• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Gevezecim hosgeldin aramiza canim

kizlar nabersinizzz
böön pazar, biraz sIKIci bi gün
yarinda is var of pof afra tafraaaaaaaa

hepinise günaydın kıslarr.yeni bir haftaya daha merhaba dedik.inş güsel bi hafta olur hepimiz için.

haftasonu yazılanları okudum.jeliboncum dertli biraz.çok zor bi durumdasın cnm.her giden böle mi olur bilmiyorum ama ben üniv e başladığmda ilk 4 ayda sevgilisi nişanlısı sözlüsü vs olanlar hep ayrılmıştı.kızlarda,erkeklerde.uzak bi şehre gitmek çok sorun oluyo. kimisinde güvensizlk,kimisinde kıskançlık,kimisinde ya bişi olursa kndsini koruyamaza kaygısı.herkesin kndne göre kaygısı var ama şahit oldğm tek ortak nokta kızlar erkekler karışık gece biyerlere gitmek(niye gittin,okız kim,oerkek kim,neişin var onun evnde,dersini evde tekbaşına çalışamıyomsn vs vs vs)... çok zor bi durum hem okulu hem yeni çevreni hemde sevglini bi arada mutlu edebilmek.kişiden kişiye değişen bir sürü tripler,yeniyeni huylar.okonuda şanslydım ben.hayatımda kimse yoktu ozmn.evlilik en doğru çözüm diyicem ama yaşın çok küçük cnmya.evli komşumuz vardı ünive gidiyodu eşi polisti ama aileler bi aradaydı yemek vs derdi yoktu.bekar gibi okudu hem ailesi hem eşi yanındaydı.2.yılında çocuk bile yaptı. ama aileden uzak şehirde olunca zorlanabilirsin.knd aile yapını,çevreni,sevgilini,onun huyunu en iyi sen bilirsin.çok iyi düşün.sonunda mutlaka en doğru kararı yine sen vereceksin ama bekar gidersende tartışmalar kavgalar kaçınılmaz olacak bunu unutma. ve bu tartışmaların ilişkinize zarar vermesine asla izin verme.

bugün anlatacaktım size zaten,hem soncümlemede örnk olur belki.dün sevglim saat 13:30da uyandı.uykucudur biras.ben uykuyu sevmem.beklemekten sıkıldım.uyandı keyfim yok hastaoluyorum galiba,başım ağrıyo uykum geliyo dedi.1saat geçmedi yine uyudu.6da kalktı.nslsn vs derken heran yine uyuyabilirim dedi.dedimki annemler gezmeye gidecek eğer uyuyacaksan bende gidicem.hayır gitmiyosun biyere dedi.şaşkın şaşkın baktım kaldım.ama bişi demedim,tamam gitmiyorum dedim.sora başladı ters cvplar,kızmalar vs. gitmesen olmazmı,bnm için bikere evde yalnız kalmışsın çokmu vs vs diye devam eden bisürü msj.halbuki hiç bişey yok.sadece akşam evoturmasına gidebilirmiym dedim hayır dedi tamam dedim.artık dayanamadım.şakır şakır yağmur yağıyo şimşek çakıyo.ve ben çok korkarım böle havada.yalnız kalamam.:1no2::1no2: evdeyim,yalnızım,canın nezmn isterse ozmn ararsın dedim.cvp vermedi.gittim duş aldım.baktım aramış 3 cvpsız olmuş.yine aradı açtım.napıyosn nerdesin vs konuştuk.birsürü gürültü geliyo,nerdesin dedim.balkondayım dedi.hem hastasın hem balkonda neişin var girsene içeri dedim.bana inat eder gibi iyi böle diyo.ben ağlamamak için sakin sakin konuşmaya devam ediyorm. annemler gitti.dediki çık dışarı.kapıya çıktım şakır şakır yağan yağmurun altında bize gelmiş:1shok: rüya falan görüyorum sandım.onların evle bizim ev arasında yürüyerek 40dk mesafe var.akıllı olan yapmaz bunu.kardşm bize bakıpbakıp güldü delisiniz siz diye.aşkım kndni affettirmeye gelmiş.çünki üzüldüğümde nekadar kafaya taktığımı biliyo.ve suçlu oldğnuda biliyo.şaşkınlık,sinir,sevinç hepsi biarada başladım ağlamaya kaydirigubbakcemile3 hem gülüyorum hem ağlıyorum.sora kndme geldim.iyi oldğmu gördü içi rahat etti ve gitti o yağmurda.her tartışma böle bitiyo.yani tartışmanın üzerinden asla 2saat geçmemiştir daha.ya ben ya o bişekilde durumu düzelttim bi orta yol bulup mutlu bişekilde devam etmişizdir.beni ençok sevindirende bu. bi ilişkide her konuda ilişkiye zarar vermeden orta yolu bulmak çok önemli.:teselli:Şeniz çok şanslı oldğmu düşünüyorum bukonuda.:asigim: sabah sabah ne çok konuştum dimi:utangac:

gunaydın kızlar
pofff yıne p.tesı oldu ne cabuk yaa oyle bı uykum varkı anlatamam

geveze h.g. tatlım aramıza Allah tamamına erdırsın ınsallah

nnisanyağmuru ne guzel anlatmıssın Allah mutlulugunuzu bozmasın
bizim ilişkimizde benzıyo sızınkıne aslında canım askım moralım bozuksa duzeltene kadar yapmadıgı saklabanlıklar kalmaz yada tartıstıysak bı sekılde gonlumu alır uzun surmez Allaha cok sukur:asigim:
Allah herkesı kıymet deger bılenlerle karsılastırsın ınsallah:Saruboceq:

gunydınlar yazılanları bı okuyam döncem sıze

uyy okudum bıttı yawss
geveze morcıcek ve yeşıl erık h geldınız kızlara.s.
evımde net olmadığı için anca sımdık dıyebıldım
jelıbon cnm benım bence evlılık ıle okul cok zor yürür ınş hayrlısı olur mutlu olursunda ozmn pişman olmazsın verdığın kararlardan yerimseniben
ayy dün orhan pamuk masumıyet müzesını aldım okumaya basladım ama fırsat pek bulamadım:delphin: mısafr temıslık derken aksam oldu sonra cıktım az dolastım sınemaya gtcektım vazgectım yalnız gtmek ıstemedım:1closedeyes: keske askım yanımda olsada ıssız adama gıdebılsek:asigim:
neysem dün bı tatlı yaptım yemekteyızdekı kemalın yaptığı cok harıka oldu bayıldılar tamda mısafrler geldı hepsı cok beğendıdelikafadulden
bugunde iş başı çok şükür işim var:Saruboceq:

nisanyağmuru ne güzel anlatmışsın canım benim, benimki de öyle yapar, hem kızarım hem de dayanamam :utangac:

iyi haftalar diliyorum herkese bacular, ben üniversiteye gideceğim birazdan, cumaya kadar yokum. cuma görüşmek üzere hepinizi öpüyorum Şeniz

slm kıslar....................
ben geldim şükür kavusturana Şeniz

hoşgeldin cnm. bi göründün bi kayboldun.a.s
bugün çöktüm resmen kızlar.öğlen yemeğinden geldim 5 dk dinleniyim yine koşturmaca başlıyo.çok yoğunum.bahaneyle sevgilimde evde uyuyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben olsam uyutmuyorumdasırnaşık şey:asigim:
umarım erken biter işlerim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

nisan cnm ben yılbasında cıktım evden yeni girdim eve biraz önce napayım ancakk....
Dedemler hacdan döndüler....
Birde kötü günler gecirdim halada bitmedii sevgilimden ayrıldık hersey bitti bitmek zorunda kaldı.........

nisan cnm ben yılbasında cıktım evden yeni girdim eve biraz önce napayım ancakk....
Birde kötü günler gecirdim halada bitmedii sevgilimden ayrıldık hersey bitti bitmek zorunda kaldı.........

ben geldim.şükürki umduğumdan çokçok kısa sürdü işim.

umarım kötü günleri en kısa zmnda yara almadan atlatırsın canım:1hug:

eh bukadar işe bi kahve hakkettim diye düşünüyorum:kahve::kahve:
kaydirigubbakcemile3

ksura bakma cnm msn kapatmak zorunda kaldım patron geldı
senın ı olmana sevındım
dedenlerı öp benım için annem ve babam 3yıldr beklıyorlar ınş onlarda gıdelerkaydirigubbakcemile4

ksura bakma cnm msn kapatmak zorunda kaldım patron geldı
senın ı olmana sevındım
dedenlerı öp benım için annem ve babam 3yıldr beklıyorlar ınş onlarda gıdelerkaydirigubbakcemile4

tşkler canısı evdeyim şimdi :1hug:
darısı annene babane olsun tüm isteyenler gider inş :Saruboceq:
hepinizi cok özlemişim yaw a.s.

merabaaaaa ösledim sizi :) biliyosunuz liseli bir genç olaraktan tüm gün okulda süüründüm ve aranızdayım :)

yazılanları okudum,herkez beni düşünmüş,yardımcı olmaya çalışmış,çookkk sağolunn arkadaşlar.size bişey anlatıcam.
bugün dersane yüzünden tartıştık biraz sevgilimle,sabah 6dan akşam 4 e kadar okuldasın akşam 4 ten 8e kadar dersanedesin seni ne zaman görücem diye huysuzlandı.başladı çemkirmeye,ya sana bişey olsa yollarda nasıl yardımına koşucam seni nasıl korucam,artık yanımdan ayrılmanı istemiyorum sensiz kalmayı istemiyorum vb...
delirdim en sonunda bağırdım çağırdım baktı ki geldiler bana iyice sustu.
söylediğine göre sınav sonuçları açıklandıktan sonra kazanırsam eğer hemen istemeye gelceklermiş.

şimdi düşündüm düşündüm odasını toplayamayan ben belki bundan 1 sene sonra evlenmiş olucam. taştan su çıkması gibii imkansız görünen bu olay beni korkutsada kabullendim sayılır...

nisan yağmuru sevgilinle aranızda geçenleri okudum,o an yanınızdaymışım gibi oldu çokkkk güzellll gerçekten çok şanslısın.inşallah hep böyle sürer :)

jeliboncum anlatım tarzına çok dikkat ettim de 17 gibi durmuyorsun. gayet olgun, ne yaptığını bilen birisin yani. maşallah sana. olayların hepsi düşünmen için bi fırsat sana, bakalım nereyi kazanacaksın, kocan oraya gelebilecek mi? sakın ama sakın okulu boşverip evleneyim deme.

kahvekolik,ablacım
sorunda çok erken olgunlaşmam zaten,ben 4 yaşımdaydım kitap okumaya başladığımda okuya okuya herşeyi bildiğimi sandığım bir ergenlik dönemi geçirdim,ve şimdi sonuçlarının benim için en zararsız hale gelmesi için uğraşıyorum.ama bana güvenin,önce okulum,önce meslek...

bi kaç sayfa geride yazdımya hani,babamın söylediklerini aramızda geçen konuşmaları,herşeyden önce ailem için uğraşıyorum.

ayrıca son bika. gündür aranızdayım,desteğinizi hiç çekmediniz gerçek ablamm gibi oldunuz gerçekten teşekkür ederim :)

ayrıldınız mıııııı:1shok: neden?

kahvekolik,ablacım
sorunda çok erken olgunlaşmam zaten,ben 4 yaşımdaydım kitap okumaya başladığımda okuya okuya herşeyi bildiğimi sandığım bir ergenlik dönemi geçirdim,ve şimdi sonuçlarının benim için en zararsız hale gelmesi için uğraşıyorum.ama bana güvenin,önce okulum,önce meslek...

bi kaç sayfa geride yazdımya hani,babamın söylediklerini aramızda geçen konuşmaları,herşeyden önce ailem için uğraşıyorum.

ayrıca son bika. gündür aranızdayım,desteğinizi hiç çekmediniz gerçek ablamm gibi oldunuz gerçekten teşekkür ederim :)

rica ederiz bu topicteki kızların hepsi böyledir, bende kötü zamanlar atlatmıştım, çok destek oldular. iyi haberlerimi buraya koşarak yazdım. kaydirigubbakcemile5
yazdıklarından içime bi his doğdu ama emin olamadım, ergenlik döneminde yaramazlık mı yaptın kız?

gunaydın canlarım
jelıbon cnm maşallah bı olgunluk var sende ınş dedın gıbı olur ve önce okul meslek dersın çunku aşk gelınce mantık gıdıyo kanımca :delphin: senın için en hayrlısı olsun senı çok düşünen bı askın var

benım askımı görmeyelı 4 ay olcak yasenağlama cnm sıkılıyo kızlar aksamda arkdasıma gıttımkı pcde gorusek dıe babası oturdu kalkmadı çok sınırlendı tesellı bıle edemedımsenağlama sonra sımdık param olsa ceker gelırdım senın yanına dedı işte bulamadı 4 aydr napcaz bılmem cnm cok sıkkın:delphin:

Back
X