimle tam anlamıyla ilkkez hemde ailemle ilkkez tanışmaya gelecek..:asigim::asigim:

aa senin görücü usülü mü olmuştu? ailenle tanışmadan mı sözlendiniz, ben anlamadım olayı:uhm:

canım hoşgeldin hayırlı olsun sözün:1hug:
benimde kafam karıştı biraz tanışmadanmı sözlendinizkafamçokkarıştı

aa senin görücü usülü mü olmuştu? ailenle tanışmadan mı sözlendiniz, ben anlamadım olayı:uhm:

yok canım anlatayım kısaca...biz burda tanışmıştık..arkadaş grubu diyelim..tanıştığımızda ben başkasıyla çıkıyordum o da nişanlısından yeni ayrılmıştı...:1shok::1shok:
daha sonra ben ayrıldım çıktığım çocuktan, arkadşatan da böyle bir teklif geldi beğenildiğime dair..tabi bu teklif geldiğinde beyefendi dönmüştü çalıştığı yere..
sonra tlf da konuştuk derken bu seviyey geldi..şimdi aylar sonra farklı bir konumdayken yanıma geliyor ama ailemle tanışmak için...bende ilkkez göreceğim farklı bir konumda oohooooo ilk gördüğümden bu yana ne konuşmadık ki...:utangac::utangac: bakalım yüzyüze gelincede tlfaki kadar rahat olabilecekmiyim...kaydirigubbakcemile3

bicirkiz canım şimdi anladım da, anlamadım bişey kaldı.
peki ailen tanımıyorsa nasıl sözlün oluyor?
merakımı mazur gör emi yerimseniben

bicirkiz canım şimdi anladım da, anlamadım bişey kaldı.
peki ailen tanımıyorsa nasıl sözlün oluyor?
merakımı mazur gör emi yerimseniben

bizde söz olayı yoktur doğrudan nişan var biz aramızda sözlüyüz -tatlicadiarzu- diyeyim...iş şimdi resmiyete binecek inşallah...

bicirkiz anladığım kadarıyla sizin ilişkiniz telefonda başlamış ve devam etmiş ve şimdi ciddi bi adım atcaksınız:1rolleyes:

çok gariptir ki öyle oldu...eee akıllı çocuk burdayken değerlendir işte..gerçi o zaman ben başkasıyla beraberdim..:)))
şimdi elime geçmiyor çocuk...neyse az kaldı..darısı tüüüüm sevenleri bekleyenlerin başına olsun en tez zamanda inşallah....tüm bekarlar vuslata ersin...:)))

benım nazarım değmez :dilcikar: herkesın değer benım değmez sımdık alındımm ceyısıme bı hedıye alda barısak

çok gariptir ki öyle oldu...eee akıllı çocuk burdayken değerlendir işte..gerçi o zaman ben başkasıyla beraberdim..:)))
şimdi elime geçmiyor çocuk...neyse az kaldı..darısı tüüüüm sevenleri bekleyenlerin başına olsun en tez zamanda inşallah....tüm bekarlar vuslata ersin...:)))

h geldın a.s. nan pastane sözu yaptınız desem deıl ama aynı benım ask hayatım haa bende sözlumden ayrıldım çarsı yanı bjk ıle ılgılı bı gruptan tanıstık sonra kayserıde o suan ve hıc gormedık bırbırımızı dokunamadım da:jeyyar: gelınce ılk işim dokunmak olcek ole yanı hadı gene ıyısın :delphin:

Back
X