2009 Ağustos Anneleri Doğum Günü Çekilişi

milkshake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
4.064
7
116
Diğer
Hamilelik maratonuna beraber başladık.... 9 aylık dönemi birbirimize her türlü desteği vererek, sıkıntımızı paylaşarak ve birimizin mutluğunda kendi mutluğumuz gibi sevinerek geçirdik 9 ayı ve ağustos kuzucukları teker teker geldi kucağımıza......

40 'ımız çıksın 3 aylık olsun gülsün, başını tutsun, ek gıdaya geçsin, 6 aylık olsun, aman dönsün aman emeklesin derken nerdeyse yaşlarına girecek kuzucuklarımız zaman çok çabuk geçti inşalllah bundan sonrada bütün güzel paylaşımlarla devam edeceğiz yolumuza nice doğumgünleri ve doğum günü çekilişleri yapacağız.......

:nazar:

önce katılacakların isimlerini yazmaya başlayalım işe sonra çoğunluğu oluşturuncada ortak bi gün belirleriz çekiliş için.......

şuan itibariyle katılanların ismini yazıyorum.....

1- ÖZGÜL
2- GÜLıZ
3- TUĞBA
4-GıZEM
5-SıBEL
6-ÖZLEM
7-BURCU
8- NURDAN
9- FATMA
10-AYÇA
11-PERVıN
12-EVRıM
13-ESRA
14-EMREM1997 (adını unuttum kusura bakma:))))

Son düzenleme:
Sibel benim adımı sil.. ben göndermek ıstedıklerıme gonderecegım zaten.. gondermek ıstemedıgım bırılerı cıkabılır, ıcım sınmeye sınmeye bısı almaya mecbur edılmek ıstemıyorum..

valla sibelcim aslında benide yazın demedim otomatikman yazmıssınız ama ben sevmiyorum bu kargo ile hediye yollama isini. çok zor oluyor secmek beden dusunmek vs. bende katılmayacagım

valla sibelcim aslında benide yazın demedim otomatikman yazmıssınız ama ben sevmiyorum bu kargo ile hediye yollama isini. çok zor oluyor secmek beden dusunmek vs. bende katılmayacagım

ok. canım... gülistan yazmış bende ondan kopyalayıp direkt buraya yazdım... nasıl istersen canım... senide silerim ozaman.....

Sibel benim adımı sil.. ben göndermek ıstedıklerıme gonderecegım zaten.. gondermek ıstemedıgım bırılerı cıkabılır, ıcım sınmeye sınmeye bısı almaya mecbur edılmek ıstemıyorum..

ben şanslıyım o zaman ...

picture.php

picture.php

picture.php

ciclerimzi igiyip çektik ama ayakabıları giydiremedim..uyutmad<nönce ağlamısn diye giydirmeye uğraşamadım...sağol pervin çok teşekkür ederiz..

PERVİN mink kızımıda düşünüp hediye koymuş çok sağol sandığımızda en güzel bohçada yerini alıcaklar...:))

ayyyy deryacım maşallah çok yakışmış yusufumuza onun öyle sert bakışlarını yerim ben ya nasıl bi karizmadır bu....

pervinim çok incesin aldıkların çok hoş her detayı düşünmüşsün...güle güle giysin yusuf.....

ayyyy deryacım maşallah çok yakışmış yusufumuza onun öyle sert bakışlarını yerim ben ya nasıl bi karizmadır bu....

pervinim çok incesin aldıkların çok hoş her detayı düşünmüşsün...güle güle giysin yusuf.....

teşekkür ederiz..gerçekten kırmızı yakışıyor sıpama...

aynı kırmızı tişörtten doruk'ta da var. Çok güzel, güle güle kullansın. Kırmızı çok yakışıyor sıpalara...

Prevıncım kesene bereklet,zevklı hatunsun vesselam :))

ya bu yakısıklı cuval gıysew yakısır,maşşalah Derya bu dahada bı yakısıklı olmus sankı.
kızında güzel gunlerde kullansın inş.

oyy oyy yusufuma ne de güzel yakışmış her şeyleri güle güle kullansın saglıkla.
tubişinde çeyuizine bi kaç bişey süper ya :)
perv,ncim kesene bereket zevkinde konuşm uş yani.

konverslere bayıldım..
allahım ya çorap bile almış hatun..

yusufun agır abi hallerine bayılıyorum ya.
tipe bak ya Rabbi

Back
X