radika Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 1.024 4 116 İstanbul 23 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #1 Accessorize’ın birbirinden güzel çantaları takıları bikinileri gözlükleri…Çantalar cıvıl cıvıl tam yazlık takılar da sezonun trendlerinden.İri kolyeler bileklikler göz dolduruyor.Kelebekli kolyelere de bayıldım...
Accessorize’ın birbirinden güzel çantaları takıları bikinileri gözlükleri…Çantalar cıvıl cıvıl tam yazlık takılar da sezonun trendlerinden.İri kolyeler bileklikler göz dolduruyor.Kelebekli kolyelere de bayıldım...
danceformusic Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2008 45 0 86 30 İstanbul 23 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #2 Teşekkürler cnm Renklerine bayıldım..En kısa zamanda gözlüklerden bi tane almayı düşünüyorum delikafadulden
Teşekkürler cnm Renklerine bayıldım..En kısa zamanda gözlüklerden bi tane almayı düşünüyorum delikafadulden
S sel_can Ziyaretçi 23 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #3 çok güzeller ama fiyatları biraz indirsinler
S steril Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 228 4 96 40 4 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #4 aşırı pahalı yaa benım param olsada asla uğramayacagım tek mağaza
nanelinargile Nirvana Kayıtlı Üye 24 Şubat 2008 377 10 643 13 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #5 outlet i de yok galiba bu mağazanın. olivium da vardır belki diye baktım yoktu.
radika Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2008 1.024 4 116 İstanbul 13 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #6 nanelinargile .!.: outlet i de yok galiba bu mağazanın. olivium da vardır belki diye baktım yoktu. Genişletmek için tıkla... Sitesinde adı geçmiyo ama bi arkadaşım var dedi.%70 e varan indirimler oluyomuş.Sezon ürünleri yokmuş tabi.
nanelinargile .!.: outlet i de yok galiba bu mağazanın. olivium da vardır belki diye baktım yoktu. Genişletmek için tıkla... Sitesinde adı geçmiyo ama bi arkadaşım var dedi.%70 e varan indirimler oluyomuş.Sezon ürünleri yokmuş tabi.
_laylaylom_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2009 5.851 26 158 Diğer 14 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #7 takılarına ve çantalarına bayılıyorum...ama malesef biraz tuzlu fiyatları...burda zaten outleti felan da yok..:sinifsinif:
takılarına ve çantalarına bayılıyorum...ama malesef biraz tuzlu fiyatları...burda zaten outleti felan da yok..:sinifsinif:
S suskunseker Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2009 561 2 96 34 İstanbul 23 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi radika #8 cok pahalıııben mıs gıbı bılezıkler aldım 3 ytl 1 ytl plastık kotu falanda degılbıldıgınkalıte ugramamburayamalesef
cok pahalıııben mıs gıbı bılezıkler aldım 3 ytl 1 ytl plastık kotu falanda degılbıldıgınkalıte ugramamburayamalesef