• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

nasıl heyecan yapmam.geçen yaz amcasının oğluna kız istemeye gittiler.kız evi şehir dışında diye sadece 30 kişi gidebildiler.bizede yaklaşık 50 kişi kadar geleceklermiş. kafamçokkarıştı evimiz çok geniş sayılmaz.salon koltuklarının yenilenmesi şart.ve annem dışında ailemizde bu işlere kalkışan deneyimli insan yok yanımda olabilecek.sülalede tek büyük kız torun ben varım.kalabalığın içine karışmaktan çok nasıl ağırlarız okadar çok misafiri telaşımız var aslında.kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
ogün geldiğinde çok rahatsız edicem sizi kıslar. şimdi özür:utangac::utangac:

ya canım oyle deme oda ıstıyodur bı an once sana kavusmak ama ısı olmayınca gelıp ıstemek cok zor aılenın karsısında dık durmak ıster sana bakabılecegını ıspatlamak ıster bence yasında kucuk hem bence en kotu ıhtımal 2012 demıstır o.
yarının ne getırecegı bellı olmazkı bakarsın ıslerı duzelır bı nısan bı dugun bızden once gelın edıverırız senı kaydirigubbakcemile3
ama zaten daha yenı tanısmıssınız neden bukadar acele edıyosunkı canım bırbırınızıde daha ıyı tanırsınız hem sevgıde kolay bulunmuyor bu devırde severken bu yuzden ayrılmayı dusunmen hata olur canım aılenede sevdıgım bırı var ama daha yenı.bırbırımızı bıraz daha tanıdıktan sonra ısı resmıyete dokmek ıstıyoruz vs gıbı seylerle oyalayabılırsın canım

nasıl heyecan yapmam.geçen yaz amcasının oğluna kız istemeye gittiler.kız evi şehir dışında diye sadece 30 kişi gidebildiler.bizede yaklaşık 50 kişi kadar geleceklermiş. kafamçokkarıştı evimiz çok geniş sayılmaz.salon koltuklarının yenilenmesi şart.ve annem dışında ailemizde bu işlere kalkışan deneyimli insan yok yanımda olabilecek.sülalede tek büyük kız torun ben varım.kalabalığın içine karışmaktan çok nasıl ağırlarız okadar çok misafiri telaşımız var aslında.kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

ya canım var ya o gun bı gelsın nasıl gectıgını bılem anlamazsın
bende senın gıbı cok kafa yormustum nasıl olcak nasıl bıtcek dıye
ama ben sadece bı kahvelerı servıs ettım okadar sonra askımla baska bı odada oturduk
servıse felan hııc karıstırmadılar benı
zaten o gece gelenlerın cogu seferber oluyo yardım edebılmek ıcın merak etme tatlımyerimseniben

nisanyağmuru 30 muuuuuu:1shok:
o kadar kişi istemiyorsanız aileler önceden konuşuyorlar ya nası bişey yapılacak diye, o zaman annen evim küçük sığdıramayacağımı düşünüyorum der. ya da sen çocuğa dersin böyle böyle diye o organize eder. bu ne ya 30 kişidelikafadulden rahatsızlık ne demek yardımcı oluruz tabi.
eftalyaam snein düğün ne zaman bacım?

jeliboncum öss açıklanana kadar bikaçımız evlenmiş olucaz inşallah da burda oluruz yine eskisi kadar sık olamasa da. yuppppiii deriz hep beraber canım.hihoyyyt

nisanyağmuru canım bunlar çok güzel telaşlar. sen mutlulukreçetem le benim hikayemi duysan haline şükredersin. görücümüydü, ızdırap mıydı ah ah. tadını çıkar valla.

böcüğüm ben de tam isteyenlerim var de diyecektim herşeyi demişsin zaten. nedenmiş o 2012? askerliğini yaptı mı bu?

yaptı cnm ama ne bılem benı kıl edıyo yanıma bı gelsın cıddı cıddı konuscam sımdık sadece telde bu konu acılınca kavga edıyok:kızgın: suan bı işi yok dıelımkı bu yıl oldu neden 2012 yahu evı var arabası var esya var off off:delphin:

yuhh 30 kişimı nan bız abıme düzceden kız ıstemeye gıttık 12 kişiydık sonra kına gecesıne bıle 30 kişi var yada yoktk anacım cok kalabalık olmasın bence konusun ıstemede az kişi olsun aıle buyuklerı yeetr sonra nışanda falan ıstedıklerı kadar gelsınler bı cafede yaparsınız
ayrıca ne rahatsız olcam bacım memnunıyetle:jeyyar:

ya canım oyle deme oda ıstıyodur bı an once sana kavusmak ama ısı olmayınca gelıp ıstemek cok zor aılenın karsısında dık durmak ıster sana bakabılecegını ıspatlamak ıster bence yasında kucuk hem bence en kotu ıhtımal 2012 demıstır o.
yarının ne getırecegı bellı olmazkı bakarsın ıslerı duzelır bı nısan bı dugun bızden once gelın edıverırız senı kaydirigubbakcemile3
ama zaten daha yenı tanısmıssınız neden bukadar acele edıyosunkı canım bırbırınızıde daha ıyı tanırsınız hem sevgıde kolay bulunmuyor bu devırde severken bu yuzden ayrılmayı dusunmen hata olur canım aılenede sevdıgım bırı var ama daha yenı.bırbırımızı bıraz daha tanıdıktan sonra ısı resmıyete dokmek ıstıyoruz vs gıbı seylerle oyalayabılırsın canım

cnm sorun bırbırımızı ı tanımak deıl ben 3 yıl bırını tanıdım sandıda noldusenağlama ıstemye gelenlerın hepsıne hayr dedıkce aılem kırız gecırıyo resmen neden dıolar dıyemıyom askım var dıe cunku korkuyom anladın mı:1no2: var dıcyem 2012 bekle babam bekle aılem der sevıyosa engel yoksa neden 2012 der sonra yarı yolda bırakırsa nolcak ya bı suru sey tmm iş önemlı ama bende zaten iş bulunca dedım herseyı var ev araba aılenın tek oğlu ve herkes onun ıcın bıseyler yaapr sorun ne anlamıyorum ben artık yıllarımı beklemekle gecrmk ıstemıyorum zaten bı gelsın konuscam herseyı:1closedeyes:

hıç umudum yok :1no2:
akşam konusuyok dıyom ınş işe gırersın sonrada evlenırız daha var 2012 ye dıo sen dedım kendın bekle 2012 ozmn ben senı beklemem okadar sen benı sevmıyon dıo allahım ya nasıl beklerım okadar aılem süreklı bırılerıne hayr dıo bırılerı geldıkce bende hayr dedıkçe onlara daral gelıyosenağlama sevdığın mı var dıolar hayr dıyorum cunku evt dsem o neden gelmıyo derler nıe senı okadr bekletıyo derler sonracıma elın oğlu senı kandrırı kzım evlen bırıyle derler off offf:delphin: ama bunu benımkıne anlatamıyom
bugu ıstemeye gelıyolar dıom bana deme öle şeylerı uzağım elım kolum bağlı dıo o bakımdan burda bırı benı ıstese görmeye gelse yada ne bılem pesıme takılsa rahatsız etse dıyemıyorum kızıyofisfisfis ıcımden bı ses bırak gtsın dıo ama yapamamkı

cnmya çok iyi anlıyorum seni. ben işe başladığım gün gelmeye başladılar istemeye.hep hayır dedim.ozmnlar sevgilim yoktu.ama özerle(sevglm)hep konuşurdum.yine bilmem kim istemeye geldi,ben istemiyorumki falan diye anlatırdım.onla dertleşirdim.1sene boyunca hep eve geldiler gittiler yada hbr gönderdiler.çok garip bişeyya.tamam beğenilmek güzel ama tanımadanda olmaz o iş gibi geliyo bana.en sonunda özer bana dediki ailenlede konuşalım kimse gelmesin diye ikimiz yüzük takalım en azından sen rahat edersin.baksana çok üzülüyosn,nişanlı bukız diye glmezler dedi.dedim olmaz öle şey,ya hayatına biri girerse ozmn ne olacak.seni engelleyemem dedim. zaten 1 ay geçmedi sınav zmnı açıldı bana sevgili olduk((içinde varmış meğer :jeyyar: )) 2ay sorada aramızda yüzük taktık.gelene gidene gıcık olmaya başlamıştı artık.ama yüzüğümü pek takan yokyinede.15 gün önce misafirliğe diye babamın arkdşı geldi.beni istedi.şokoldum.:1shok: bian önce işe gireyim diye dua ediyo şimdi:1rolleyes:

kahvecım bızım dugune daha cook var :çok üzgünüm:
askım askere gıdıcek subat veya mayıs gıbı daha bellı degıl
15 ay hemde sonra gelınce ıs bulma derdı vs
anlıyacagın bı ıkı uc yılı bulur heralde
yanı hepınızı everıp oyle gıdıcem buralardanyerimseniben

cnm sorun bırbırımızı ı tanımak deıl ben 3 yıl bırını tanıdım sandıda noldusenağlama ıstemye gelenlerın hepsıne hayr dedıkce aılem kırız gecırıyo resmen neden dıolar dıyemıyom askım var dıe cunku korkuyom anladın mı:1no2: var dıcyem 2012 bekle babam bekle aılem der sevıyosa engel yoksa neden 2012 der sonra yarı yolda bırakırsa nolcak ya bı suru sey tmm iş önemlı ama bende zaten iş bulunca dedım herseyı var ev araba aılenın tek oğlu ve herkes onun ıcın bıseyler yaapr sorun ne anlamıyorum ben artık yıllarımı beklemekle gecrmk ıstemıyorum zaten bı gelsın konuscam herseyı:1closedeyes:

hımm anladım böcüğüm:1closedeyes:
hanı ben ıse gırıp bırıkım yaptıktan sonra evlenmeyı dusunuyo felan sandıydım
ozaman alıp karsına konusmak en ıyısı olur canım herseyı var madem ıs buluncada bı engel kalmıyo nasılsa evlenmeye
hakkında hayırlısı olsun canım

hımm anladım böcüğüm:1closedeyes:
hanı ben ıse gırıp bırıkım yaptıktan sonra evlenmeyı dusunuyo felan sandıydım
ozaman alıp karsına konusmak en ıyısı olur canım herseyı var madem ıs buluncada bı engel kalmıyo nasılsa evlenmeye
hakkında hayırlısı olsun canım

ya öle işte
işe gırıp para bırıktrcem yok esya alcam derdı yok yenı evıne temmuzda tasındı bloklarda ve cok temıs zaten herseyı var eksık yok esya konusnda onun her esyası var benımde baya var bılıyon yenı öle:delphin:

nısanyağmuru sende haklısn cnm ama ben yüzüğü sevmıyom artık soğdum aramızda yüzük dıyıp takamam resmı olcak anca ozmn :1no2: off daral geldı haa

eftalya en son ben gtcem sıramı vermem boşuna uğrasma:dilcikar:

yuhh 30 kişimı nan bız abıme düzceden kız ıstemeye gıttık 12 kişiydık sonra kına gecesıne bıle 30 kişi var yada yoktk anacım cok kalabalık olmasın bence konusun ıstemede az kişi olsun aıle buyuklerı yeetr sonra nışanda falan ıstedıklerı kadar gelsınler bı cafede yaparsınız
ayrıca ne rahatsız olcam bacım memnunıyetle:jeyyar:

zaten anne 5 kardeş,baba 4 kardeş.onların bide 22 ile 29 yaşları arasında çocukları var. benim annem 5 kardeş.babam 2 kardeş. e arkdşlarım olacak.en gereklilerle okadar oluyoruz yane -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

zaten anne 5 kardeş,baba 4 kardeş.onların bide 22 ile 29 yaşları arasında çocukları var. benim annem 5 kardeş.babam 2 kardeş. e arkdşlarım olacak.en gereklilerle okadar oluyoruz yane -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

anam amma kalabalıksınzı haa:roflol: benım sözumde bıle okadr kişi yoktu ıyıkı yoktu bunaldım terledım stres yaptım okadr kahve yap okadr tası kolay deıl kaydirigubbakcemile3
bızde 5 kardesız 4 tanesı evlı eslerı ıle 8 yığenlerım ıle 13 kısı oluyolar annem babam dayılarım annemın dayısı babamın taraftan kımse yoktu zaten uzaklardı bıse bıde sözde cok kalabalık ıstemedık:1closedeyes:

Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Hakkımızda herseyin hayırlısını versin inş
Herkesin gönlüne göre versin tüm dualarımızı kabul etsin amin:Saruboceq:

nan bugun mu ana ben cuma sanıyomm ana kafam durmuş ayy bayılırım aşureye annem yapar haftasonu kesın

nan sakın karıstrma resıl olun valla bıde babasına verırsen kalk oğlum kalk bu kızdan sana garı olmas der:roflol:

velvedım amın cnm amınnn

Back
X