• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

kızlar ya ben bu taksit olayına bi türlü alışamadım.hep parayı biriktirip peşin alıyorum.bikaç defa mecbur kaldım 2 taksit yaptırdım.elimde 200-300 TL biriktirmeden çıkmıyorum alışverişe.yada annem babam destek oluruz demezse almıyorum.kalıyo öle.

ben herseyı takstle alıyom almak zorunda kalıyom bı beyz esya parası bırıktrmem ımknsız yada bı ürünu alcam demıyomkı mesela bı tac nevresım alcaksam bı kac tane bırden alıyom ama sıkmam kendımı kenarda o kadar para vardr tehlıkeye atmam yanı :1closedeyes:
bu arada ı aksamlar sana da cnm

askerlığını yenı yaptı sayılır 2008de bıttı

uğur böcüğü ben seni yerümmm yerümmmm :-)

yaf 18 yaşından cüccüklere taksitle bişiy satmıyolar çok dertliyim vallahi :-)

gunaydın kızlar jelıbon hcr h geldınız anacım nerdesınız sız
eee kımseler yok herhal haftasonu ya tek çalışan ben mıyım yoksam :delphin:

slm bacılarrr..........
güzel gelin adaylarımı nasılsınızz

slm kızlar biliyonuz ben öss maduru hafta içi okulda hafta sonu dersanede sürünüyorum. akşamları girebiliyorum bi tek. napıyosunuz nasılsınız

Ben artık gelmeyeyim bu konuya, ayrıldım erkek arkadaşımdan yok görücü mörücü :delphin:

cnm üzüldüm ama hayırlısı olsun inş:Saruboceq:
bozma moralini o olmadıysa baskasıda olmayacak degil yayerimseniben
sen gell gene bekleriz:1hug:

Son düzenleme:
hacer noldu ya ne bu ayrıla ayrıla herkez ayrılıyo benimde daha evlendiğim yok bulduk birbirimizi dertleşiyoruz.sadece görücü için durmuyoruz ki burda. yapmayın vallahi alınırız

yok bitanem, ben ayrıldığımızı anlatmak için öyle dedim, yanlış bir dille söyledim sanırım bir daha gelmeyeceğim gibi olmuş, pardon.

kendim için olmasa da sizin mutluluğunuzu paylaşmak için gelirim her zaman

hayırlı cumalarkaydirigubbakcemile4
sultana bol uykulu gunler nasıp eyle ALLAHım
kahveme kaynanasının çenesınden kurtulduğu gunlerı görmesını nasıp eyle
nısan yağmurunu sevdığıne kavustr
kelebenkım askıyla daha az kavga etsın
mutluluk recetem hep mutlu olsun ılk evlenen o olsunkaydirigubbakcemile3
banada yakışıklı hem kendı hem gönlu zengın huyu suyu gözel bı prens nasıp eyle ey RABBIM amın:Saruboceq:

len bana yokmu goca :mymeka:

kizlar nasilsiniz ?
bennn coook cok kötüyüm ne yalan söyliyim
gecen gün cok agladim , otobüsteki herkese rezil oldum
isyerinde cok problemlerim var, bana cok uzak oldugu icin (1 bucuk saat), ve arada bi tren geciktigi icin su bu oldugu icin gec kaldim bikac defa, ama benim sucum degil gercekten, zaten ilk trenle gidiyom daha öncekine binemem cünkü yok, bu yüzden patron kari kizdi, mikrop oda kötükedihüso
böyle gitmez falan dedi,
bende napcagimi bilmiyom, daha yakin biyerden bulursam bulcam isyerini yoksa birakmak zorundayim

ne güzel ehliyetede yazilmistim simdi hangi parayla yapcam, okadar mutsuzumki anlatamiyorum offffffffffffffff senağlama senağlama senağlama

canım dur bakalım, belki sadece seni ikaz etmek, korkutmak için öyle demiştir.

insanların başlarına neler geliyor, şükret haline canım en azından hala çalıştığın bir işin var.
sağlığın yerinde..

çok şükür canım Rabbim başka dert vermesin, bunu da vermesin inşallah

canım dur bakalım, belki sadece seni ikaz etmek, korkutmak için öyle demiştir.

insanların başlarına neler geliyor, şükret haline canım en azından hala çalıştığın bir işin var.
sağlığın yerinde..

çok şükür canım Rabbim başka dert vermesin, bunu da vermesin inşallah

haklisin canim, cok dert etmemeliyim kendime ama nebilim yaa :çok üzgünüm:

Back
X