benim sıpa kabul etmedi emziği.ayşin keşke uslu olsa emzik vermezdim o zaman
işe başlamışsın.allah kolaylık versin.biz bugün işe başladık biz çünkü annem olmadığı için kızımla gittik ilk iş gününde kızım akşama kadar uyudu okulda ama akşamda üç saatlük gaz nöbetiyle acısını çıkardı. gündüz ne zaman çok uyusa gaz sancısı o kadar şiddetleniyor akşamları, yatıyor hareket yok gaz birikiyo yarında gitcez uyuduğunda dürtüklüycem hatta depüklüycem .. nurdana sevgiler...
arkadaşalr uykusu başına vurmak diye bişey vardı değil mi. bizim sıpa her akşam ağlama krizleriyle uykuya dalıyo. öyle uykusu var ki ama gözlerinden yaşlar akarcasına ağlıyo. sonra bi şekilde bi müziğe bi masaja artık neye denk gelirse sakinleşiyo ve derin uykuya dalıyo. her akşam aynıyız.. onun ağlamasına sonunda bende ağlıyorum. çünkü bebenin ağlamkatan sesi ksılıyo. hani biyerinde bi rahatsızlıkmı var anmaldım ki sabah bişey yok gece yok akşam 20:00 23:00 arasında herhengi bir saatte krizdeyiz..
ohhhhhhh tazaem burcum ne mutlu sana dimek başlıyabilrsin dedi..bende 40 mız çıktıgında gidicem ozaman sorcam bakalım neler yapabilirmişim...
gypsym esraaaaaaaaaaaaaaam
yafrucum ohh olsunsize hayin planlarınız alt üst olmuş siz el kadar çocugu(gerçi yahyanın hangi el kadar oldugu tartışılır) resmen uyutma planları yaparsanız öyle olur..:)
ya şaka bi yanada bizde dun akşam bu muhabbet vardı hangi arada deredefırsat bulup da kavuşcas bizim oglumuz hiç öyle saatlerce uyumuyorki. ama kırkımız çıkana kadar düzene girer dimi. umutluyuz....
Valla insana tuhaf bi güç geliyo, var gücünle sıpayı uyutmaya çalışıyorsun ve oluyo :) Normalde o saatte uyumayan çocuk, zırt diye uyuyuveriyo (maşallah) hatta öyle derin uyuyo ki, yanlışlıkla çıkan seslere bile uyanmıyo :kedi:
kızlar sizinde bebklerinizin gaz saati varmı.. yani şöyle açıklıyım..Mehmet Akif akşam ama her akşam istisnasız saat 8,30 9,30 arası gaz sancısıoluyor çok zorlanıyor zinco rezene karnına masaj hiç biri fayda etmiyor sonunda aglamakdan yorulup uykuya dalıyor. memeyide alamıyor sıkıntıdan.
birde sişzin bebekler rezene veirnce uyuyormu bana bi formul söyleyin.
haftaya arakadaşlarımız bebk görmeyeygelecek 8 aile eşlerle birlikdebizde gelenek oldu bebek olunca topluca gidiliyor ev sahibi dışında herkes bi çeşit yapıyor ev sahibi sadece çay demliyor.ama akşam gelecekler ve tam benm oglumun gaz saatine denk geliyoro gun için bi çare bulmalıyım. acaba o gun akşam mı yıkasak oglmu. malum yıkanıncaen az 2 saat uyuyor..:)
gerçi henuz hiç akşam yıkamadık üşür korkusuyla
Doktor kontrolündeydim dün. KARIN HAREKETLERİne başlayabilirsin, dedi. Nasıl yani, mekik çekebilir miyim? dedim. Tabii ama gene de çok yük bindirme, dedi. kaydirigubbakcemile2 Çok mutlu oldum... Ne zamandııııır spor yapmıyordum, çok özledim, hemen salon araştırdım. Anam sağ olsun :) Haftada 3 gün DOruk'u anneme bırakıp salona gitmeyi planlıyorum. Du bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?