Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nan ben mı safım bugun ne 21,75 dıyom sen 21,80 dıon senden küçük olam dıonda buyuk olmuyon mu öle neyse ben nısan 10da gırcem 22 olcam ve hala bekar olcamsenağlama aman salla gtsın ben o yollardan gectım sıramı saldım sıra hacerdekaydirigubbakcemile3 alıncak okadr cok sey varken bekarlık bu kadar guzelken aman ne gerek var evde kalmama daha var bı 9 yıl kım öle kım kala:roflol:
hcr35 böcük bı alemsınız bılmeyende sızı 30unuza merdıven dayadı zannedecek gencecık cıtırcık tazecık kızlarsınız ayolkaydirigubbakcemile3
velvedcım h.g. hayırdır nıye sogudunkı evlılıkten canım:uhm:
Slm güzel gelin adayları.........
Eddacım hayırlı olsun cnm mutluluklar
ayfa_d aramıza hg sende cnm olur inş kısmet hersey hayırlısıyla
ben soguyom yaws eskiden daha cok heveslenirdim evlenmeye sanırım git gide uzaklasıyom
bu heycandan istekden hevesten yakında istemiyom dersem şaşmayın :)))
hcr35 böcük bı alemsınız bılmeyende sızı 30unuza merdıven dayadı zannedecek gencecık cıtırcık tazecık kızlarsınız ayolkaydirigubbakcemile3
velvedcım h.g. hayırdır nıye sogudunkı evlılıkten canım:uhm:
saol canım benim ama sen öyle neden karamsar konuşuyorsunkii.. sevgilinle kavgamı ettin yada nişanlımıydın sen ??
ilk başta bende istememiştim ama o an çok başka ya.. çok tatlı heyecanlar...
yok kız ben semraya gidicem, döver gibi evlendirsin beni kaydirigubbakcemile3
sen esraya git, karşılıklı gerdan oynatırsınız :dance:
Ya pardon ya valla yanlış anlamışım:1no2: kaçacak delik arıyorum o zaman çünküüü bende nisan 4te 22 olcam inşallah pekte bi fark yok ama yinede büyüğüm
Ayrıca bizim eksikler bitmez al al gözümüz doymaz aç gözlü oluyor bu kız kısmısı hep alayım hep alayım
olur ama bana daha coık gelen olur sen kıskanmayasın:dilcikar:
velved olmas yawrum bı kac ay gecsın duzelırsın merak etme:teselli:
dogru diyon böcügüm beeee:1hug:
yaza biraz yaklaşalım benim heycan telaş başlarrrrrrsositososito
istegim hevesimde artar dimi kıssss:roflol::roflol:
bak bana sımdık askımla küsümm yarın barışırık gene baslarık hayallere rabbım gerceklestrmeyı nasıp etsın ıns:Saruboceq:
kış gelıınce bana bı haller oluyo ya düğün olmayınca benımde aklıma gelmıyo hakaydirigubbakcemile3 ayy cok alıncak var cokksenağlama çamasr mak bulasık mak fırın ve yatak odası bunlardan en pahalı olanlar artı danteller sarılcak 2000ytl tutar daha almadıklarım desen dunya kadar ee ben 2010 bıtırırım anca askımda anca işini ayarlargamyoncuiremsu
heeeeeeee kısss hayallerde olmasa insan ümit etmesede yasayamaz inan kii boş boş:1rolleyes:
ayyyyy iyi varsın aşkım seni cok seviyorum yaaa :asigim:
yaza inş söz takcaz isteme faslı su bu olcak kısmetse inş:Saruboceq:
Rabbim bütün sevenleri kavustursun inşa.s.
Günaydın kızlar ben sözlendimm :)))) hatta hoca nikahımız bile yapıldııı
Kızlarrr bende aranıza katılıyorum bu cumartesi ilk adımı atacağız inşallahhihoyyytaşkımcımın annesi annemle tanışmak için gelecek çok heyecanlıyım ondan sonrada ailecek gelecekler tanışma faslı falan olacak hadi bakalım hayırlısı diyorum hiç tahmin etmediğim bi anda gelişiyor olaylar ben yaza falan bekliyordum çünkülaelaelaelaelae:icecream::asigim:mutluluğumu sizde anlıyorsunuzdur halimden çok heyecanlıyım çooooook
hoca camide!!hoca camıde hoca camııde :roflol: ondan öle yazdı herhal
kahvem saol cnm ama bu ılk yaptıkları şey deıl ınan el kızı gelınce senı fazlalık goruyo ama ben kolay lokma deılımdr
heeeeeeee kısss hayallerde olmasa insan ümit etmesede yasayamaz inan kii boş boş:1rolleyes:
ayyyyy iyi varsın aşkım seni cok seviyorum yaaa :asigim:
yaza inş söz takcaz isteme faslı su bu olcak kısmetse inş:Saruboceq:
Rabbim bütün sevenleri kavustursun inşa.s.