Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm sanada evde oturmak boğdu benı sınemayada gıdemedım kımse yoktu yanımda![]()
cmrtsi hastayım,hava soğuk falan dinlemedim.sevgilimle dışarı çıktım.aşure göndermiş annecim banabende bugün gönderecem. dün bütün gün evdeydim.sıkıntıdan patladım yani.burda gördüğüm babet patikler vardı oturdum krdşme anneme bide kndme ördüm.3ümüzede yelek örmüştüm.kalan iplerden takım yaptım.hihoyyyt buarada maaşı almışsın.gözün aydın. bnm maaşada az kaldı.cumaya alıcam.hemide zamlı :dance::dance:
bu ay azıcık para birikecek elimde napsam diye düşünüyorum. :jeyyar: illaki harcayacam yani.burdan değişik çeyizle ilgili fikirler,eşyalar görürsem alabilirm.olmadı yine giyime gidecek.indirimde çok hoş takımlar varda. kaydirigubbakcemile3 buarada dün annem(kayınvalide) demişki gelin mevlütünde bana bilezik takacakmış.adetmiş. böle bi adetten hbri olan varmı. ben ilk kez duydumda.
bırak gıysı almayı nan ya ceyıs al yada altına yatırım yap ben hem bı yere takstlerımı odedım 250 ytl orası bıttı kaldı 250 ytl baska yere ee arcelık harıc ıkı hafta sonra avans alcam ozmnda onları oderım yenı seyler sıparıs ettım ceyıs resımlerını bölumune bakarsan gorursun:ecrin_bebek:
velved h geldın cnmŞeniz
bırak gıysı almayı nan ya ceyıs al yada altına yatırım yap ben hem bı yere takstlerımı odedım 250 ytl orası bıttı kaldı 250 ytl baska yere ee arcelık harıc ıkı hafta sonra avans alcam ozmnda onları oderım yenı seyler sıparıs ettım ceyıs resımlerını bölumune bakarsan gorursun:ecrin_bebek:
velved h geldın cnmŞeniz
yaaaaaaa yanlış anlamış o beni :roflol:
ben sana dedim ya yerim senin krankını diye, ben şaka yaptım nazlanıyordum sana
sonra çorba yaparım bir şeyin kalmaz dedim ay deli kız yaa :roflol:
ben aylarca Almanya'da kaldım kız deliii rezil edersiniz insanı :roflol:
bi kere o benim kahvem senin degil tamam mi Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
hayir beee nerden senin oluyorkötükedihüso
o benim kahvemdi hep :mymeka:
saol velvedım sen nasılsın ben dün 250 ytl takst yatrdım bı yerın taksıtını kapattım çok şükür:lepi: kaldı 250 ytl oda başka bı ceyıs mağazasına ondan sonra tekrar baslıycam bıseyler ısmarladım bu arada arcelık unutmadım onada subatta baslıyo 200ytl ama ben fazla fazla öderım cabuk bıtsın yenı seyler alayım
nısanyağmuru cnm bende altın alcamda hem takstleırmı kapatıyorm hemde suan cok pahalı gramı ılerde ınş sende en guzelını yapıyon ama bende en guzelını yapıyom en son aldıklarımı ekledım bak ceyıs bölumune:jeyyar:
selam böcüm, iyisin inşallah. çeyiz muhabbeti ediyodunuz bölmeyeyim demiştim-tatlicadiarzu-kahvem ınsan bı slm verır demı hıııh
hcr h geldın cnm
nısanyağmuru saol bacım
Ay yerim sizi yaaa şeker aşk böcükleriiiiii Şeniz
Allah bozmasın muhabbetinizi canım benim