• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

nabersiniz kizlar, ne var ne yok

ben gene cok yorgunum
bazi hemsirelere cok gicik oluyorum, beyinsizlerrrrrrrrrr
of sinirlerimi tepeme getiriyolar

hosgeldin bacim..

hayirdir noldu da??? felix'ini mi kiskandin yoksa onlardan :jeyyar:

mauahahha ne felixi yaaa
salla onu :dilcikar:
amaan sallayin herseyi
ne var ne yok gizlar Şeniz
asure gününüz kutlu olsun cokacimcoook
ay sasirdim, komsum türkan teyze böön niden asure getirmedi acep :çok üzgünüm: :roflol: :roflol:

gunaydın kızlar
sultan nan felıx kım ne zmn cıktı evde netım yok dıe msn konusamıyok herseyıde kaçırıyom ya:(
off işe baslamadan yoruldum desem:delphin:

anam kımsecıkler yokk nolıy buraya
sultan nan sakn msn konusup buraya unutmuş olmayın

nebiliyim cnmya bugün öle sus pus bi halim var. kk da dolanıp duruyorum öle. halsizlik var üzerimde.

evet hasta olcem 2gün sora.ağrı,tatlı krizi,kıtlıktan çıkmış gibi iştahla yemek yemek,alınganlık,kıskançlık,asabiyet ne ararsan mevcut üstümde.güliyimmi ağliyimmi bilmiyorum. fisfisfis:bbo::bbo:

ağlasenağlama
nan ne ağlıyon bee sacmalama oda gecer
off nasıl sıkıcı bı gun böle fisfisfis

ayyy ooff pooff bugun gecmedı gıttışakkıdı
aynı durumdayım kızlar sıkıntıdan patladım yanı basımın agrısı bı yandan aclık bı yandan vurdu benıkafamçokkarıştı
ondan benımde hic yazasım yok bugun:delphin:

saat 5buçuk oldu bnm mesai bitti kıslar. -tatlicadiarzu-bugün çok sıkıcıydı anlaşılan çoğumuz için.benneyaptımki
inş. geceniz güsel biter.a.s.

merabaaaa bayanlar bugün çok sıkılmışsınız anlaşılan,bende okulda çok sıkıldım.bugün kötü bişey oldu sevgilimle birlikte büyüttüğümüz baktığımız kedimiz böbreklerinden rahatszlandı.koşa koşa veterinere götürdük cumartesiye kadar hergün götürcez.çok ağladık sokakta 2 genç ağlıyo kızın kucağında havluya sarılı kedi düşünün artık manzarayı gelen geçen bize baktı :-(

veteriner durumu çok ağır yaşatmaya çalışıcaz dedi...

nese,velved iyimisin canım,merak ettim seni fazla yıpratmıyosun kendini dimi, bugünlerde slov müzik dinleme,seni meşgul edecek bir uğraş bul emi

velved iyimisin canım,merak ettim seni fazla yıpratmıyosun kendini dimi, bugünlerde slov müzik dinleme,seni meşgul edecek bir uğraş bul emi

merhaba cnm hga.s.
tşkler iyiyim yavas yavas topladım kendimi sanırım cünkü yeni gibi gözüksede uzun zamandır problemler vardı aslında bir yana bakıncada belkide en hayırlısı olan buydu diyorum
cünkü bastan beri anlamadım ben bu aileyi cözemedim bir türlüü
ve benii cogunlukla mutsuz ettiler aglattı üzdülerrrrr:çok üzgünüm:
aslında üzülmeme aglamama bile degmezler bakmaa.s
düzeliyom yanii iyiyim cok cok iyi olcam inş yakında yerimseniben

merhaba cnm hga.s.
tşkler iyiyim yavas yavas topladım kendimi sanırım cünkü yeni gibi gözüksede uzun zamandır problemler vardı aslında bir yana bakıncada belkide en hayırlısı olan buydu diyorum
cünkü bastan beri anlamadım ben bu aileyi cözemedim bir türlüü
ve benii cogunlukla mutsuz ettiler aglattı üzdülerrrrr:çok üzgünüm:
aslında üzülmeme aglamama bile degmezler bakmaa.s
düzeliyom yanii iyiyim cok cok iyi olcam inş yakında yerimseniben

aile de aileye karşı dik duramayan erkek de seni haketmemiş demek ki. sen o kadar temiz sevdin ki, Allah acını unutturmaktan ziyade kat kat iyisini mutlaka verir sana emin ol.
üzülme demem faydası olmaz üzüleceksin ama geçecek.
bende zamanında kötü bi ayrılık yaşamıştım senelerce atamadım üstümden ah salak kafam. şimdiki aklım olsa bi damla ağlamazdım. kendime çok kızgınım. güler, eğlenir yaşardım.
sonra ansızın daha iyisi geldi. bu sorunsuz mu, biliyosun ki hayır. hakkımızda hayırlısı..

aile de aileye karşı dik duramayan erkek de seni haketmemiş demek ki. sen o kadar temiz sevdin ki, Allah acını unutturmaktan ziyade kat kat iyisini mutlaka verir sana emin ol.
üzülme demem faydası olmaz üzüleceksin ama geçecek.
bende zamanında kötü bi ayrılık yaşamıştım senelerce atamadım üstümden ah salak kafam. şimdiki aklım olsa bi damla ağlamazdım. kendime çok kızgınım. güler, eğlenir yaşardım.
sonra ansızın daha iyisi geldi. bu sorunsuz mu, biliyosun ki hayır. hakkımızda hayırlısı..

haklısın cnm tşklerr herseyde vardır bir hayır kısmett......
hayırlısı olsun inş :Saruboceq:

Back
X