• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ay hala asıyor yüzünü yaa

uykudan sorumlu bakan, bence sen görev başına gitsen iyi olacak :1hug:

haklisin canim, dinledigin icin saoL :1hug: , yaticam birazdan zaten.
yarini geciricem ama pazartesi nasil ise gidecegimi bilmiyorum, gidecekmiyim onuda bilmiyorum, :a015:
iyi geceler :a015:

Günaydın kıslarrrrrrrr........
Bugün ben actım topigii tabi böcük olmayıncaaa Şeniz

e tabi bilmeliydim basta zaten sultanim uyku delisi :roflol:

az önce okudumda cok üzüldüm sultanim icin, cadi patron su insafsizlar yok mu burda ya.. Dolu bacim dolu.. zor olur dedim sana her gün bir saat gidip gelmek, kis mevsimi bide.. insallah istedigin gibi olur hersey sultanimmm..:teselli:

Sen neler yapiyorsun güzeller güzeli hcrrrr Şeniz

İnşallah canım malesef Almanya'daki çoğu tanıdığım bundan şikayetçi. Kuzenimden de biliyorum. Hayırlısı olur inşallah onun için.

Fıstık arkadaşım benim, senin yanında bize güzel denmez :asigim: Finallerim var haftaya, onlara çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun ?

İnşallah canım malesef Almanya'daki çoğu tanıdığım bundan şikayetçi. Kuzenimden de biliyorum. Hayırlısı olur inşallah onun için.

Fıstık arkadaşım benim, senin yanında bize güzel denmez :asigim: Finallerim var haftaya, onlara çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun ?

Kacmaz benden cok güzelsin :jeyyar: bende su an bi yandan kahvaltimi yapiyorum, rejimdeyim canim ya -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Simdiden bol sanslar canim, insallah iyi gecer hersey :Saruboceq:

kıslarrr nirdesiniz yawwwwwwww
aaaaaaaa kimsecikler yokkkkkkk herkes gezmeyemi gitti
yoksa pazar kalkamadı yatıyomu hala beeee

e tabi bilmeliydim basta zaten sultanim uyku delisi :roflol:

az önce okudumda cok üzüldüm sultanim icin, cadi patron su insafsizlar yok mu burda ya.. Dolu bacim dolu.. zor olur dedim sana her gün bir saat gidip gelmek, kis mevsimi bide.. insallah istedigin gibi olur hersey sultanimmm..:teselli:

Sen neler yapiyorsun güzeller güzeli hcrrrr Şeniz

of hic sorma recetem
napacagimi hic bilmiyorum
yarin icin krank yapmayi düsünüyorum birkac gün hatta 1 hafta bile olabilir, hic gidesim yok valla :çok üzgünüm:

oy ben senin krankını yerimmmmm Şeniz

ben sana çorba yaparım :jeyyar:

MutlulukReçetem sağol canım benim, rejime çok ihtiyacın varmış gibi rejimdeyim diyor deli ya :roflol:

of hic sorma recetem
napacagimi hic bilmiyorum
yarin icin krank yapmayi düsünüyorum birkac gün hatta 1 hafta bile olabilir, hic gidesim yok valla :çok üzgünüm:

bu seferde bunun icin catmasin sana bitanem :çok üzgünüm: belli mi olur.. en ufak acigini arar o cadi simdi..

bu topicten herkesi toplayalim patronunu bi ziyaret edelim ne dersn Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

böcügü de alalim, masallah o tam erkek fatma o tek basina da hal eder :jeyyar:

Hcrr canim benim, vallah artik yürümüyorum resmen yuvarlaniyorum delikafadulden

ooo velvedim özlemişim beeeeŞeniz nicki görünce hemen daldım içeri:))))
oyyyyyyyy ölürüm sana bennn seni cok özledim bende yaaa
nirdesin beeeeeee görüşelim en kısa zamanda gel yamacıma tmyy cim mucksssssŞeniz
bizi insandan saymiyormusun :çok üzgünüm:

recetem sayılmanmııı bitanem sen :1hug:
sen biliyon bendeki yerini a.s.
dün niye öyle ettin ama bana kısssss
bekledim bişe yok sona cektin gittin düştünmü noldu:uhm:

oyyyyyyyy ölürüm sana bennn seni cok özledim bende yaaa
nirdesin beeeeeee görüşelim en kısa zamanda gel yamacıma tmyy cim mucksssssŞeniz

recetem sayılmanmııı bitanem sen :1hug:
sen biliyon bendeki yerini a.s.
dün niye öyle ettin ama bana kısssss
bekledim bişe yok sona cektin gittin düştünmü noldu:uhm:

Gülüm msn ' in tam sapitacagi tuttu.. bi yandan da annem hadiiiiii hadiiiiiiii diye deyip durdu. Msn takildi kapatamadim da bilgisayari bende sarjini cikardim lap diye kapandi delikafadulden
cok eziyet cektiriyorum su laptopuma kaydirigubbakcemile

kusura bakma olur mu canim? bu gün hal ederiz o isi :jeyyar:

Back
X