• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

kızım nerene yıyon yav ne guzel masallah:nazar:
bende borek corek hamur işne bayılırımcokacimcoook
ama fazla kacırınca göbek pırtlıyoo
rejıme gırmem lazım:çok üzgünüm:
ogescım ben serbest bölgede calısıyom verı kontrol elemanı olarak ısım masa bası oldugundan oturdugum yerde donuyom kat kat lahana gıbı gıyınmem gerekkaydirigubbakcemile3

böcük nasıl yani 45 kilomusunnn:1shok:
keşkem bende verebilsem bi üj bej kilo:çok üzgünüm:
o zaman süper olurum süperr:lepi:laelaelaelaelae

kızım nerene yıyon yav ne guzel masallah:nazar:
bende borek corek hamur işne bayılırımcokacimcoook
ama fazla kacırınca göbek pırtlıyoo
rejıme gırmem lazım:çok üzgünüm:
ogescım ben serbest bölgede calısıyom verı kontrol elemanı olarak ısım masa bası oldugundan oturdugum yerde donuyom kat kat lahana gıbı gıyınmem gerekkaydirigubbakcemile3

ben sağlıklı ve ıyı beslendığımı düşünüyorum kesınlıkle gunde 100 dk yürüyüş yaparım aksam 50 sbh 50 dıe kahvaltıdan sonra sonra çay yerıne bıtkı çayları yada kahvaltıda portakal suyunu cok sevrım tabı yazın portakal ıçmem mevsımın meyve makbul olan sonra kırmızı t et ve katı yağ asla kullanmam balık keısnlıkle ayda 2 3 kez yerım balık yemesem yazın mesela onun vıtamın ılacı var onu kullanıyorum ama cok az kullandım kılo yapıyo dıe vazgectım sonra kahvaltı kesın yapmak zorunda hıssederım cnm o an ne ısterse onu yerım gece yarısı bıtter cıkolata yada 500gr antep fıstığını dakıkada mıdeme ındırırım ama arkdasından ypmam gerekenlerı bılıyom:1rolleyes:

ay bende verebılırımm seve seve hemdekaydirigubbakcemile3
nekadar saglıklı beslenıyon canım masallah sen hıc yaslanmassın boyle gıderseyerimseniben

uzun dönem yanı olsun ınş sağ salım kavuşursunuz:teselli:
nan eftalya aksam olmuş gunydın dıon barı ı akşmlar de :dilcikar: yarım ekmekte bsey mı be ben ekmeksız yaşayamam ama 45 kg ye ye şişme kampanyasıkaydirigubbakcemile3

böcük ben de 45 kg kız çakkaydirigubbakcemile5 :roflol:
benimki almana gerek yok diyo ama sanırım benim depresyona bağlamamam için öle diyo:roflol:

ben almak istiyom şöle 3-4 kg alsam yeter

gel canım ben sana vereyimlülülülülülü
yabancııya gitmesin kilolar:jeyyar:

bana ver bana ver
beni seç beni seç:roflol:

yiyip de almayanalardanım
böcüğe katılıyorum bende yarım ekmek ne ki
dişimin kovuğuna yetmezsırnaşık şey

gel canım ben sana vereyimlülülülülülü
yabancııya gitmesin kilolar:jeyyar:

olur yağsız tarafından 5 kılo kafi:1closedeyes:

ay bende verebılırımm seve seve hemdekaydirigubbakcemile3
nekadar saglıklı beslenıyon canım masallah sen hıc yaslanmassın boyle gıderseyerimseniben

sağlık bıdaha gerı gelmıyo cnm ben sabhları bazı kadınları göruyom spor yapıyolar sonra bı gzel sofra ıle kendılerını ödullendırıyolarkaydirigubbakcemile3 ahh garıplerım öle zayflıycklarını sanıolar sende ınş zayflarsın cnm beyaz gül ıle

böcük ben de 45 kg kız çakkaydirigubbakcemile5 :roflol:
benimki almana gerek yok diyo ama sanırım benim depresyona bağlamamam için öle diyo:roflol:

ben almak istiyom şöle 3-4 kg alsam yeter

bende bende bendecokacimcoook

bana ver bana ver
beni seç beni seç:roflol:

yiyip de almayanalardanım
böcüğe katılıyorum bende yarım ekmek ne ki
dişimin kovuğuna yetmezsırnaşık şey

cekın nan bana vercekk cekıll :mymeka:

böcükcüm bende 56kıloyum cok fazlam yok ıkı kılo versem kafı
bıde mekık cekıp göbegımı erıtsem aaahh aaahh:çok üzgünüm:
bu gobegı erıtmenın baska yolu varmı kızlar baska bı yontem bılen varsa solesın lutfen

böcükcüm bende 56kıloyum cok fazlam yok ıkı kılo versem kafı
bıde mekık cekıp göbegımı erıtsem aaahh aaahh:çok üzgünüm:
bu gobegı erıtmenın baska yolu varmı kızlar baska bı yontem bılen varsa solesın lutfen

ana 2 kılo mu sorun gız allah başka dert vermesın derdın cok büyükkaydirigubbakcemile3

kızım fotona baktım sana kilo lazım değil ki
maşallahın var olmayanlara bırak aç gözlü müsün nesin yaa:roflol::oklava:

sen ark lıstemde olmadığın için dığer resımlerımı görmeden yorum yapıyon ne dıyım sana senı allaha havale edıyom:1closedeyes: yalansa yalan de zayıfım işte eftalya karar versın resımlerıme bakıpkaydirigubbakcemile3

slm kızlar. bugünde kilo mu konuşuyoruz? bu sene 53 ten 60 kg ya çıktığım için bu bahsi kapatalım:1rolleyes:

yaşasın yemek yemeeeekkkkcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

olur kapatalım bencede
ayy yemek programına bayılıyorum onu ızlıyorum bugun mutluluk recetem sultan nerde acep

Selam kizlar ben geldimmm kaydirigubbakcemile4
bugunde süper bi gün gecirdim, sadece biraz fazla uykum vardi :1rolleyes:
yoksa cok iyidi hemsirelerle, psikolog ve pedagoglarla, doktorlarla cok iyi geciniyorum. git gide aciliyorum tabi bende orda.:smiley-cool:
bitek bi kadin var ondan hic hoslanmiyorum, allahtan pek raslamiyoruz :dilcikar:

cok enteresan seyler var gercekten, ah bide yol okadar uzun olmasaaa...benneyaptımki
1 saatten fazla gidiyom, hem otobüs hem trenlebenneyaptımki

bu arada: bugun cok yahusuhlu birini gördüm ayol :utangac:, ayni trende geldik, üniversiteliydi herhalde :1rolleyes: :asigim:

yoksa cok iyidi hemsirelerle, psikolog ve pedagoglarla, doktorlarla cok iyi geciniyorum. git gide aciliyorum tabi bende orda.
bitek bi kadin var ondan hic hoslanmiyorum, allahtan pek raslamiyoruz

cok enteresan seyler var gercekten, ah bide yol okadar uzun olmasaaa...benneyaptımki
1 saatten fazla gidiyom, hem otobüs hem trenlebenneyaptımki

bu arada: bugun cok yahusuhlu birini gördüm ayol :utangac:, ayni trende geldik, üniversiteliydi herhalde :1rolleyes: :asigim:

h geldın iş zor tabı yorulcan:jeyyar: tren ve otobuste hımm ayrı bı ozellık olsa gerekkaydirigubbakcemile3 yakusuklu sana baktı mı pekı elektrık oldu mu kac wattısositososito

yoksa cok iyidi hemsirelerle, psikolog ve pedagoglarla, doktorlarla cok iyi geciniyorum. git gide aciliyorum tabi bende orda.:smiley-cool:
bitek bi kadin var ondan hic hoslanmiyorum, allahtan pek raslamiyoruz :dilcikar:

1 saatten fazla gidiyom, hem otobüs hem trenle

vay çapkın sultan vayyyysırnaşık şey
nasıl barii oda seni kesiyomuydu:jeyyar:

Kizlar valla cok yakisikliydi, arapmiydi türkmüydü bilemedim ama, sanirim türktü :1rolleyes: :asigim:
oda bana bakiyodu tabi,:utangac:
bi ara metro (yerialti treni) ´nin orda baktim yine karsimdan geliyor arkadasiyla,:1shok:
hemen ona dogru yürüdüm, karsi karsiya gelelimde bakisalim diye:CüvCüv:
hahaha :roflol:
ve ise yaradi
karsi karsiya geldik, bi ara durakladim, arkadasina carpiyodum cünkü sırnaşık şey
o bana bakti, bende ona baktimmmmmmm kaydirigubbakcemile4 :smiley-cool:

gunaydın gacılar hepınızın bu haftası cabuk geçsın sonra yatalım 9 günsositososito

sultanın maceraları adlı kıtap çıktı kaydirigubbakcemile3 iş hayatına başlayan sultan yenı bı aşk pesınde mı CADIARZU busoruların cevabını kendısınden aksam alırız artık:1closedeyes:

Back
X