• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

slm bacılarım oh herkesler toplanmış ne güzel.
sultancım inşallah herşey hallolur üzülme canım. bu arada krank ne, bende size o ne bu ne diye sormaktan usandım. acilen almanca öğrenicem-tatlicadiarzu-
hcr üzülme canım ya Allah hayırlısını versin, benimkiyle de aram yine bozuk gerçi bizde kronikleşti artık 3 gün iyiysek 4.gün kötüyüzkötükedihüso
ya bu teşekkürler kalktı iyi olmadı be poff

hcr canim ya simdi kahvekolik yazinca haberim oldu kusura bakma canim bende burda bir sey yokmus gibi konusuyorum :çok üzgünüm:

bitanem saçmalama, hayat durdu mu sanki, kaldığımız yerden devam ediyoruz hayata. yalnızım diye konuşmalarımız değişecek mi, hayır. o yüzden bir şey yok gibi konuşman daha iyi benim için :1hug:

kızlar bi topicte handeyavas arkadaşımın yazdığı bişeyi çok beğendim ve kopyalıyorum buraya. kulağımıza küpe olsun.

özlülük dönemi ---gün batımında sahil şeridinden yavaş yavaş giderken bindiğiniz sonmodel bir araba içindesinizdir.

nişanlılk döneminde----arabanın modeli değişir orman yoluna saparsınız

düğündenden sonra----arabanın modeli murat 124 tür ne yavaş ne hızlı gider ne ineceğinizi bilirsiniz nede bineceğinizi ama modeli 124de olsa amazon ormanlarına girmişsinizdir bir kere ve karşınıza her türlü yaratık çıkabilir hemde eğitilmemişinden. yolunuzuda bulamazsınız çıkmaya çalışırken iyice kaybolursunuz. kurtulmak için .

slm kızlar nasılsınız bakalım
sultancım durumuna uzuldum gercekten ama hcr ınde dedıgı gıbı baska bı yerden bı ıs cıkar ınsallah hem bukadar ezıyet cekmemıs olursun:teselli:
hcr35 sende ayrılmıssın sevgılınden ama ınsallah daha hayırlı bırısını bulursun.:Saruboceq:
mutluluk recetem velvedım cok optum sızıde ay ıcımden geldıŞenizŞeniz

kızlar bi topicte handeyavas arkadaşımın yazdığı bişeyi çok beğendim ve kopyalıyorum buraya. kulağımıza küpe olsun.

özlülük dönemi ---gün batımında sahil şeridinden yavaş yavaş giderken bindiğiniz sonmodel bir araba içindesinizdir.

düğündenden sonra----arabanın modeli murat 124 tür ne yavaş ne hızlı gider ne ineceğinizi bilirsiniz nede bineceğinizi ama modeli 124de olsa amazon ormanlarına girmişsinizdir bir kere ve karşınıza her türlü yaratık çıkabilir hemde eğitilmemişinden. yolunuzuda bulamazsınız çıkmaya çalışırken iyice kaybolursunuz. kurtulmak için .

kiz öyle demeyin :utangac:

sultancım durumuna uzuldum gercekten ama hcr ınde dedıgı gıbı baska bı yerden bı ıs cıkar ınsallah hem bukadar ezıyet cekmemıs olursun:teselli:
hcr35 sende ayrılmıssın sevgılınden ama ınsallah daha hayırlı bırısını bulursun.:Saruboceq:
mutluluk recetem velvedım cok optum sızıde ay ıcımden geldıŞenizŞeniz

hosgeldin bitanem bende seni kocamann öptüm ŞenizŞenizŞeniz

süpermiş a.s:roflol:

sultanof konya kıyamam ben sana,afyon-konya yakın gelip didikliyimmi o patronunu.bu işverenleri anlamıyorum,çalışanlarının da insan olduğunu unutuyolar çoğu zaman.mesela önmuhasebe ye bakan elemanına çay servisi yaptırıyolar. sinir oluyorum.
yazın sevenhillde çalışmıştım parttime,hafta sonu sabah 9 da girip gece 12 de çıkıyodum ama 12 saat çalışıyomuşum gibi gösteriliyodum ve günde sadece 15 dkkalık bi yemek molası vardı oturmak yasaktı okadar saat ayakta duruyoduk gelenin geçenin tafrası da ayrı tabi....
bide çocuk gibi cep telefonalrını topluyolardı

yaf bu arada abalarım ben bi int. sitesinden fx15 diye bi zayıflama hapı aldım pazartesi geçicek elime.sahte değildir umarımipiyası fiyatının altındaydı ama sağlık bakanlığından onaylıydı.
bi zararı olmaz inşallah çünkü artık durduramıyorum kendimi dün baya bi yedim kahvaltıda sonra arada abur cubur yedim akşam dürüm döner yedim gece makarna yedim.
habire yiyorum tyzem 6 aylık hamile benim göbeğim onunkinden daha şiş :-)

slm bacılarım oh herkesler toplanmış ne güzel.
sultancım inşallah herşey hallolur üzülme canım. bu arada krank ne, bende size o ne bu ne diye sormaktan usandım. acilen almanca öğrenicem-tatlicadiarzu-
hcr üzülme canım ya Allah hayırlısını versin, benimkiyle de aram yine bozuk gerçi bizde kronikleşti artık 3 gün iyiysek 4.gün
ya bu teşekkürler kalktı iyi olmadı be poff

sagol bacim ya napcagimi bilmiyom oof of :a015:
manyak hahahah :roflol:
krank = hasta demek :1rolleyes:
yani hastayim diyip gitmicem ise, öle düsünüyom :roflol: :1rolleyes:

hcr35 sende ayrılmıssın sevgılınden ama ınsallah daha hayırlı bırısını bulursun:
mutluluk recetem velvedım cok optum sızıde ay ıcımden geld

saol hayatim yerim seni :a015:

sultanof konya kıyamam ben sana,afyon-konya yakın gelip didikliyimmi o patronunu.bu işverenleri anlamıyorum,çalışanlarının da insan olduğunu unutuyolar çoğu zaman.mesela önmuhasebe ye bakan elemanına çay servisi yaptırıyolar. sinir oluyorum.
yazın sevenhillde çalışmıştım parttime,hafta sonu sabah 9 da girip gece 12 de çıkıyodum ama 12 saat çalışıyomuşum gibi gösteriliyodum ve günde sadece 15 dkkalık bi yemek molası vardı oturmak yasaktı okadar saat ayakta duruyoduk gelenin geçenin tafrası da ayrı tabi....
bide çocuk gibi cep telefonalrını topluyolardı

giz keske öle olsada ben konyada deiglimki almanyadayim :roflol:
canim yaa nasilda düsünüyor beni saol hayatim :1hug:

Back
X