• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

selam kizlar ben geldim,kaydirigubbakcemile4
bugun isim yoktu , toplanti vardi oraya gittim.
islerimide hallettim az cok, o yüzden sevincliyim,:1rolleyes:
yarin da saat 14-22 ye kadar calisiyom
sonrada hemen yatarim zaten, ertesi gün yine 8 de orda olcam, mirmirmirmir
böyle isteee :1rolleyes:

bugun alman bi cocugu begendim toplantida :CüvCüv:
mauaahahha :roflol::roflol:
ay biraz ayran gönüllümüyüm ne :1rolleyes: -tatlicadiarzu-

oha be, hergün yeni çapkınlık-tatlicadiarzu-
bakalım yarın kimi beğenicen

selam kizlar ben geldim,kaydirigubbakcemile4
islerimide hallettim az cok, o yüzden sevincliyim,:1rolleyes:
sonrada hemen yatarim zaten, ertesi gün yine 8 de orda olcam,
böyle isteee :1rolleyes:

ay biraz ayran gönüllümüyüm ne :1rolleyes: -tatlicadiarzu-

ben senın için sbh bışey yazmıştım onu oku anacım da dıycek lafım yokkkaydirigubbakcemile3
kahvem nırdeydın sen kuzum bugun aradın mı enıstemızı:uhm: merak ettım cnm

ben senın için sbh bışey yazmıştım onu oku anacım da dıycek lafım yokkkaydirigubbakcemile3
kahvem nırdeydın sen kuzum bugun aradın mı enıstemızı:uhm: merak ettım cnm

aman yok ne arıycam, o beni arasın:dilcikar:
temizlik falan yaptım bütün gün yorgunum, yaprak dökümünü bekliyorum.
sen nasılsın canımcım?

aman yok ne arıycam, o beni arasın:dilcikar:
temizlik falan yaptım bütün gün yorgunum, yaprak dökümünü bekliyorum.
sen nasılsın canımcım?

bugun 9 gun oldu demı nan vışş sen ıyı dayanıyon ben olsam 3gün zor beklerım o arar acarım baktım aramıyo ben ararrım ama hep o aradı bu zmna kadr ne dıyım ınş barışırsınız tezz zmndayerimseniben
bende yemek programını ızledım aksama ınş avrupa yakasını ızlerım kaydirigubbakcemile3

bugun 9 gun oldu demı nan vışş sen ıyı dayanıyon ben olsam 3gün zor beklerım o arar acarım baktım aramıyo ben ararrım ama hep o aradı bu zmna kadr ne dıyım ınş barışırsınız tezz zmndayerimseniben
bende yemek programını ızledım aksama ınş avrupa yakasını ızlerım kaydirigubbakcemile3

insanın içinde birikince bişeyler, ne yapıyor acaba diye merak bile etmiyosun inan. hayırlısı canım ya. içim tekrar ısınmazsa bu iş biter zaten. bende izledim yemekteyizi. kız da hiç yetenek yok, ekinmiydi neydi adı hııhh, ben daha ii yemek yaparım. dünkü gözlüklü kazanacak bence.erkek başına güzel yemek yaptı.

selam kizlar ben geldim,
islerimide hallettim az cok, o yüzden sevincliyim,
sonrada hemen yatarim zaten, ertesi gün yine 8 de orda olcam,
böyle isteee

ay biraz ayran gönüllümüyüm ne
çapkın diye boşuna demiyom ben bu gacıya:smiley-cool:

beyazgül dersteydın herhal göremedım meraklandım vırus mu yedım dedım :jeyyar:
canım bugün derslerde yoğundu çocuklarda çok yordu beni:çok üzgünüm:bide üstüne nöbetçiydim sen düşün yaneeelaelaelaelaelae

tşkler cnm iyiyim biraz canım sıkkın ama sabah sabah yataktan kalkıp karakola gittim
ben picos hastasıyım 2 yıldır tedavi görüyordum 3 aydırda gidemedim bir türlü kontrole gitcektim sabah karakoldan polis aradı benim doktoru baska doktor şikayet etmiş savcılıktan yazı gelmiş bütün hastalarının ifadesi alınıyomus bende ifade verdim
şikayetide söyle hastalara yanlıs tedavi uyguluyo diyee cnm cok sıkıldı cok üzgünüm bu yüzden inş bişi olmamıstır Rabbim korusun
canım geçmiş olsun:teselli:inşallahhhh bişi olmaz kalbini ferah tut:1hug:

insanın içinde birikince bişeyler, ne yapıyor acaba diye merak bile etmiyosun inan. hayırlısı canım ya. içim tekrar ısınmazsa bu iş biter zaten. bende izledim yemekteyizi. kız da hiç yetenek yok, ekinmiydi neydi adı hııhh, ben daha ii yemek yaparım. dünkü gözlüklü kazanacak bence.erkek başına güzel yemek yaptı.
canım noldu sözlünle hüsmüsünüz.yine olayları geriden takip ediyom yaaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

kahvem beee cok uzun sürdü sizin küslükkk hayırlısı olsun hakkında canım
beyazgülüm tşkler hayatım inş bişi yoktur
bende izledim yemekteyizi o kıss hiç yemek yapmısmı beee
tarifi bile uygulayamıyo zar zor bişiler yaptııı begenmedim ondan ev hanımı olmaz :)))
olması için cokkkk calısması gerek cokkkkkkkkkkkk....

gunaydın gacılar hepınızın bu haftası cabuk geçsın sonra yatalım 9 günsositososito

sultanın maceraları adlı kıtap çıktı kaydirigubbakcemile3 iş hayatına başlayan sultan yenı bı aşk pesınde mı CADIARZU busoruların cevabını kendısınden aksam alırız artık:1closedeyes:

sultan cnm sana bunu yazmıştım:roflol:

gunaydın gacılar nasılsınız bakem kahvem naptı acep:uhm: gaf gorunmuyo ortalarda reçetemın bu hafta işi nolcek acepp sorularıma cvp arıyorum yerimseniben

GAF yok yaaa ama mesaj yazdım görünce yazar sanırım bende merak ediyorummm
recetemin işi inş bu hafta olurrrrr bişi cıkmazda hayırlısı olsunnn

GAF ı gördüm konustum iyiymiş kıslar merak etmeyin
işleri cok yogunmus o yüzden giremiyomuss
haber vereyim dedim

canim gelmesinler dedim.. yengem bebegini kaybetti dün aksam.

ertelenip duruyor iste.. benim hayatim bu

Ahhh canım benim sabret sabrın sonu selamet biliyorum demesi kolay ama vardır bir hayır sıkma sakın canını ne zamana ertelendi CADIARZU

tşkler cnm iyiyim biraz canım sıkkın ama sabah sabah yataktan kalkıp karakola gittim:çok üzgünüm:
ben picos hastasıyım 2 yıldır tedavi görüyordum 3 aydırda gidemedim bir türlü kontrole gitcektim sabah karakoldan polis aradı benim doktoru baska doktor şikayet etmiş savcılıktan yazı gelmiş bütün hastalarının ifadesi alınıyomus bende ifade verdim
şikayetide söyle hastalara yanlıs tedavi uyguluyo diyee cnm cok sıkıldı cok üzgünüm bu yüzden inş bişi olmamıstır Rabbim korusun :Saruboceq:

Canım neler gelmiş başına geçmiş olsun nedir o hastalık beni biraz aydınlatırmısın canım merak ettim.Rabbim acil şifalar versin sanaa.s.

gunaydın gacılar nasılsınız bakem kahvem naptı acep:uhm: gaf gorunmuyo ortalarda reçetemın bu hafta işi nolcek acepp sorularıma cvp arıyorum yerimseniben

Geldim canım ya işler çok yoğun ancak fırsat bulup girebildim okudum yazılanları baya kayanatmışınız ben kusur kaldım :çok üzgünüm:

kaynatmakta laf mı taştı taşşştıkaydirigubbakcemile3
ben ıdare ettım yoksa bunlar nerdeee :1closedeyes: ayy kendımı cok övdum mu nee sımdık prgram başladı gene gelcemm kaydirigubbakcemile4

tatlı böcüm nası da merak etmiş. evet 10. günün sabahı alper aramış beni. ben uyuyodum duymadım, merak etsin diye de dönmedim geri. az evvel aradım ikimizde de heyecanlı bi ses tonu falan.kaydirigubbakcemile3 şantiyedeymiş hala işi bitince arayacak bakalım. ama özlemişim sankim sesini:asigim:

Back
X