Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım güzel bi kuaföre gidersen o seni yönlendiriyo zatiiiyerimsenibenyaa bende yaptırmak istiyorum ama nasıl yaptıracığımı bilmiyorum kapalıyım ama olsun röfle bende istiyom yaaaa
kesinlikle kahvekoliğimmm bende bayılıyorumkaydirigubbakcemile5aaa bende röfleyi çok severim. platinin bi ton koyusu ve çok sık yaptırıyorum süper oluyo.
canım ben öyle sık sık boyamıorum en az 7-8 ay kullanıyorumkaydirigubbakcemile2ben yaptrcaktımkı kaleden döndum :roflol: cunku ablamın yengemın sacları sureklı boyanıyo onlara acıyorum resmn azcık akıınca kotu oluyo sonra kaşıntı tabı röflede bunlar olmas ama sacıma asla boya sürmek ıstemıyorum bende sıcak cıkolota rengıne hastayım ya ama herkes boyamı dıo bakalım belkı evlenınce artık şuan ıstemıyorum
kahvekoliğim geç miş olsun kuzum acil şifalar:1hug:
sultancımında yeni işi hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5
reçetem biri yazmıştı reçetem saçlarıyla uğraşıo diye nap tın cano saçlarınaaa:jeyyar::jeyyar:
bende dün röfle yaptırdım maaşallah tam istediğim gibi oldu:dance:
slm kızlarrr ben geldimmm biri saçmı dedi yasakkelime
ilgi alanıma giriyo da sengözlerimebaksanab
kahve ben şimdi yaptırıyosun iyi güzel hoş çok beyeniyoruz da bikaç sene sonra çıkıyo acısı :1no2: ben 6, sınıftan belli saç boyuyorum denemediğim kalmadı hele röfle saç tellerini çok inceltiyo.. çamaşır suyu gibi zaten röfle yaparken üstünüze değerse çamaşır suyu gibi beyazlatıyo yani az yaptırmada fayda var başka şeyler denemeli kaydirigubbakcemile5
oy canom benim Şeniz bakim yaptim canim sariya boya boya iyice maf oldu saclarim :çok üzgünüm: ama bu aralar cok düsünüyorum, söyle güzel bi kizil tonuna mi boyasam.. forumda bi kizin saclarinin resmini gördüm, resmen bayildim.. bende bi kac yil önce kizildim.. kina ile boyuyordum cok güzel oluyordu.. off yaaa
canımbende kızıl saçı çok severim:asigim:oy canom benim Şeniz bakim yaptim canim sariya boya boya iyice maf oldu saclarim :çok üzgünüm: ama bu aralar cok düsünüyorum, söyle güzel bi kizil tonuna mi boyasam.. forumda bi kizin saclarinin resmini gördüm, resmen bayildim.. bende bi kac yil önce kizildim.. kina ile boyuyordum cok güzel oluyordu.. off yaaa
bende cok düsünüyorum iste bide ben sarisin gelin olmak istiyorumcanımbende kızıl saçı çok severim:asigim:
ama çok bakım istiyo o yüzden cesaret edemiyorum![]()
bende cok düsünüyorum iste bide ben sarisin gelin olmak istiyorum
sariii gelinnnn
böcükkk yapmadigin is yok bakiyomda :roflol:
2 ayda 1 mi:1shok: canımmm dikkatli olll saçlar çok yıpranıo.biraz dinlendir aradayerimsenibenhee öyle desenize bende röfle derken uçtummm
benim gibi sapıtmamışsınız ben 2 aya bir saç boyatırımda röfle gölge balyaj bakır ooo
ama son zamanlarda yapmıyorum zaten 1 kez daha yapsam saç kesin kopar
insanın abisi kuaför olunca :roflol:
napim çevremdeki herkes kuaför benneyaptımki
hehe
şunu de deniyim,bunu da deniyim diyerek hepsinden yararlandın yani :)
reçete geçmiş olsun canım,hayırlısı olur inş. sen sıkma canınıa.s.
kıslarrr en güzeli benimkiyle böcügün kii
saclarımızı boya degmemiş cok dogal ve kendi renkleri ne güzell
şu anda benim saçımda dooopdoğal tamammıııı:dilcikar:
kestirdim bugün, içim gitti valla yerdeki saçlara bakınca.
ama senelerdir kendi saçımı unutmuşum yani,
liseden beri boyattığıma göre,11 senedir ilk kez doğal saçımı gördüm.kaydirigubbakcemile2