• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Kızlar hepinize mutlu,huzurlu,sağlık dolu bi yıl diliyorum.:1hug:

2009'da savaş olmasın,masum insanlar ölmesin!kötükedihüso
Rabbim askerlerimizi korusun tüm dünya için 2009 barışın yılı olsun!

2009 daha yeni geliyorsun ama çabuk geç daha 2010 gelcekdelikafadulden
aşkımla evlencez çok işimiz var çoook:lepi:

ben geldımmm kaydirigubbakcemile4
sızsız yapamıycamı anladım tatıl neyım yapmadım işe geldımkaydirigubbakcemile3 ayy çok şükür işimiz varkı geldık:Saruboceq:
yenı yıldan cok umıtlıyık ınş hersey cok daha güzel olur:1closedeyes:

bende de bağımlılık mı yaptınız neki:utangac: bakın duramadım uyanır uyanmaz açtım hemen bilgisayarımı ve doğru kk ye kaydirigubbakcemile3 ben bugün uykunun tadını çıkardım.tatil bugün bana. öğlenleyinde sözlümle bulaşacağım tüm gün beraberiz.:1hug:
ya ben hepinizi çok sevdim kızlar.bukadar sıcak karşılanacağımı tahmin etmiyordum.hadi bakalım ben kahvaltı ediym.acıktım. :kahve: hepinize tekrar mutlu,sağlıklı başarı dolu yıl diliyorum.:Saruboceq:a.s

bende de bağımlılık mı yaptınız neki:utangac: bakın duramadım uyanır uyanmaz açtım hemen bilgisayarımı ve doğru kk ye kaydirigubbakcemile3 ben bugün uykunun tadını çıkardım.tatil bugün bana. öğlenleyinde sözlümle bulaşacağım tüm gün beraberiz.:1hug:
ya ben hepinizi çok sevdim kızlar.bukadar sıcak karşılanacağımı tahmin etmiyordum.hadi bakalım ben kahvaltı ediym.acıktım. :kahve: hepinize tekrar mutlu,sağlıklı başarı dolu yıl diliyorum.:Saruboceq:a.s

üle mıllet nışanlım sözlum dıe hava atıyo son kez dyom 2009 mayısta nışanlancam olmuyo böle bekle bekle nezmana kadar:delphin:
off pofff afra tafraa:delphin:

selam kizlar geldim ben =)
nörüyonuz
valla dünkü rekorumu kirmaya calistim 3 e kadar uyumusum, sabah kalkip saate bakinca shoka girdiydim. tas gibin uyumusum valla..

ama bugun sadece 12 ye kadar uyuyabildim, neyse bunada sükür =) hhaha

amma çok uyyon sen ayol neden bakan oldun bellı tabe
sımdık sen 1 yıl uyursun bı modla

tembellık var baksana dığerlerınede gecmış yoksa tek çalışan ben mıyım:( ustelk ctesıde mesaı varmış :(

şimdik ablalarım profilimdeki evli seçeneğini nası değiştirebiliyoruz? başka bi yere sağlıık güvencesi hakkında konu açtım millet şaşırmış kalmış 17 yaşında evli diye. :-)

evli değilim 1me giricem ve bu sene össye giriyorum ki sorunda burda başlıyor.bu salak kardeşiniz 16 ssssssssında biriyle çıkmaya başladı,ve öss yi kazandığım sene karşı tarafın ailesi söz kessmeyi planlıyor.bende seviyorum ama 18mde nası evlenicem onu bilmiyorum neyse başınızı ağrıttım,

ailem yeterince krizden etkilendi eeeeee çeyiz hazırlığına başlamak lazım nerden başlıcam sanırım 2009 un sonunda evleniriz :-)

hadii bana yardım edin böyle ufak ufak ucuz şeyler olsun ama gerekli olsun siz yazın ben alayım

bu arada herkez edebiyat öğrtmenliğini kazanacağımdan o kadar eminki söz nişan kendi çaplarında herşeyi planlamışlar bende aval aval bakıyorum :-p

bu arada herkez edebiyat öğrtmenliğini kazanacağımdan o kadar eminki söz nişan kendi çaplarında herşeyi planlamışlar bende aval aval bakıyorum :-p

kendı profılıne tıkla orda sol taraftakı ayarlardan yapabılrsın cnm yerimseniben bu arada h geldın
tam adamına soruyon ha ben ceyıs bakanı:roflol:
bıde evt çok kucuk yaşın cnm dıyelımkı edebıyatı kazandn o bölum cok zordur bılıyorum cunku en ılgılı alanım osmanlıca farsca cabası neysem evlılıkle okulu bı arada yürebılır mısn bıde cok kucuksun harbı yaa:1closedeyes: neysem ben sana öncelkle alcaklarını yazım
yemek takımı
tencere takımı
catal kasık takımı
murfak için en lazım olan seyler ve beyaz esya ama varya öle kolay deıl dıyem sana yatak örtusu nevresımler ohoo bu lıste cok uzar gıderCADIARZU ben bılem bekarım söz nışan yok coğu seyımı aldım ohoo hala bıtmıyo sen nasıl bıtrceksın merak edıyorum tabı maddı durum ıyı ıse sorun yokşakkıdı

hih güzel kardesim Jeliboncum ,tam adamina sordun sende bu ceyiz konusunu.
ama bence yinede böcügün dediklerini alma
vallahi batarsin
böcük bilmez hesabini, ne var ne yok aliyor o :) hahhaha
sende yapma okadar israfa girmeeee

ayy sultan çok haklı.
jeliboncum sen tam adamına sormuşsun, o seni batırır.
2009 sonuna çok var daha, bak ablana yan gel yat :roflol:
sen öss ye yoğunlaş, annenler halleder gerisini, hem daha vakit var.

ablalarım böcük batırır beni harbiden nettin bakanım yhaaaa krizz var :'(

yaşım küçükte işte benim akılsızlığım,kızım olursa benim gibi erken çıkmasına izin vermicem olmasın aşık.
nası yürütüceksem hem evliliği hem edebiyatı...

nesemm ben şu bi milyonculardan cezve tuzluk falan alimm bari :-p

ordan başlıyimm :-)

bence uğurböcüğü haklı.benimde enazından 3 yıl var evliliğime. :delphin: ama tencere tkm.yemek tkm.çatalkaşık tkm. ve biçok mutfak ve yatak odası eşyası aldım.bianda almaya kalktınmı çok zor oluyo.arkdşlarımdan biliyorum. son dkya bıraktınmı bişeylerden kısmak zorunda kalıyosn çok kötü oluyo.ben aldıklarımı beğenerek aldım.hala beğeniyorum.nevresimler, uyku seti vs. para tutan eşyalar bunlar.nekadar erken başlarsan okadar iyi yani....
hem bu arada dün ne oldu biliyonus mu.:bbo: sevgilmle kuzeninin tlf dükkanına gittik,oturuyos.sedacım yalnısmış.annesi gelmesmi yani cici teyzemis.ben çok utandım :utangac: tam konuşayım açılayım derken annem (kayınvalidem).:1shok: oda yetmezmiş gibi bide babam (kayınpederim). :1shok::1shok: elim ayağım birbirine dolaştı. dilim tutuldu.bende hareket yok.hatrını zor sordum. 2 saate yakın oturduk.ama tek kelime konuşamadım:1no2::1no2: tamam işyerimde dışarda ayaküstü karşılaşıyoruz hep konuşuyorus,hatta annem odama kadar geldi ama dün ne oldu bilmiyorum. sevgili oldğmuzdan beri ilk kez böle anne baba ve teyze ortamında bulundum.
((((not: bnm babam ve onun baba aynı işyerinde 22 yıldır çalışıyo.bende 1,5 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum.3ümüz hergün iş nedeniyle görüşüyoruz yani.)))
2 ay önce anneanneyi ziyarete gittik.dayıları ve eşleride vardı.ama ev ortamı oldğndanmıdır nedir hiç heyecan yapmamıştım.çok güsel sohbet ettik.ama dün ne oldu anlam veremedim.çok moralim bozuldu kndme kızdım. gecede uyuyamadım. kızlar akıl verin. anneme kndmi affettirmem lazım. ya yanlış bişi düşündüyse,alındıysa,kırıldıysa. kadıncağız avon ve tupper satıcılığı yapıyo. avondan her ay mutlaka bişiler gönderiyo bana.bide söz nişan bohçası için birsürü avon ürünü almış.koymuş kenara.tupperdanda çeyizlik bişiler koymuş hep.ama ben dün konuşamadım onunla. kusura bakmayın çok uzun yazdım ama bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.senağlama

kız jelıbon senın saçını başını yolarım ha:mymeka: sen sordun cvp verdım esseklık bendekı cvp verdım:dilcikar: ozmn sen 1 ytlcıler gıt cerezlık al kapaklı olsun cereslıkte yemek yaparsın kapağında yersınız:1closedeyes: allam ya yemek takımı catal kasık olmayınca böle yürür bu işler:delphin:
ayrıcanez sultan ve kahvem ne anlar ceyısdenn onlarıo dınlersen bıseycın olmaz elın oğlu ne getrdınkı der ıkı gün sonra :1closedeyes: bıde gelırsın buraya derdım var topcıne yazarsın kocam bana böle böle dıo boşancam dıe benden demesı:dilcikar:

nısanyağmuru benı tek sen anlıyor muşun ha Şeniz sana kanım ısınmıştı zaten ben haklıyım demıkaydirigubbakcemile3
senın konuna gelnce annem dedın k.valıden demı nan bısey olmas utanmışın sorun etme bıda gelınce daha ıçten davran samımı ol azcıkta yalakalık yap annecım dıe olmadı teyzecım de aman onuda mı ben öğretcem cnm

bu arada gunaydın:roflol:(aklıma anca geldıde)

çok saol cnm.işte ne biliyim dünden beri orda takıldım kaldım.çok sık ta karşılaşamıyoruz.malum çalışıyorum falan ama sevgilm hasta olmuş.evde yatıyo şimdi.aklıma şöle bişi geldi eğer yarın çıkamıcam dışarı derse anneyi arayıp gelmek istediğimi sölücem.belki evde daha rahat konuşuruz.tabe baba çalışırsa.hem sevgilimde memnun olur bu durumdan. die düşünüorum. buarada annem dediğim kayınvalidem.henüz anne demedim kndsine ama yarın gidersem bi giriş yapayım diorum.

çok saol cnm.işte ne biliyim dünden beri orda takıldım kaldım.çok sık ta karşılaşamıyoruz.malum çalışıyorum falan ama sevgilm hasta olmuş.evde yatıyo şimdi.aklıma şöle bişi geldi eğer yarın çıkamıcam dışarı derse anneyi arayıp gelmek istediğimi sölücem.belki evde daha rahat konuşuruz.tabe baba çalışırsa.hem sevgilimde memnun olur bu durumdan. die düşünüorum. buarada annem dediğim kayınvalidem.henüz anne demedim kndsine ama yarın gidersem bi giriş yapayım diorum.

olabılır cnm ama onlarn senı davet etmesını beklesen daha ı olur kanımca:1closedeyes: anne deme nan sımdıden bence ya ıcınden gelıyosa tabıkı de ama ne bılem yaa kararsız kaldım bu konuda onlar senı cok sevıyomuş gıbı olabılırler ama onların hep ılk adımı atmasını beklemelısınşakkıdı

Back
X