• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

benim öyle bir derdim yokk benden birazcık uzun zaten yaa aşkım
topuklu giymeme gerek bile yokkkk :))))
aman gerci bende pek sevmem öyle topuklu giymeyiii şık şık şık edip bide herkesin gözünün bende olcagı bigün hiç tercih edicem bişe olamaz

Günaydın kızlarr yaa benim söze çok az kaldı.. bu cuma yada cumartesi.. ya bana nalatın napiyim ne ediyim.. hiçbirşey ayarlamadım.. yarın gidip kendime siyah bir elbise düşünüyorum altına kalın külotlu çorap ve ayakkabı giycem.. (ama evde istemeye geldiklerini gün topuklu ayakkabı giymek istemiyorum aslında ama giyilmemiymişşş )
neyseee ben böyle düşünüyom sonra nolacak hadi bana yardım edin... yapmam gerekn birşey varmı..
o gece sadece istenecek nufus kagıdımı vercez ve onlar söz yüzüğü aldılar tek taş o takılacak.. nişan tarihi belirlenecek tahminim yılbaşına da olur nişan..

o gece nolacak yardım kızlarrrr aklımdan hiçbirşey yok..
inşallah söz akşamı hemen resimleride koyacagım burayaaa :)))
nüfüs kağıdı??

inşallah dediğin gibi güzel gecer.. saçıma düz fön düşünüyrum önü arkaya doğru tokalıyom kabartık önü saçlarım şuan siyah ve düz nerdeyse belime kadar ..

alttan siyah elbise istiyorum ama abartısız.. olmazsa siyah seten pantolon üstüne hoş bir siyah bluz ama şifondan olabilir..
gelecekler o ara ortada olmak istiyorum sonradan ortaya çıkmak assolist gibi utanırımm:)))
kapıda karışılamak istiyom yani :)
o ara muhabbet filan istendikten sonra hehalde kavha verilecek .. peki kahveyi illaa benmi vermeliyimmm ya hiç beceremem ben öyle narin narin veremem :):)))))))

haa sonra el öpülecekmii.. öplecekse herkezinmii anne babanınmıı ayy hiçbişe bilmiyom wallaa :utangac:

ben elbiseyi uygun bulmuyorum ya. bilhassa o kahve muhabbeti çok stresli olacağı için elbiseyle rahat edemezsin diye düşünüyorum tabi sen bilirsin. ben pantolon giymiştim. tabiki kahveyi illa sen vericeksin kız, soru mu bukaydirigubbakcemile3

mrb kizlar ben geldim ne var ne yok kaydirigubbakcemile4
kizlar hergün baska bi yakisiklinin yaninda gidiyom trende işe :asigim: -tatlicadiarzu-
hahahaha :roflol::roflol: anliyacaginiz rahatim yerinde sırnaşık şey

oof of epey yorgunum ve 3 saatlik uykuyla ayakta duruyom, olacak ismi sizce bu :çok üzgünüm:kötükedihüso
dün gece 12 de geldim eve isten,
sabah 4 de kalktim geri kafamçokkarıştı

mrb kizlar ben geldim ne var ne yok
kizlar hergün baska bi yakisiklinin yaninda gidiyom trende işe :asigim: -tatlicadiarzu-
hahahaha :roflol::roflol: anliyacaginiz rahatim yerinde sırnaşık şey

oof of epey yorgunum ve 3 saatlik uykuyla ayakta duruyom, olacak ismi sizce bu :çok üzgünüm:kötükedihüso
dün gece 12 de geldim eve isten,
sabah 4 de kalktim geri kafamçokkarıştı

sen ve 3 saatlik uyku.
Allah'ımmm bugünleridemi görecektik-tatlicadiarzu-
o yakışıklılar seni görüyo mu acabananiknanik

edda cnm karabıber tuzdan daha etkılı bılesınyerimseniben yanlışlık verme anam napımm oda senın becerın kaydirigubbakcemile3 ama kesınlıkle yap sonra pişman olursun kıyamam ayaklarına ytma odana öle bı kıyarkı:jeyyar:
sultan of uyku değiştı sultan and yakışıklı oldu anam hergün yenı yakışıklıyı nerden buluyon ben yıllardr ıst ust uste ıkı kez görmedımde:1shok: aman allahım 3 saat uyku ve sultan ınanamıyorum bu rüya mı bana cımcık atın:roflol:
hımmm bıde pantolon giymıştım ben çunku hayatımda hıç etek gymedımde garıp olurum dıe ama tabı etek daha ıyı fıkır olabılır sen hangısınde rahat edersen ayyy aman boyuda sorun etme bee benım boyum 152cm artık sen düşün ben hep spor gıyerım en uzun topuklum 3cmkaydirigubbakcemile3

yawrular ben geldim:lepi:
eddacım hayırlı olsun gülüm:1hug:
sultanım sen bu yakışıklı olayında baya şanslısınyerimsenibenseni ayaklı mıknatıs senilülülülülülü
ay bende bugün çarşı pazar dolaştı sonunda aradığım kırmızı trençkotu buldum:1rolleyes:keyfim yerine geldi yaaa:teytey:
boşuna dememişler en iyi terapi alışveriş diye:roflol:

yawrular ben geldim:lepi:
eddacım hayırlı olsun gülüm:1hug:
sultanım sen bu yakışıklı olayında baya şanslısınyerimsenibenseni ayaklı mıknatıs senilülülülülülü
ay bende bugün çarşı pazar dolaştı sonunda aradığım kırmızı trençkotu buldum:1rolleyes:keyfim yerine geldi yaaa:teytey:
boşuna dememişler en iyi terapi alışveriş diye:roflol:

naber kiz wildrose :roflol:
yok be canim ne sansli olcam,
benimkisi iste öle gözüm gönlüm acilsin diye -tatlicadiarzu-
yoksa bizi bulmaz öle ask yada mutluluk falan :benneyaptımki

gunaydınnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile4
bugun tam bı tatıl modundayım valla son iş günü 1de paydos cıkmam 3 olur tabı:delphin:sonra alışverışe ohhh:sm_cool:

naber kiz wildrose :roflol:
yok be canim ne sansli olcam,
benimkisi iste öle gözüm gönlüm acilsin diye -tatlicadiarzu-
yoksa bizi bulmaz öle ask yada mutluluk falan :benneyaptımki
bulur hayatım bulurrrr.yerimseniben
onun zamanı gelsin seni eliyle koymuş gibi bulur:lepi:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile4
bugun tam bı tatıl modundayım valla son iş günü 1de paydos cıkmam 3 olur tabı:delphin:sonra alışverışe ohhh:sm_cool:
günaydın böcüğümmmm:1hug:
ne alcan canoş kendineeee:jeyyar:

günaydın böcüğümmmm:1hug:
ne alcan canoş kendineeee:jeyyar:

ana:1shok::1shok: bugun alamam belkı yaa çunku maç var ama erken cıkarsam alcaklarım bellı sıyah tayt kırmızı kazak kalçamı örtcek sekılde bölece mını etek tarzı olcak vede acık renk cızme canta sonra bıde mını kot etek bady kırmızı kıremıt rengı canta ve bot yerimseniben sen alcan

ana:1shok::1shok: bugun alamam belkı yaa çunku maç var ama erken cıkarsam alcaklarım bellı sıyah tayt kırmızı kazak kalçamı örtcek sekılde bölece mını etek tarzı olcak vede acık renk cızme canta sonra bıde mını kot etek bady kırmızı kıremıt rengı canta ve bot yerimseniben sen alcan
ben maaşallah her daim alışveriş delisi olduğum için bayramda almama gerek kalmıo:smiley-cool:
ama dün sana dediğim kırmızı trençkotu aldım sonunda:dance:

ben maaşallah her daim alışveriş delisi olduğum için bayramda almama gerek kalmıo:smiley-cool:
ama dün sana dediğim kırmızı trençkotu aldım sonunda:dance:

hee okuduydum aldığını o ne laa gıyenecek bısey mı cahılımde aydınlat benıkaydirigubbakcemile3 hemen netten bakcam neymışkaydirigubbakcemile3

beyazgul bende sevdım nan asker yesılı kotmont alcamda bulamadım ıstedım gıbımmm
ı gunlerde kullan cnm arkdasım

ay bugun maç vaaaa

selam kizlar bende geldim kaydirigubbakcemile4
bugun oruc tutuyorum:1rolleyes:
iftarimi ettikten sonrada carsiya cikacam :dilcikar:
kendime ciciler alacam :dilcikar:
babamdan para koparabilirsem koparicam :jeyyar:
ama koparamasam bile bankamdaki parayla alicammmmmmmmm :dilcikar:
ooof yeter ya kendimi ödüllendirmek istiyorum :utangac:
alisveris yapip mutlu olcam gaayri kaydirigubbakcemile4

selam kizlar bende geldim kaydirigubbakcemile4
bugun oruc tutuyorum:1rolleyes:
iftarimi ettikten sonrada carsiya cikacam
kendime ciciler alacam :dilcikar
babamdan para koparabilirsem koparicam
ama koparamasam bile bankamdaki parayla alicammmmmmmmm :dilcikar:
ooof yeter ya kendimi ödüllendirmek istiyorum :utangac:
alisveris yapip mutlu olcam gaayri kaydirigubbakcemile4

h geldın nann sankım önceden alısverıs yapmıs mutsuz olmuşsun gıbı yazmışınkaydirigubbakcemile3 banada bı tayt al yanları desenlı olsun :1closedeyes:
en guzel yerınızden öpuyorum:jeyyar: ı bayramlar
allah kabul etsın benımde 4tane var tatılde tutcam bugun halam geldı:delphin:

Back
X